- 17 Temmuz 2021
- 6.688
- 21.721
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay valla size yaranılmaz kv diye her şeyinden nefret edinSizin kv yine ciger yiyemiyorsunuz diye cagirmamis sizi en azindan
Benimki ciger yapiyorum gelin diyordu ben yiyemem diyordum olsun sende patateslerinden yersin diyordu
Gelin börek actim diyip ac gittigimizde börek kalmadi yedik yeniden hamur yogurayim diyen biri ustelik de hamileydimAy valla size yaranılmaz kv diye her şeyinden nefret edin
32 yaşında evli barklı adamın ayak tırnaklarını inceleyip uzamış keseyim mi oğlum sen kesemezsin diyecek kadar düşkün oğluna ne yazık ki.
Kızlar merhaba,
34 haftalık hamileyim kayınvalidemle aram ne iyi ne kötü. ara sıra canımı sıkan haraketleri oluyor ama ben çok takmamaya çalışıyorum . Her kayınvalide gibi oğlancı ne yazık ki (( 32 yaşında evli barklı adamın ayak tırnaklarını inceleyip uzamış keseyim mi oğlum sen kesemezsin diyecek kadar düşkün oğluna ne yazık ki. Eşim öyle çok yüz verip prim vermiyor annesine ama yapma anne de demiyor pasif durmayı tercih ediyor. Bugün yaşadığımız bir olayı anlatmak istiyorum size , başta da söyledim 34 haftalık hamileyim 10 gündür çok hastayım antibiyotik kullanıyorum. Bugün öğlen saat 1 gibi kv aradı beni aa daha iyileşmedin mi falan dedi istersen çorba yapıp göndereyim dedi dedim sağol evde çorbam var onu ısıtırım akşama neyse konuştuk kapattık. Akşam 6 gibi eşimi aradım ne zaman geleceksin yemek ısıtayım diye eşim annem ciğer yapmış yemeğe çağırdı dedi ben yiyemem onu ama annen benim için bi çorba falan yapmıştır gidelim madem en kötü evdeki çorbayı götürürüz neyse ben hazırlandım eşim geldi eve annemi aradın mı senin için bir şey hazırlamış mı dedi dedim aramadım boşver arama ayıp olur ben yiyecek bir şey bulurum mutlaka eşim olmaz öyle şey dedi aradı annesini geleceğiz biz şimdi karıma bi çorba falan yapsana annesi neden eve uğramadan gelmedin gelin ciğer yemez ki dedi . Şok oldum resmen başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Dedim sen git ye ben gelmiyorum .Neyse sonuç olarak eşim gitmedi ama biz tartışmış olduk huzurumuz bozuldu. Eşim oraya uğrayıp yemek yiyip gelseydi ben evde aç aç onu mu beklemiş olacaktım ? Bu çok saçma değil mi düşüncesizlik değil mi ya ?
Evet biraz zor bir yapım var doğru ben de zaten tepkimden çok emin olsam buraya yazıp akıl danışmazdımZorsunuz.
Gebe degilken de boyle miydiniz? Gebelik sebepli herseyi abartanlardan misiniz?
Evet biraz zor bir yapım var doğru ben de zaten tepkimden çok emin olsam buraya yazıp akıl danışmazdım
Evlenip çocuk yapılacak erkek kalibresi iyice daraldı. Yakında nefes alan adamdan çocuk yapmışsınız diye taşlayacaklar kadınları. Adamın tırnakları uzamış onu da annesi görmüş bu nasıl bir adam böyle böyle erkek mi olur bundan koca mı olur. Adam bir de annesi yemeğe çağrmış tamam geliriz demiş resmen evlilik birliğini bozacak hareket böyle adamları nasıl buluyorsunuz benim kocamın ayak tırnakları kendi kendini otomatik kesiyor asla uzamaz annesi çağırdığında da telefonu otomatiğe almış direkt hayır cevabı veriyor. Canım kocam tam evlenilip çocuk yapılacak adamAnnesinin ayak tırnaklarını incelemesine müsade eden, ben keseyim mi diye bir soruyu 32 yaşındaki haliyle sordurabilen bir adamla evlenip üstüne çocuk yapmışsın. Adamı annesi yemeğe çağrıyor sana sormadan tamam geliriz diyor. Sence olay ciğer mi?
İyi de kadın aramış iyileştin mi demiş sana çorba yapayım göndereyim demiş. Konu sahibi istemem, var evde onu ısıtır içerim demiş. Israr edince de evime karışıyor oluyor kayınvalideler. Sen kalmış çorbayı içme ben göndericem onu iç dese buna da kızacak. Gelinini aramış oğlunu da aramıştır. Laf arasında akşam ciğer yapıcam gel ye demiştir veya oğlu ben de gelir atıştırırım demiştir. Bu kadar başından kaynar sular dökülecek ne var ben anlamadım. 8,5 aylık hamile kadına ille sen de akşam yemeğine geleceksin diyip baskı yapınca iyi kaynana mı denecekti?Sizin açınızdan bakınca sizin anladığınız şekildeyse hiç hoş değil ve alınmakta çok haklısınız.
Ama kayınvalideniz tam olarak ne niyetle bu şekilde yaptı bilemiyoruz, sizin yemeyeceğiniz aşikar o yüzden sizi çağırmamış olabilir, yanınızda yemekte hoş olmaz diye düşünmüş olabilir, he keşke size de ayrı birşey düşünüp en azından bir çorba güzel olurmuş.