Çoğunluğa uyan koyundur.. bosaniyorum

çok üzücü gerçekten çocuk gelin olmak kadar berbat bir şey yoktur herhalde. sadece böyle sahte oyunlarla ayrılmaya çalışma hakikaten git ve davanı aç kararlı ol çok gençsin iş bul çalış

2 çocuk biri astım hastası ( Rabb'im şifa versin) ve siz bir uygulamada şarkı falan söylüyorsunuz
( Zaten uygulama arz talep üzerine kurulu yani beğeni talep ediyorsunuz)

Ben eşinizi haklı bulmadım ama sizi dengesiz ve gözü çok dışarda buldum

bu hikayede olan yavrulara olmuş Rabbim onları esirgesin iyilerle karşılaştırsın inşallah amin

Babası nasıl bakacak çocuğun birine? Senin baktığın gibi olur mu? O çocuğun ne günahı var annesinden uzak kalacak? Hala çocukça mı düşünüyorsunuz bilemedim ama boşanmayı düşünsem imkanlarım ne olursa olsun çocuklarımı babasına dahi bırakmak istemem. Ya çocuklarımı alır giderim yada o deveyi güderim

E 15 yasinda kocaya kacip cocuk yaparsan kaynanan salak da der aptal da cocuga bakmana da karisir. 15 yasinda COCUGUN yeri okul siradir koca yatagi degil.

Olan olmus

Yok baskasinj seviyorum yok bilmemne demek sacmaligin daniskasi ac davani al cocuklarini git ananin yanina yavrum baska caresi yok.

14 yaşında kim doğru karar verebilir ki? napsın kız yaşamış kaçmış olmuş bitmiş. farketmiş bazı şeylerin zor olduğunu, yanlış olduğunu da. şimdiki aklı olsa yapar mıydı? hepimizin deli dolu çağları oldu ama durdurulduk, yönlendirildik. hatanın içine düştü diye yargılayamayız. bacım sana gelecek olursak resetlemen gereken bir konu var o da kendinsin. yani eğer bu kararı aldıysan biraz ileriyi düşünerek hareket et, çocukların en az hasarı alsın. zor ama yaşına göre her şeye vaktin var gücün de olsun. allah yardımcın olsun

Ah be güzel kardeşim hayatını yakmışsın işte erken evlilikleri hep bu yüzden onaylamıyoruz, söylüyoruz. Ama çare var mı artık yok! Olan olmuş artık yaşanacaklar yaşanmış. Kendine bundan sonra bi hayat yolu çizmelisin ve uygulamalısın daha hayatın balındasın ve annesin. Hayat zaten zor, çok yokuşlu ve senin yükün daha ağır iki evlat var onları düşünmelisin ve bu evlilik adı altında yaşanan eziyete son vermelisin. Ama böyle oyunlara son ver yaşın bunlara müsait fakat yaptığın çok büyük bir risk ataerkil toplum içerisinde yaşıyoruz ve sen bunu en derinden yaşayan birisin. Bu nedenle düzgünce yolunu ayır, ailende destek oluyorsa ne ala.
O kadar hayatın başındasınki okula devam edip meslek bile edinip hayatına bakabilirsin. Yeterki kendin İnan ve yapabileceklerini gözden geçir. Boyun eğme ama karşındaki insanı da kışkırtmadan yap. Sonuçta kadınız ne olacağımız belli olmuyor kendini riske atma.

İnsanlar gerçekten yorum yaparken çok zalimce davranıyor ve büyük konuşuyor ve onların da çocukları var kimin ne olacağını bilinmez çok yazık

İnsanlar gerçekten yorum yaparken çok zalimce davranıyor ve büyük konuşuyor ve onların da çocukları var kimin ne olacağını bilinmez çok yazık

Biz her gün neler neler okuyoruz. Benim doktorumun yaninda calisan bir kiz babasi onu zorla kuzeni ile evlendirmek istedigi icin kacti. Babayi disarda görsen ah ne kadar masum gözüküyor dersin. Yani kimin ne yasadigini bilemeyiz. Heleki biri cocuk yasta böyle bir hataya düsütüyse

Çok haklısınız

Suc sende degilki. Cocukca davranmak yerine 14 yasinda ask mesk pesine dusen kizini oglunu goremeyen ailede. Hadi goremediler kactiniz sizi ayni eve sokan ailelerinizde kabahat. Kactiysaniz bile ailelere teslim edilecektiniz.

Boşanmak ıstiyosunda başka ınsanları nıye dahıl edıosun .Ya bişey yapsaydı.Boşanmak ıstıyosan gıdersın aılenın evıne acarsın davanı.

Konu sahibi hâlâ 14 yaşında gibi davranıyor yalnız
Saçma sapan uygulamalarda şarkı söylemek
Eşinden boşanabilmek için aldattığını söyleyip araya hayali sevgili sokmak gibi

Ben sizi hiç mantıklı aklı başında bir kadın olarak görmedim maalesef
Olan hep çocuklara oluyor

Siz ciddi misiniz gerçekten?Bu söyledikleriniz apaçık tehdit farkında mısınız?Sizi öldüreceğini mı söylüyor yani başkasıyla evlenirseniz?Kuru sıkmasın öldürsün bakalım yiyorsa ömür boyu hapis yatmak,bir şey yapamaz.Eger siz onu sinirlendirmek veya cezalandırmak için değil de gerçekten yeni bir hayata başlamak için boşanmayı düşünüyorsanız kararınizdan vazgeçmeyin.14 yaşında bir çocuk değilsiniz artık.Elbet çalışmak isteyen iş de bulur,geçinir de, hayatını da kurar.

Damlamis yine hayatı süper muhteşem hep akilli kararlar almış forum kadınları. Madem mutsuzsunuz cesaretli olun. Hayata bir kez geliyosunuz. Size seçeneklerinizi yazmışlar zaten basarabilirsiniz.

Başkasını seviyorum deyip kendinizi bu hallere sokmaniz o kadar büyük hata ki Sonuçlarına da böyle katlaniyorsunuz iste.İs bulup,para kazanıp,boşanma davası açmanız gerekiyor boşanmak için adamın lutfetmesini beklemeniz değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…