Arkadaşım kırdıysam özür dilerim, hissettirmek istediğim ya da söylemek istedim şey "başına gelen herşeyi haketmişsin, oh olsun" demek değildi. Evet bir hata yapıp 14 yaşında kaçmışsın, ben 14 yaşında yaptığın bir hata için seni kınamam, zira hiçbir insan evladının 14 yaşında geleceği görebilecek/hesaplayabilecek olgunlukla olduğunu düşünmüyorum. Senin bir hatan var, o da reşit olduktan sonra bu adamın halini gördüğün halde boşanmamak, seni aldatıyorum diye yalanlar söylemek. Boşanacağın zaman ondan izin almak zorunda değilsin, boşanmaya yanaşmıyorsa aç çekişmeli davanı al uzaklaştırmanı olsun bitsin. Ailene de diyecek birşey bulamıyorum, hala arkanda değillerse seni gözden çıkarmışlar demektir, gidersin kadın sığınma evine kendini toparlayan kadar orada kalırsın, devletten yardım alırsın. 24 yaşındasın daha üniversite çağındasın, hayatın çok çok başındasın. Kendini tükenmiş hissetmene gerek yok. Sen bu kocadan kurtulmaya bak, sonra okulunu okuyup çocuklarına bir şekilde bakarsın. Bu ülkede nice insanlar var 50 yaşında 5 çocuğuyla aşiretten kaçıyorlar, onlar yapıyorsa sen haydi haydi yaparsın.