Çoğunluğa uyan koyundur.. bosaniyorum

Tencere kapak demekte ki kastım bu. Kırıcı olmak istemezdim ama bu yaptığın şey sana daha büyük zarar verebilirdi. M Melekgibi01

@kediseverkadin ayrıca fesat sana benzer.
Evet çok haklısın ama gerçekten iyilikten güzellikten ve medeni şekilde konuşmayan bir insan için anca aklıma bu gelebildi. Daha önce yemek yüzünden burnumu kiran bir insandan bahsediyorum zaten zerre korkum yok ondan ama dilini çözemedim onun ben ne yaptıysam olmadı çünkü

sen zaten sürüden biri değilsin. bir isyankarsın. bildiğini okuyan, tutkulu, değiştirip dönüştüren, kaos sever birisin. kafanın çalıştığı da kendini ifade ediş tarzından belli. kocan da sonuçta senin gibi hissediyordur. ergenken birinden hoşlandık başımıza neler geldi diye aval aval bakıyordur etrafa. birbirinize düşmek, birbirinizi tüketmek yerine elele, kafa kafaya verin ve birbirinizden kurtulmanın yollarını bulmaya bakın. çocukları nasıl büyüteceğinizi, sorumlulukları nasıl pay edeceğinizi tartışın. onun boşanmaya karşı olduğu falan yoktur, bence. kimse 14 yaşında sevdiği birini 24 yaşında hala seviyor olamaz çünkü. onun hissettiği de azap gibi koyu bir pişmanlıktır olsa olsa. sadece belirsizlikten ve senin yukarda saydığım huylarının bu ailenin başına açabileceği dertlerden korkuyordur. bence sen ne yapmak istediğini bilsen eşini de o şeye inandırabilirsin. iyi bir planla, plana sadık kalarak kurtulabilirsiniz beraberce bu ortaklıktan.

Normal anormal ailede büyümüşluk etkisi kimi durumlarda ve agirlikli olarak etkili olabilir. Ama 14 unde birinin 'deli gibi aşığım ' (sandığı ) birine kacmasi ,hayatını birlestirmesi çok utopik degil. Illa kötü aile de gerektirmiyor.
Kizin asi, basina buyruk olmasi ve aşkına cok inanmasi onsuz yapamayacqgini dusunmesi bile yeterli olabiliyor.

Kanimizin en deli aktigi cag ya bu ergenlik tum uzmanlar soyluyor bunu. Ayse asi degildir ama fatma asi olabilir vs gbi. Kesin aile tu kaka olacak diye bir kaide yok yani

Eşinizle aranızda kaç yaş var?

Yorum yapan hanımlar 14 yaşınızda hepiniz süper mantıklı kadınlar mıydınız? Verdiğiniz her karar doğru muydu?
14yaşında kocaya kaçmayacak kadar aklımız ve mantığımız vardı en azından 14 yaşında bir çocuk ne karar verebilir acaba ders çalışmak ve oyun oynamak dışında bana söylermisiniz ? Şakamısın ya.

kendı dusen aglamaz dıyorum
hadı 14 yasında evcılık oyununu bıraz cıddıye aldınız bır akıl tutulması yasadınız dıyelım
koca kadın olmussunuz coluk cocuk sahıbı kocanıza hayatımda bırı var dıyorsunuz sızı bosasın dıye oyle mı
su sozde sakanız neyse bu yapmaya calıstıgınız seyden bıle bu bıten evlılıkte hata payınızı yuzde 50 goruyorum
bosanabılmek ıcın kocanın dava acmasına gerek yoktu gıder dava acardınız daha bırde kendınıze ıffetsız damgası yapıstırıp kocanızı da katıl edecekmıssınız

yaptıgınız her sey tehlıkelı farkında mısınız ?

Tamam 14 yaş kanın en deli aktığı ve ergenliğin zirve zamanları bu delilikle evliligi göze almazsın aşık olursun sevgilin olur vs ama evliligi de düşünmesin buna sebebiyet veren ailedir bu benim düşüncem herkesin bir olmaya bilir. Aile ne kadar anlayan dinleyen ve yol gösteren olursa kararlarını da bu doğrultuda verir . Ailede söz hakki verilen çocuğun kendine olan oz guvenide kendini ifade ve idare edebilme özelliklerini beraberinde getirir . Bunlar benim gözlemlerim sonucunda oluşan düşüncelerim .

arkadaslar kız 96 yılı cocugu
30 yıl once 14 yasında kacmamıs gunumuz cocukları zehır gıbı allah askına

hadı kacmasını gectık hadı ona da eyvallah hadı mutlaka bır sebebı vardır dıyelım

adam ayarlayıp kocasına senı aldatıyorum demek nedır ya !!! bu kac yasın akıl tutulması bır deyın bana
konu sahıbı bana hıc masum gelmedı kusura bakmayın kızlar olumsuz yorum yazanlara kızmıssınız ama dogruya dogru gerceklerı konusuyoruz burda
konu sahıbı yanlıs hareketler etmeyı huy edınmıs
belkı daha buraya yazmadıgı neler var
zaten kesınlıkle bıtmelı bu evlılık o bı gercek
ama bıttıkten sonra davranıslarınız onemlı
o sozde saka olan benı bosa dıye oyun yaptım dedıgınız konudakı adamla evlenırsenız
ne bıleyım boyle atraksıyonlu hayata devam edersenız yenı bır hayat ıcın attıgınız bosanma adımının da bır hayrı kalmayacak yanı

Konuyu okurken gerçekten sinirim bozuldu ya bütük konuşmak istemiyorum ilerde bizlerinde çocukları olucak ama 14yaşında kızım kocaga kaçsa onun bir daha yüzüne asla bakmam kısıra bakma. Hadi bir hayata cahillik yaptım diyorsun kaçtım diyorsun niye çocuk yaptın işi gücü olmayan adamla ne işin var hiçmi aklın çalışmoyor ne yicez biz nasıl geçinecez bu çocuğun masrafları nasıl karşılanacal demiyorsun. Hadi bunlarıda geçtim 2. Çocuğa neden hamile kalıp doğuruyorsunuz paranız yok eviniz yok adamın işi yok ama sevişmeyi çok iyi biliyorsunuz bu ne iş ? Şuan 24 yaşında 10yıllık evli ve iki çocuk annesisin kendi hayatını mahvettiğin gibi o iki küçük çocuğuda yaparak onlarında hayatını mahvetmişsin. Kusura bakma kendi düşen ağlamaz bide hala cahil cahil kendince plan yapıp seni aldattım demişsin kendini öldürtmek istiyorsun sanırım ? Gerçekten insanların nasıl bu kadar cahil olduğunu anlayamıyorum. Umarım eşin olacak kişiden biran önce kurtulursun ama bu hayatı yaşadıktan sonra nereye gitsen yokluk ve pişmanlık çekeceksin belli ki.

gerçekten anlam veremiyorum 3yıldır evliyim 29yaşındayım ve halamçpcul yapmadım ülkenin geleceğinin ne olacağı belli değil ikimizde çalışıyoruz ama çocuğum olınca ona daha güzel bir gelecek vereyim diye birikim yapıyorum. Şuan olsa bakamammı bakarım ama daha iyi bakmal için yapmıyoruz. Ama sizin gibi cahiller işi olmayıp parası olmayan insanlar gözü kapalı ürüyor yazık doğurduğunuz çocuklara yazık.

Ben de eşinin sorumsuzluğuna asla maruz kalmasını onaylamıyorum ama bu aldatma oyununa da inanmıyorum.

Tabii hepimiz gozlerim sonucu kenfi dusuncelerimizi yaziyoruz. Ben sizi haksiz bulmuyorum ama sadece çok iyi ailelerde de bu olabiliyor demek istedim. Ergenin kisiligi ile alakali oluyor bazende ama tabii cogu zaman ailenin yadsinamaz bir faktoru var. Dur diyebilmeli. Kizinin arkasinda durmali.

Kaçan kız evlendirilir çünkü mahallede kactiysa kızlığı gitmiştir denilir. İşte bu yüzden arkadaşım. Dünya burası burası Türkiye

Evet ben çocuk yaptığımda bile kapıya polisler gelip adlı işlem başlatmıştı ve para cezasına döndü mahkeme sonunda ben 17 yaşımda resmi nikah evlendim
sızın turkıyenız baska bır gezegende galıba 80 mılyon hep bırlıkte yasadıgımız turkıyede boyle bırsey yok
ha dersenız benım aılem boyle bır aıle
o zaman bende derım kı madem boyle aılen var ne demeye erkek arkadasa kacıyorsun o zaman ! oyle aılesı olanlar ekstra korkar yapmaz ve ben sızın bazı konularda yalanlar soyledıgınızı dusunuyorum mesela para cezasına carptırma gıbı hayır oyle bırsey yok mutlaka esınız cezaevınde yatardı dogum olmadan hemen resmı nıkah yapmıssınızdır buyuk ıhtımaal bırde nufus ısıyle ugrasmayalım dıye heralde cunku guvenlık guclerı kapıya geldımı para cezasına donup gıtmıyor o neden bılıyor musunuz cocuk kacırma ve tecavuze gırıyor cunku bu durum . o yuzden para cezasıyla kurtulamaz

Ciddi anlamda tehlikeli oyuna kalkışmış...
Bunun şakası bile adamı çarpar.

Ciddi anlamda tehlikeli oyuna kalkışmış...
Bunun şakası bile adamı çarpar.
kesınlıkle oyle
belkı bu oyunu yuzunden cocukları annesız kalabılırdı o bahsı gecen adamın da katılı olabılırdı
boyle bır oyuna gırebıldıgı adamla arasında kesın bırsey vardır yoksa cesaret edemezdı ve ıftıraya gırmıs olur
cahıl ınsanları katıl edecek turden cok tehlıkelı konu sahıbı

Başlık içerikten çok alakasız. Gerçekten boşanmak niyetindeyseniz niye kocanızın rızası işine takıldınız bu kadar? Baro zaten size avukat sağlar. Eşinizden boşandınız varsayalım iki küçük çocuk, maaş yok, meslek yok. Adamın da işi yokmuş ki ne nafaka bağlansın size maksimum 300 lira yoksulluk nafakası alırsınız o da neye yetsin? Konuda hatasız olan sadece çocuklar var. İkinci çocuğu yapmak sizin en büyük hatanız olmuş. Eşinize hayatımda başkası var demenize değinmek bile istemiyorum akıl tutulması yaşadınız herhalde. Allah yardımcınız olsun bu girdaptan nasıl çıkabilirsiniz bilmiyorum tek aklıma gelen sığınma evi ama orda da sonsuza kadar kalamazsınız. Eğer gerçekten ayrılmak niyetindeyseniz kadın dernekleri ile iletişime geçin derim

Akıllı bir insan bile böyle planlar yapmaz,o kadar tehlikeli sularda yüzmüş ki sonunu bile hiç düşünme gayretine girmemiş bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…