- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.765
-
- Konu Sahibi Melekgibi01
Ortaokul mezunu musunuz? Yazılarınız, hiç kelime hatası yapmamanız ilginç geldi bana. Ortaokul mezunu biri genelde öğrenemez pek bunları.Kocamla benim aramda dağlar fark var lütfen anlamadığımız şeylere böyle şeyler yaşamayalım lütfen faydası olmaz çünkü elestiriniz kırıcı
Yorumlara baktım. Yardimci olmak yerine taşa tutulmuşKonu sahibinin bir sucu gunahi yok ama onu karisi yapip yatagina sokan subyancinin ve her iki ailenin de sucu cok buyuk , bu ulkede adalet olsa simdi hepsi hapiste olurdu
Konu sahibinin yerinde olsam alir cocuklarimi giderim bi sığınma evine , cocuklar kucik ayiramazlar da anneden , en azindan bir is bulurlar yeni bir hayata adim atmasini saglarlar , resmen cocuk gelin konu sahibi , su anda yasi kac olursa olsun elbet elinden tutat duyarlı birileri
Sizi bu fesatlıkla kim çeker o da ayrı bir konuEsra Erol'a konu olursunuz valla.
Ayrıca kocanla tencere kapak olmuşsunuz.
Boşanmayın sakın. Sizi birbirinizden başkası çekemez.
Bahsettiğim tanıdığa da ne iftiralar atıldı duysanız kanınız donar. Ama biraz cesaretle bir kadının yapamayacağı şey yokKeşke böyle bişey olsa benimkide ama rezillik çekmem için elinden geleni yapan bir insan düşünün ta kendisi. Küçük oğlumu anneme alıp gittiğimde bile maddi anlamda ailesini uyarmıştı sakın beş kuruş vermeyin diye sağolun tşk ederim
Birde cocuk gelinle hic karsilasmamis gbi tavirlar. Ulkemizde bu var. Eskilere sorsak elimizi carpsak elbet 14 unde evlenene denk gelirken ne bu sanki hic duymamis girmemiş tavırlar anlayamiyorumKonu sahibinin bir sucu gunahi yok ama onu karisi yapip yatagina sokan subyancinin ve her iki ailenin de sucu cok buyuk , bu ulkede adalet olsa simdi hepsi hapiste olurdu
Konu sahibinin yerinde olsam alir cocuklarimi giderim bi sığınma evine , cocuklar kucik ayiramazlar da anneden , en azindan bir is bulurlar yeni bir hayata adim atmasini saglarlar , resmen cocuk gelin konu sahibi , su anda yasi kac olursa olsun elbet elinden tutat duyarlı birileri
Ben 14 yaşındayken adamla uyuyon uyanıyon çocuk oluyo sanıyordum. Ben mi anormalim bilemedim ki.
Cok ayıp çok düşünen bir tekme sen vur.Zerre üzülmedim yazanlar, siz üzülünce konu sahibinin dertleri hafifleyecekti zaten.
Burada asıl suçlu 14 yaşında ki çocuğun evlenmesine göz yuman aileler ve eş denen kişi.
Konu sahibi değil asıl suçlu, abisi bıçak çektiğine göre ne tür bir ailesi varsa artık.
Nasıl hınçla yazılmış yorumlar çok ilginç.
İnşallah boşanıp kendinize bir düzen kurabilirsiniz.
sonra baktim olacak gibi değil bir tandiigindan yardım isteyerek onu aldattigimi ararsa da onaylanmasını istediğimi söyledimçünkü kurtulmak istedim ondan ve gidip ben başkasını seviyorum dedim ve arayıp konusturdum.
Bu abinin kocanin yüzünden 9 ay hapse girmesi içimin yağlarını eritti .Hiç de öyle meraklı değildim sevgiliydik aslında sadece mektuplasirdik abim öğrenince tehdit etti oldurucem asicam kesicem o zamanlar korktum bende şuan ki aklım olsa gel döv abi derdim yemin ediyorum keşke kacmayip dayak yeseydim
Bunlar insan değil müsveddesi bile değil. Allah insan olmayı merhametli vicdanlı olmayı nasip etsinCok ayıp çok düşünen bir tekme sen vur.
Adin sanın belli olsa da olmasa da yapılıyormus demek ki.
Kadna hinclanmis bircogu resmen.
Ah insanlik o kadar nadirsin ki
Bir arkdsta yazmis hepimizi cocugu var nerdeyse konusurken 10 kere düşünmek lazim. Sonra neden basima geldi bu demeyelim
Amin. Bircogu egitimli emin ol canim. Bu icten gelecek ya onu lincleyince sana bir puan yazilmadgni bilmek zor degil. Ya da en namuslu sende olmuyorsun . Neyin tatavasi belli degil. Gulucukler mulucukler havalardaBunlar insan değil müsveddesi bile değil. Allah insan olmayı merhametli vicdanlı olmayı nasip etsinEğitim şart
Allah diyor ki Kırma kırdığın yerden kırılırsın... En eğitimli insanlar en büyük hataları yapabiliyorlar insanız tecrübe ile hayatımıza yön veriyoruz.Amin. Bircogu egitimli emin ol canim. Bu icten gelecek ya onu lincleyince sana bir puan yazilmadgni bilmek zor degil. Ya da en namuslu sende olmuyorsun . Neyin tatavasi belli degil. Gulucukler mulucukler havalarda
14 yaşında evlenmesine müsade eden, onu eş diye hayatına alan insanlara hınçlanabiliriz ama konu sahibine değil.Cok ayıp çok düşünen bir tekme sen vur.
Adin sanın belli olsa da olmasa da yapılıyormus demek ki.
Kadna hinclanmis bircogu resmen.
Ah insanlik o kadar nadirsin ki
Bir arkdsta yazmis hepimizi cocugu var nerdeyse konusurken 10 kere düşünmek lazim. Sonra neden basima geldi bu demeyelim
Kesinlikle adamda 15 inde olsa ona da kızmazdim. Ailesi don kizim dediyse onlara da kizmam. Insaniz yahu el kadar cocuk hata yapar. Koca insanlar yapiyor14 yaşında evlenmesine müsade eden, onu eş diye hayatına alan insanlara hınçlanabiliriz ama konu sahibine değil.
14 yaş çünkü.
Kaçmayı akıl ettiyse yaşadıkları müstahak denmiş resmen