Çoğunluğa uyan koyundur.. bosaniyorum

Senin uzuntune ihtiyaç yok zaten arkadaşım sen kimsin ki uzulsen ne olur keşke böyle yorum yapmaktansa düşük gecsen
Pardon? Hakaret mi ettim ya da kötü birşey mi söyledim? Yoo. Sadece üzülmedim dedim.
Üzülmedim evet. Çünkü kendin etmiş kendin bulmuşsun. Evet bir cahillik yapmış, kaçmışsın. Olabilir, hepimiz genç olduk. Bunun için üzülmedim dedim sana. Ancak şuan yaşadıklarına üzülmedim. O adamı cezaevine girdiği ilk gün bırakman gerekiyordu, hatta o işi yaptığı ilk gün bırakman. Bu konuda hatalısın. Şuan hiçbirşey için geç değil, herşeyi bırakıp gidebilirsin. Anlaşmalı boşanmıyorsa boşanmasın, neden umursuyorsun? Aç çekişmeli davanı, git ailenin evine. Korkuyorsan kadın sığınma evine git. Yaşın 24 hiçbirşey için geç değil. Bu yaşta ortaokula başlayan, mezun olan insanlar var. Sende yapabilirsin, bu zor değil inan. Kırdıysam kusura bakma.

Ve bunu bir anne, belki de bir anne adayı söylüyor öyle mi?

Kınadığın yerden sınanırsın.
Arkadaşım bir sonraki yorumumu oku. Bir zahmet bilmeden eksilemeyin, ne anlatmak istediğimi 2 cümlemle mi anladın? Ayrıca herkes anne değil, herkes anne adayı da değil haberin olsun. Ayrıca kınamadım, kınadığı birşey yok. 2 cümleden kınadığımı anladınız ya helal olsun.

Bende sana hakaret edici bir yorum yapmıyorum farkındaysan gereksiz duygu belirtini paylaşmak zorunda olmadığını çünkü karşındaki insanın senin o yoruma uzulebilecegini vs herneyse ya

Valla suçu ne ailene ne abine at 15 yaşında büyük bir hata yapmissin.tercihini kocadan yana kullanmışsın nice sorunlu evlerde büyüyüp okumaya çabalayan, okuyamasa bile herhangi bir işe girip çalışan kızlar var. Seninle yaşıt kardeşim var bir ablanın kızması olarak gör bu yazıyı ve bundan sonra kendine ve çocuklarına iyilik yap ve boşan kimse değişmez hayatını ele almaya çalış şu dönemde iş güç bulmak sıkıntı biliyorum ama bi yerden başla temizlik olur,bi yerlerde çay, kahve yemek işi olur bul ve mutlaka çalış bu sana herşeyden iyi gelecek emin ol sana sunduklarını zannettiğin o bodrum kattan ve evlilikten daha iyi gelecek lütfen bunu yap kocan değişememiş olgunlaşmamış bu saaten sonra da değişmez çok gençsin hayatini eline al ve bi daha gebe kalmamaya çalış

Çünkü sana üzülmedim hak etmişsin der gibi acımasız bir yorum oldu. Bu benim yanlış anlamam veya hissettiğim şey bu

Bak anneme babama dedimki ben bir hata yaptım arkamda durun ayrılmak istiyorum diğer yazılarımda okuyabilirsiniz orda yazmıyorsa bile inanın suçu başkalarına atip rahatlama kafasında biri değilim. Keşke ben suçlu olsam bu ilişkide çünkü elimden geleni yapardim ailem için yol yanlış başlamış olsa bile doğruları bulmak için cabalardim ama yıllarca çalışmayıp anne baba eline bakmak bilgisayarda ömür çürütmek nedir ya bana yazık değil mi

İnşallah Allah razı olsun

Bende sana hakaret edici bir yorum yapmıyorum farkındaysan gereksiz duygu belirtini paylaşmak zorunda olmadığını çünkü karşındaki insanın senin o yoruma uzulebilecegini vs herneyse ya

Çünkü sana üzülmedim hak etmişsin der gibi acımasız bir yorum oldu. Bu benim yanlış anlamam veya hissettiğim şey bu
Arkadaşım kırdıysam özür dilerim, hissettirmek istediğim ya da söylemek istedim şey "başına gelen herşeyi haketmişsin, oh olsun" demek değildi. Evet bir hata yapıp 14 yaşında kaçmışsın, ben 14 yaşında yaptığın bir hata için seni kınamam, zira hiçbir insan evladının 14 yaşında geleceği görebilecek/hesaplayabilecek olgunlukla olduğunu düşünmüyorum. Senin bir hatan var, o da reşit olduktan sonra bu adamın halini gördüğün halde boşanmamak, seni aldatıyorum diye yalanlar söylemek. Boşanacağın zaman ondan izin almak zorunda değilsin, boşanmaya yanaşmıyorsa aç çekişmeli davanı al uzaklaştırmanı olsun bitsin. Ailene de diyecek birşey bulamıyorum, hala arkanda değillerse seni gözden çıkarmışlar demektir, gidersin kadın sığınma evine kendini toparlayan kadar orada kalırsın, devletten yardım alırsın. 24 yaşındasın daha üniversite çağındasın, hayatın çok çok başındasın. Kendini tükenmiş hissetmene gerek yok. Sen bu kocadan kurtulmaya bak, sonra okulunu okuyup çocuklarına bir şekilde bakarsın. Bu ülkede nice insanlar var 50 yaşında 5 çocuğuyla aşiretten kaçıyorlar, onlar yapıyorsa sen haydi haydi yaparsın.

Boşanıyorum demişsin ama bosanma fikrin mevcut sadece.Once ayaklarin yere basacagina adam sana nikahı basmis.Simdi is yok meslek yok para yok 2 çocuk var.Nereye boşanacaksin arkadasim?O çocukları nereye götüreceksin?O calismiosa sen calis.Cocuklarin biraz büyüsün devlet krslerine yolla sosyal yardımlasmalara git derneklere git cocuklarim bu halde esim böyle yardım edin de.Birak film gibi kurtulma planlarını önce kendini şu durumdan kurtar.Ekonomik olarak güçlen zamani gelince ayrıl

Tamam işte 10 yıl elinden geleni yapmissin olmamış bir 10 yıl daha mi harcamak istiyorsun?ailen destek olmuyor mu su an boşansan yanlarına gidemez misin

Allah razı olsun evet teşekkür ederim inan su halden olsa gerek iyi şeyler duymak istiyor insan ve güç bulmak istiyor oda aileden gelmek zorunda olan ama gelmeyen bir kaynak olunca. Böyle oluyor. Tavsiyelerin için çok sağol varol

Tamam işte 10 yıl elinden geleni yapmissin olmamış bir 10 yıl daha mi harcamak istiyorsun?ailen destek olmuyor mu su an boşansan yanlarına gidemez misin
İki çocuk fazla geliyor çünkü ablamda orda bir çocuğun ile boşanmış halde annem babam ayrı zaten babamdan hayır yok annem kabul etse olurdu herşey ama olmuyor ben bakamam diyor uyuyamam ise gidemem vs birsuru bahaneleri var

Başlık boşanıyorum.
İçerik eşim beni boşamiyi..
Neyse.
İçerik o kadar saçma ki.
Cezaevinde yatmış çıkmış adama tanıdık ayarlayıp onu aldattıgımı sen de dogrula tamam mı diyor :)
En sakin olan adam bile eşini o evden öldürmese bile kafa göz dagıtmadan bı-rak-maz.
Nasıl korkmadan bunu adama söyledin ?
Adam seni hayattan sen boşanmadan komple emekli edecek yapıda biri.
Sen de program indirip şarkı söyleyedur.
Amaaaan.
Her tarafı aşırı saçma.

Kırılmanı istemiyorum ama ailen seni gözden çıkarmış. Hem ailenin yanına gitsen ne olacak? 14 yaşında sevgilisi var diye belinde bıçakla kardeşini korkutan abinle aynı evde mi büyüteceksin çocuklarını? Abin böyleyse anne babanın zihniyeti de farklı değildir. Zaten ailen iyi bir aile olsa 14 yaşındaki kızları kaçtığında tutar kolundan geri getirir, evinde oturturdu. Seni o koca müsveddesine çocuk gelin etmezdi. O yüzden hayatta tek başına ve 2 çocuğunlasın gibi düşün, kimseden birşey bekleme, ne ailenden ne başkasından. Boşanma fikri de kafanda plan olarak kalmasın, sen mahkemeye başvursan halime durumu ve yaptığı işi anlatsan boşanman çok daha kolay olur. Sonra da yardıma başvurursun, tekstilde vs çalışırsın herşey daha iyi olur.

Sağol yorumun için diğer yazilarimi oku merak ediyorsan bunca sıkıntı içinde elimkolum oturup nolucak diye beklemek tarzimda değil herzaman bir hobi bir fikir dünyam malasef var kötüdür size göre ama şarkı dinlemek söylemek herzaman rahatlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…