Çoğunluğa uyan koyundur.. bosaniyorum

Kocamla benim aramda dağlar fark var lütfen anlamadığımız şeylere böyle şeyler yaşamayalım lütfen faydası olmaz çünkü elestiriniz kırıcı
Ortaokul mezunu musunuz? Yazılarınız, hiç kelime hatası yapmamanız ilginç geldi bana. Ortaokul mezunu biri genelde öğrenemez pek bunları.

Konu sahibinin bir sucu gunahi yok ama onu karisi yapip yatagina sokan subyancinin ve her iki ailenin de sucu cok buyuk , bu ulkede adalet olsa simdi hepsi hapiste olurdu

Konu sahibinin yerinde olsam alir cocuklarimi giderim bi sığınma evine , cocuklar kucik ayiramazlar da anneden , en azindan bir is bulurlar yeni bir hayata adim atmasini saglarlar , resmen cocuk gelin konu sahibi , su anda yasi kac olursa olsun elbet elinden tutat duyarlı birileri
Yorumlara baktım. Yardimci olmak yerine taşa tutulmuş

Evet konu sahibi kendi ısteyip de kacmis olabilir . Babasi ,kocasi zorlamis olabilir bir sorarsın sonra okursun biter.

Yok ben okul disnda bir sey dusunmezdim. Yok o yasta evlenilir mi?
Kadin evlenmiş iste derdi de var ne parmak sokuyorsun yaraya diye düşünürüm ben.
Basta sasirdim yalan yok 2 kez okudum yas kismini ama o kadar yani baktim herkes yazmış bunu konu sahibine soyleye soyleye zamanı geri aldirtmak mi amac çözemedim.
Umarim hayati nasil güzel olacaksa öyle olsun.

Zerre üzülmedim yazanlar, siz üzülünce konu sahibinin dertleri hafifleyecekti zaten.

Burada asıl suçlu 14 yaşında ki çocuğun evlenmesine göz yuman aileler ve eş denen kişi.
Konu sahibi değil asıl suçlu, abisi bıçak çektiğine göre ne tür bir ailesi varsa artık.

Nasıl hınçla yazılmış yorumlar çok ilginç.

İnşallah boşanıp kendinize bir düzen kurabilirsiniz.

Keşke böyle bişey olsa benimkide ama rezillik çekmem için elinden geleni yapan bir insan düşünün ta kendisi. Küçük oğlumu anneme alıp gittiğimde bile maddi anlamda ailesini uyarmıştı sakın beş kuruş vermeyin diye sağolun tşk ederim
Bahsettiğim tanıdığa da ne iftiralar atıldı duysanız kanınız donar. Ama biraz cesaretle bir kadının yapamayacağı şey yok

Konu sahibinin bir sucu gunahi yok ama onu karisi yapip yatagina sokan subyancinin ve her iki ailenin de sucu cok buyuk , bu ulkede adalet olsa simdi hepsi hapiste olurdu

Konu sahibinin yerinde olsam alir cocuklarimi giderim bi sığınma evine , cocuklar kucik ayiramazlar da anneden , en azindan bir is bulurlar yeni bir hayata adim atmasini saglarlar , resmen cocuk gelin konu sahibi , su anda yasi kac olursa olsun elbet elinden tutat duyarlı birileri
Birde cocuk gelinle hic karsilasmamis gbi tavirlar. Ulkemizde bu var. Eskilere sorsak elimizi carpsak elbet 14 unde evlenene denk gelirken ne bu sanki hic duymamis girmemiş tavırlar anlayamiyorum
Linc tayfa aktif linc edince ne olcaksa

Dalga ve Linç edenler sizinde kızınız cocugunuz vardır bu kardeşimiz bir hata yapmış, sizin kızlarınızda aynı hataya düşmezler inşallah Allah yaşatmasın kimseye..
Allah yardımcın olsun kardeşim bahtın açık olsun boşanmak ta haktır..

Zerre üzülmedim yazanlar, siz üzülünce konu sahibinin dertleri hafifleyecekti zaten.

Burada asıl suçlu 14 yaşında ki çocuğun evlenmesine göz yuman aileler ve eş denen kişi.
Konu sahibi değil asıl suçlu, abisi bıçak çektiğine göre ne tür bir ailesi varsa artık.

Nasıl hınçla yazılmış yorumlar çok ilginç.

İnşallah boşanıp kendinize bir düzen kurabilirsiniz.
Cok ayıp çok düşünen bir tekme sen vur.
Adin sanın belli olsa da olmasa da yapılıyormus demek ki.
Kadna hinclanmis bircogu resmen.
Ah insanlik o kadar nadirsin ki
Bir arkdsta yazmis hepimizi cocugu var nerdeyse konusurken 10 kere düşünmek lazim. Sonra neden basima geldi bu demeyelim

sonra baktim olacak gibi değil bir tandiigindan yardım isteyerek onu aldattigimi ararsa da onaylanmasını istediğimi söyledim :KK43: çünkü kurtulmak istedim ondan ve gidip ben başkasını seviyorum dedim ve arayıp konusturdum.

Tencere kapak demekte ki kastım bu. Kırıcı olmak istemezdim ama bu yaptığın şey sana daha büyük zarar verebilirdi. M Melekgibi01

@kediseverkadin ayrıca fesat sana benzer.

Hiç de öyle meraklı değildim sevgiliydik aslında sadece mektuplasirdik abim öğrenince tehdit etti oldurucem asicam kesicem o zamanlar korktum bende şuan ki aklım olsa gel döv abi derdim yemin ediyorum keşke kacmayip dayak yeseydim
Bu abinin kocanin yüzünden 9 ay hapse girmesi içimin yağlarını eritti .
Adeta 'allahin sopası yok' cümlesinin vücut bulmuş hali..

Bir arkdsta yazmis hepimizi cocugu var nerdeyse konusurken 10 kere düşünmek lazim. Sonra neden basima geldi bu demeyelim
Bunlar insan değil müsveddesi bile değil. Allah insan olmayı merhametli vicdanlı olmayı nasip etsin 😔 Eğitim şart

aldattım demekle hele de işin içine birilerini katıp senaryo yazman büyük hata bence..cezaevine girmiş bir kocadan bahsedıyorsun o adamı öldürebilirdi annen nasıl buna izin verdi anlamadım.Anlaşmalı boşanmak zorunda değilsin ailen destek olmuyormu çocuklarını alıp gıdemezmisin??Pandemi döneminde çalışanların çoğu işsiz kalmışken iş bul çalış demek de zor sanki..Bu adamla hayat geçmez illa gönlü olsun diye beklemele çekişmeli açarsın davayı..cocukların kucuk ve cezaevine girmiş bir baba velayetlerı sana verilir ..

Bunlar insan değil müsveddesi bile değil. Allah insan olmayı merhametli vicdanlı olmayı nasip etsin 😔 Eğitim şart
Amin. Bircogu egitimli emin ol canim. Bu icten gelecek ya onu lincleyince sana bir puan yazilmadgni bilmek zor degil. Ya da en namuslu sende olmuyorsun . Neyin tatavasi belli degil. Gulucukler mulucukler havalarda

Amin. Bircogu egitimli emin ol canim. Bu icten gelecek ya onu lincleyince sana bir puan yazilmadgni bilmek zor degil. Ya da en namuslu sende olmuyorsun . Neyin tatavasi belli degil. Gulucukler mulucukler havalarda
Allah diyor ki Kırma kırdığın yerden kırılırsın... En eğitimli insanlar en büyük hataları yapabiliyorlar insanız tecrübe ile hayatımıza yön veriyoruz.

14 yaşında evlenmesine müsade eden, onu eş diye hayatına alan insanlara hınçlanabiliriz ama konu sahibine değil.

14 yaş çünkü.

Kaçmayı akıl ettiyse yaşadıkları müstahak denmiş resmen 🤷

Erken yaşta evlenenler ve ya kaçanlar normal bir aile ortamında büyümüyorlar 14 yaşında ben onu bilmezdim bunu bilmezdim gibi şeyler söylüyorsunuz ama emin olun onlarda bunu bilmiyor karşısındakinin direktiflerine uyuyor sadece yoksa sex yapmak için değil aslinda manevi boşluğu doldurmak için bunu tercih ediyorlar . Sonrası mecburiyetler mecburiyetleri getiriyor . Hayatin gerçekleri bunlar yağmurdan kaçıp doluya tutulan kadar doludan kaçıp yağmur içinde yaşamayı kabul edenide var .Bizim çocuklarımız, kardeşlerimiz yeğenlerimiz yada bizler normal bir yasam sürdüğümüz icin bizlere garip ve yanlış gelebilir ama bazılarının ki Türkiye gibi bir ülke de hayatın bazılarına getirisi erken yaşta evlilik, bazen mecburiyet bazen kacis, bazen daha güzel bir hayatın hayali olarak bunu yaşamak zorunda olan ya da tercih eden sayısı azımsanmayacak kadar çok insan var . Hiçbirimiz ayni koşullarda buyumedigimiz gibi hiçbirimizin aile yapısı ve eğitim düzeyi ayni degil bunlarda ortaya farklı sonuçlar çıkarıyor. Ben hiç babası polis annesi öğretmen olan ailenin çocuğunu satış temsilcisi garson tekstilde makinacı gibi işlerde görmedim.

14 yaşında çocuk olur değil mi, aldığı kararlarda çok da mantık aramayız, bu linçlemek niye, şaka gibi yorumlar... Yok annenin karnında evlenseymişsin. HAHAHAHA çok komik!
Konu sahibi kaçmışsınız ailenize de bir şey diyemiyorum, baya çırpınmışlardır muhtemelen. Şu an size destek olabilecekler mi, kadın cinayetlerinin bu kadar fazla olduğu ülkede fazla saçmalamışsınız, ne demek seni başkasıyla aldatıyorum boşan oyunlarına kalkışmak. Lütfen, siz ilk kaçtığınız 14 yaşındaki kız değil ağır tecrübeler edinmiş 24 yaşında çocukları olan bir kadınsınız. Zarar verecek durumu varsa çocuklarınızla beraber önce oradan kurtulun bi, polise şikayet edin, mantıklı hareketlerde bulunun. Allah yardımcınız olsun...

14 yaşında evlenmesine müsade eden, onu eş diye hayatına alan insanlara hınçlanabiliriz ama konu sahibine değil.

14 yaş çünkü.

Kaçmayı akıl ettiyse yaşadıkları müstahak denmiş resmen 🤷
Kesinlikle adamda 15 inde olsa ona da kızmazdim. Ailesi don kizim dediyse onlara da kizmam. Insaniz yahu el kadar cocuk hata yapar. Koca insanlar yapiyor

ama bircogu cinsellikten bi haberdim o zamanlar demis. Evlenirken her gece vurucam kirbaci diyerek mi evlendiler naptilar bilmiyorum.
Evlenirken ben ohh cinsellik yaşayacağım diye evlenmedjm. 14yasinda biri de seks seks diye evlenmez.
Hic okumuyorlar sanırım. Kendini hissetmek nedir. 4 5 yasinda cinsellign farkina varan çocuklar var. Ama farkina varmak ayri sey ,evlenirken bunu dusunmek apayri.
14-15 inde opusen koklasan yok sanki. Kimse bilmiyor bu minik mozambikte öpüşüp koklasmayi da bir nikah kiyan konu sahibi biliyor.
Cocuk gelinle cinselligi bagdastiran, cocuk geline ustune ustluk mutsuz cocuk geline en hassas noktasi olan yerden vurmaya calisanlar midemi etkiledi.

X