- 17 Kasım 2016
- 10.270
- 25.715
-
- Konu Sahibi Melekgibi01
Sizi çok seviyorum, yorumlarınız cuk oturan cinsten... Burada hanima vah vah gencmis cahilmis diyen tayfa ya çok iyi ya da ?kesınlıkle oyle
belkı bu oyunu yuzunden cocukları annesız kalabılırdı o bahsı gecen adamın da katılı olabılırdı
boyle bır oyuna gırebıldıgı adamla arasında kesın bırsey vardır yoksa cesaret edemezdı ve ıftıraya gırmıs olur
cahıl ınsanları katıl edecek turden cok tehlıkelı konu sahıbı
14 yaşında kaçıp 17 yaşında resmi nikah olmuş öyle dedi..Sizi çok seviyorum, yorumlarınız cuk oturan cinsten... Burada hanima vah vah gencmis cahilmis diyen tayfa ya çok iyi ya da ?
Sonuçta 96li bir kız ve neredeyse bu zamanlarin çocuğu. Öyle geçmişle kıyas yapılması saçma. Kocasına yaptığı oyunun nereye nasıl varacağı da çok belliKaç yaşında evlenmiş bilmiyorum ama Esra Erol,Müge Anlı da duyuyoruz neler neler
sen zaten sürüden biri değilsin. bir isyankarsın. bildiğini okuyan, tutkulu, değiştirip dönüştüren, kaos sever birisin. kafanın çalıştığı da kendini ifade ediş tarzından belli. kocan da sonuçta senin gibi hissediyordur. ergenken birinden hoşlandık başımıza neler geldi diye aval aval bakıyordur etrafa. birbirinize düşmek, birbirinizi tüketmek yerine elele, kafa kafaya verin ve birbirinizden kurtulmanın yollarını bulmaya bakın. çocukları nasıl büyüteceğinizi, sorumlulukları nasıl pay edeceğinizi tartışın. onun boşanmaya karşı olduğu falan yoktur, bence. kimse 14 yaşında sevdiği birini 24 yaşında hala seviyor olamaz çünkü. onun hissettiği de azap gibi koyu bir pişmanlıktır olsa olsa. sadece belirsizlikten ve senin yukarda saydığım huylarının bu ailenin başına açabileceği dertlerden korkuyordur. bence sen ne yapmak istediğini bilsen eşini de o şeye inandırabilirsin. iyi bir planla, plana sadık kalarak kurtulabilirsiniz beraberce bu ortaklıktan.
Ablacığım, benim eşim etrafta anlayışlı ve dinleyen bir adam olarak tanınır ki ben böyle bir şey desem kestiremem, yani hadi o zaman bosanalim dermi ? Demez gibi geliyor14 yaşında kaçıp 17 yaşında resmi nikah olmuş öyle dedi..
Oyun kızmı zaten vahim tehlikeli..
Kestirmeye gerek yok bence hangi adam bunu duysa cinnet geçirir buna.Ablacığım, benim eşim etrafta anlayışlı ve dinleyen bir adam olarak tanınır ki ben böyle bir şey desem kestiremem, yani hadi o zaman bosanalim dermi ? Demez gibi geliyor
Hanım birde eşim anlayışsız, sağı solu belli değil diyor ve bu yalanı söylüyor
Hazır ol linceMüge anlı nın dediği bir laf vardı 12 13 yasında aşık olup evlenirken, okumanız gereken yerde okumuyorsunuz, çalışmanız gereken yerde çalısmıyrsunuz, biz sınavlarda ter dökerken dirsek çürütürken sen görümcelerinle, kayınvalidenle oturup kısır yiyordunuz demişti ne kadar doğru söylemiş
Var 17 de devlet kiymuşResmi nikahınız var mı? Yazdınız mı bilmiyorum.
Konuyu okuma gereği duymadım bana gerçek gelmedi. Ama hadi gerçek diyelim 14 yaşında (ailesel problemleri olduğunu tahmin ediyorum) bir kız kocaya kaçınca (yorum aralarında gördüm adam da 4 yaş büyükmüş sapık yani) ailesi aa benim canım kızım sen reşit mi oldun ay kıyamam diye vermiş kızı başlarına bela etmemek için. Yani muhtemelen ailesel bir problemden yanlış bir karar veren bir çocuk yine ailesinin akılsızlığından bu kararını devam ettiriyor. Evlenmiş, kaçmış doğru yapmış mı dedim ben bana celalleniyorsunuz?14yaşında kocaya kaçmayacak kadar aklımız ve mantığımız vardı en azından 14 yaşında bir çocuk ne karar verebilir acaba ders çalışmak ve oyun oynamak dışında bana söylermisiniz ? Şakamısın ya.
Ya pinkie ben zerre üzülmedim dedim diye ne kınamam kaldı ne anne adaylığım.. Halbuki kınadığım birşey yoktu sonrasında uzuuun uzunn açıkladımSizi çok seviyorum, yorumlarınız cuk oturan cinsten... Burada hanima vah vah gencmis cahilmis diyen tayfa ya çok iyi ya da ?
Sonuçta 96li bir kız ve neredeyse bu zamanlarin çocuğu. Öyle geçmişle kıyas yapılması saçma. Kocasına yaptığı oyunun nereye nasıl varacağı da çok belliKaç yaşında evlenmiş bilmiyorum ama Esra Erol,Müge Anlı da duyuyoruz neler neler
Mağduru savunmayı seven milletiz. Çocuk gelin olunca da orta takılıp kaldı bir çoğuYa pinkie ben zerre üzülmedim dedim diye ne kınamam kaldı ne anne adaylığım.. Halbuki kınadığım birşey yoktu sonrasında uzuuun uzunn açıkladımBuradaki herkes çok iyi, bir tek biz kötüyüz sanırım.
Aynen öyle. Ayrıca dediğine katılıyorum, bende boşlukları farkettim ama söylemeye gerek duymadım.Mağduru savunmayı seven milletiz. Çocuk gelin olunca da orta takılıp kaldı bir çoğu
Her ailesel problem yaşayan çocuk yaşta kocaya kaçsın o zaman bunumu demek istiyorsunuz? Evet hepimiz ağzı süt kokan çocuklardık. O yaşta verdiğiniz kararlar doğrumuydu yazmışsınız o yaştaki bir çocuğun büyük kararlar vermesi gibi birşey yok 14yaşında bir çocuk nasıl bir karar verebilir anlatırmısınız biraz orayı anlamadım ben. Size cellallenmedim söylediğiniz cümleye yazdım benKonuyu okuma gereği duymadım bana gerçek gelmedi. Ama hadi gerçek diyelim 14 yaşında (ailesel problemleri olduğunu tahmin ediyorum) bir kız kocaya kaçınca (yorum aralarında gördüm adam da 4 yaş büyükmüş sapık yani) ailesi aa benim canım kızım sen reşit mi oldun ay kıyamam diye vermiş kızı başlarına bela etmemek için. Yani muhtemelen ailesel bir problemden yanlış bir karar veren bir çocuk yine ailesinin akılsızlığından bu kararını devam ettiriyor. Evlenmiş, kaçmış doğru yapmış mı dedim ben bana celalleniyorsunuz?
Anladık hepiniz ağzı süt kokan çocuklarmışsınız uslu uslu eşlerinizi beklemişsiniz aferin.
Ben de sezdim bi tuhaflık. 14 yaşında ailesi tarafından zorla evlendirilmemiş, kaçmış. Tamam, çocukta rıza aranmaz. Kocası bu sebepten ceza evine girmeliydi, kızı çocukken kaçırdığı kolayca ispat edilirdi. Ama adam başka sebepten içerde yatmış. İnsan 10 yılda bu kadar şey yaşasa alim olur. Ama konu sahibi hala 14 yaşında gibi davranıyor.Aynen öyle. Ayrıca dediğine katılıyorum, bende boşlukları farkettim ama söylemeye gerek duymadım.
Yazdığım mesajı okuduysan evet kınama yok. Zerre üzülmüyorum dedim diye kınayan oldum. Evet herkes kendi seçimlerini yaşar, ancak bizi çoğu canlıdan ayıran şey mantıktır. Bazı yerlerde mantığımızı kullanmalıyız. Ayrıca ailelerde çocuklarını kendi istekleri doğrultusunda yetiştirmemeliler. Seninle bazı fikirlerimiz çakışsa da çok sevdiğim "iyi niyetli" dediğin üyelerdensin, üzüldüm durumuna. Hiçbirşey için geç değil, sınava girip açıktan istediğin bölümü okuyabilirsin. Dilerim çok ama çok mutlu olursun, güzel kalbin daima doğru yolu göstersin.-Olivia- arkadaşım buradaki çoğu insandan bence dini bilgim daha iyi Ortada ne kınama ne dedikodu var kadın yazıyor bizde hüznü zan,sui zan ne varsa yüzüne yüzüne diyoruz çünkü kadının derdi zaten istişare yapmak yani muhattap ile birebir haldeyiz. Ben buradaki lerle ilgili yorum yapmıyorum çünkü sui zana girer ama hanımla herşeyi konuşurum. Maalesef herkes seçimlerinin sonuçlarına öyle böyle katlanıyor ...benim ailemde öğretmenlik takıntısı vardı onları yüzünden öğretmen oldum hep keşke aklimdakini yapsaydim diye üzülüyorum bak atanamadimda ozelde bir nevi surunuyorum bak bende çekiyorum