Çocuktan sonra

kızlar yorgunluk bu işin bahanesi bence. gerçekten seven arzulayan bir adam sanayide çalışsa bile akşam istekli geldiğinde o modda olmasak bile bizi o havaya sokabilirler bence. ve seks esnasında sırtında taş mı taşıyorlar sanki? benim zihnimde oluşturduğum erkek profili çok başka ama işte..

En çok sinir olduğum konu bu evet hep yorgunlar senin yorgun olma ihtimalin yok ama onun hep var asıl çocuk bakan biziz yorgunluk bizde daha fazla
ya evet bende öyle yapmak istiyorum ama bi yandanda aramıza soğukluk girmesin diye reddetmek de istemiyorum çok sinirleniyorum böyle olunca kendime de kızıyorum tut kendini diye ama kaıdnlar çok fazla çaplı düşündüğümüz için her konu geliyor aklıma zaten ben reddetsem muhtelemn bi dünya trip bide kızar üstüne ben trio atıyorum sanar çünkü erkekler böyle senin yorgun olman anlayışla karşılanmaz ki ama kendisi yorgun olunca normal ben yorgunum dersem trip algılanıyor bilmiyorum ben çocuktan vakit ayırıp bunu teklif ediyorum spor yapmaya başladı şimdi ben de dedim ki enerjini başka şeylere de sakla şeninde aklın fikrin orda dedi bana ama kaç gün geçmiş bende bayılmıyorum sana böyle cümleler kurmaya ama evlilikte cinsellik gerçekten önemli araya soğukluk girmesin diye ben böyle şeyler söylemek zorunda kalıyorum yazsam daha yazarım bilmiyorum kızlar ya

Benim kocam şey demişti ' illa evlilikte devamlı seks olmalı mı? O zaman anladım bu evlilik yoldan çıkmış.

Benim eşimde aynı böyle çünkü ben hep aramız bozulmasın aramıza soğukluk girmesin küs kalmayalım diye hep her tartışmamızda ilk ben yazarım ararım o hiç ilk adım atmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…