Çocuktan sonra

Yani bizimde 1.5 yılımız vajinismusla geçti şurda 1 yıl dolmadı ilişkiye girmeye başlayalı.
ilk 4 5 ay böyle değildi şuan zamanını uyuyarak oyun oynayarak maç izleyerek geçirmek istiyor çok nazlı ki benden 3 4 saat önce eve geliyor o 3.5 da ben 7-7 buçuk gibi evde oluyorum ben gelene kadar dinlenmiş olmuyor uyusada ya başı ağrıyor yada alıyor eline bi leğen cipsi bi yandan maç bi yandan elinde telefon oyun oynuyor.
Midem bulanıyor artık soğumaya başlıyorum böyle mıy mıy hallerini görünce uzak durucam bi süre aklını başına alana kadar ben onu hiç reddetmiyorum ama artık benimde içimden gelmiyo hevesimi kaçırdı iyice.
Çocuk içinde olmazsa olmasın tek başıma yapmıcam ya ben bunu diye düşünceye girdim kimseye de derdimi anlatamıyorum.
2 buçuk yıllık evlsiiniz diyolar ailesi filan laf yapmasını biliyo çevremde herkeste aynı şekilde.
İnsan dan diye söyleyemiyor 1.5 yıl yapamadı yapmasını beceremedi şimdi de oyundan fırsat kalmıyo ayda 1 2 ile çocuk olmuyor malesef benim sorunum değil diye.
Anasının çok zoruna gidiyormuş ondan sonra kv olanlar ondan önce babanne olmuş da çok üzülüyolarmış da çok dua ediyolarmış da kardeşi gelmiş öyle boş boş konuşuyor zor tutuyorum dilimi evliliğimi temelinden sarsmamak için bende söylemesibi bilirim canım benim abin seks adamı değil oyun adamı seks yapmayınca çocuk olmuyor benim elimden gelen bişey yok malesef diye bi gün cinnet geçirip ne var ne yok oertaya dökerim diye korkuyorum
Aslında soğumakta çok haklısın. Bazılarımız ailelerimizi bırakıp evlenip başka şehre yerleştik. yine bazılarımızın yanında ne bi arkadaşı ne bi akrabası var şehir mesafelerinden dolayı. El üstünde tutulmamız gerekirken gördüğümüz muamele yanlış. Mesafe koymak sürekli kendimize bakım yapmak onu görmezden gelmek bi süre işe yarayacak gibime geliyor. Değişimde olduğumuzu görmeleri gerek. Sonuç olarak onlara bağlı yaşamıyoruz

Aslında soğumakta çok haklısın. Bazılarımız ailelerimizi bırakıp evlenip başka şehre yerleştik. yine bazılarımızın yanında ne bi arkadaşı ne bi akrabası var şehir mesafelerinden dolayı. El üstünde tutulmamız gerekirken gördüğümüz muamele yanlış. Mesafe koymak sürekli kendimize bakım yapmak onu görmezden gelmek bi süre işe yarayacak gibime geliyor. Değişimde olduğumuzu görmeleri gerek. Sonuç olarak onlara bağlı yaşamıyoruz
evet gerçekten öyle onu odağından çıkarıp kendini koyman gerek onunda bunu farketmesi lazım mesaj attı sabah dönmedim içimden de gelmiyor zaten.
Benm eşim çok alıştı ona bağlı olmama sevgi dolu olmama beni kaybetmeyeceğinden çok emin.
ondan uzaklaşmanın zamanı geldi de geçiyo bile.

Eşimle çocuk olduktan sonra bir süre tabi doğal olarak ilişkiye giremedik şimdi çocuğumuz 6 7 aylık daha çok vaktimiz oluyor ama o hep kendi istediğinde ilişki istiyor ben isteğimde yarın bugün çok yorgunum diyor ve bu beni üzüyor ve düşündürüyor erkeklerin geneli bu şekilde mi lütfen yardımcı olun ?
Ahhh bir bilse elinde ki zamanın kıymetini böyle davranmaz bebek büyüdükçe işler zorlaşıyor. Bebeğin arkasından gezmekten senin halin kalmayacak ilerleyen aylarda ve fırsat kollayacaksınız… bence şimdiden dersini ver o zamanlar gelince de pişman olan kendisi olsun 😂

Eşimle çocuk olduktan sonra bir süre tabi doğal olarak ilişkiye giremedik şimdi çocuğumuz 6 7 aylık daha çok vaktimiz oluyor ama o hep kendi istediğinde ilişki istiyor ben isteğimde yarın bugün çok yorgunum diyor ve bu beni üzüyor ve düşündürüyor erkeklerin geneli bu şekilde mi lütfen yardımcı olun ?
Ben olsam çayına falan ilaç atardım kudursun evde cezalandırırdım alamayacağına göre benden de😅sürünsün derdim vallahi ben yapardım ya bilmiyorum ama şu an düşünüyorum da beni o duruma getirirse ben de o duruma getirirdim Artık sanki gerçekten zaman değiştikçe bizler de mi değiştik erkekler değişti kadınlar değişti bilmiyorum yani çok tuhaf ilişkiler olmaya başladı kadın sanki erkeğin yerine geçti erkek sanki sanki kadının yerine geçmiş gibi bir algı var bunu bilmiyorum bir tek bunu ben mi düşünüyorum Sanki çocuğu doğuranlar o eskiden kadınlar ilgi beklerlerdi şimdi erkekler bekliyor ya zaten böyle yapıyorsa sen bunu cezalandırsan bile istese bile sen kabul etmesen bile bu sefer yavaş yavaş hiç istemeyecek bence konuş sonuçta o senin kocan açık söyle yani isteklerini Sonuçta kadınız yani isteklerimiz tabii ki de oluyor kocamız olduğuna göre karşılayacak insan da o olucak ne diyeceğimi de bilemedim gerçekten inşallah en kısa zamanda çözülür

zaten sessizim hiç bir şeylerini görmek iletişimde olmak istemiyorum eşim gidelim diyor oralı olmuyorum.
şimdi konuşsun böyle boş boş biz hemen istiyoruz korunmuyorum hiç falan sana çok dua ediyorum çok üzülüyorum diye konuşuyor artniyetli olduğu her halinden belli duyanda 10 yıldır olmuyor sanacak halbuki biliyor da ne kadar yeni olduğunu.
kendsiinin olacağından da çok emin afferin diyorum içimden işte böyle büyük büyük konuş yüksekten at hep 😂
Buz gibi cehalet. Yani şimdi bir şey yazarım başkası incinir o yüzden Allah’a havale et diyorum. Öyle kolay değil o işler

Buz gibi cehalet. Yani şimdi bir şey yazarım başkası incinir o yüzden Allah’a havale et diyorum. Öyle kolay değil o işler
işte insan sınanmadığı şeyin bilmişliği yapabiliyor ne diyeyim bu zamana kadar her zaman olumlu olmaya çalıştım her duruma karşı ama 3 yıldır beni benlikten çıkardılar dönüştüğüm kişiden hiç memnun değilim kafamın içinde her gün birileri ile kavga ediyorum.
eşiminde su son halleri beni çıldırtıyor ne yapağacağım hiç bilmiyorum gururum kırılıyor özgüvenim kayboluyor.

işte insan sınanmadığı şeyin bilmişliği yapabiliyor ne diyeyim bu zamana kadar her zaman olumlu olmaya çalıştım her duruma karşı ama 3 yıldır beni benlikten çıkardılar dönüştüğüm kişiden hiç memnun değilim kafamın içinde her gün birileri ile kavga ediyorum.
eşiminde su son halleri beni çıldırtıyor ne yapağacağım hiç bilmiyorum gururum kırılıyor özgüvenim kayboluyor.
Yanlış anlamayın cinsellik aksayınca insan daha hırçın oluyor her şey hormon. Kavga etmeyin alıp karşınıza suçlamaksızın konuşun, mutsuzluğunuzu anlatın. Buna bir çözüm bulmaya çalıştığınızı söyleyin.

Benim de eşim çocuktan sonra iş değişti. Sigara çok içmeye başladı. Artık daha az tempoda çalışıyor ama kocalık görevinde sınıfta kalmaya başladı. Ben de kaç kez Rettedildim. Hem de çorabından geceliğine kadar hazırlanmışken. Birçok reddi tolere ettim ben ettikçe o devam etti. 2 -3 ay beraber olmama. Olan ilişkide gram zevk almama beni ondan iyice soğuttu.Kibar bir dille birşey varsa doktora git diyorum yok diyor. En son berbat ilişkimiz de sigarayı bırakıcam bu paketler bitsin dedi baktım hergün alıyor.
Anladımki ondan artık bir cacık olmaz.
Birde beyimiz bu harika(!) sex hayatımıza 2. Çocuk planı ekliyor. Nasıl olucak doğru düzgün ilişkimiz yok dedim bana sen s.k meraklısısın (erkek organ) dedi. Artık beni için iyice bitti gözümde
Ya bi bacım bizde gram düzelme yok olmazda. İnşallah sizde olur

Yanlış anlamayın cinsellik aksayınca insan daha hırçın oluyor her şey hormon. Kavga etmeyin alıp karşınıza suçlamaksızın konuşun, mutsuzluğunuzu anlatın. Buna bir çözüm bulmaya çalıştığınızı söyleyin.
Daha öncede bu konuşmaları yaptık her regl döneminde nedense çok üzülüyor sık ilişki olduğunu iddia ediyor diyorum 2 veya 3 kez oldu pazar günleri aaaaa diyor.taamam düzenli yapıcaz bu ay diyor bakıyorum gene aynı
son 4 5 aydır böyle ve nasıl çocuk beklentisine girebiliyor onu da anlamıyorum bide canı üzülmekte istiyor.
benim kocam konuşmaktan anlamıyor kendisinin istek ve ihtiyaçlarına göre yaşama durumu oluştu canı oyun oynamak istiyor ve oyun oynuyor bu kadar.
Artık bana karşı bi arzusu kalmamış olabilir herşey olabilir şuan

Benim de eşim çocuktan sonra iş değişti. Sigara çok içmeye başladı. Artık daha az tempoda çalışıyor ama kocalık görevinde sınıfta kalmaya başladı. Ben de kaç kez Rettedildim. Hem de çorabından geceliğine kadar hazırlanmışken. Birçok reddi tolere ettim ben ettikçe o devam etti. 2 -3 ay beraber olmama. Olan ilişkide gram zevk almama beni ondan iyice soğuttu.Kibar bir dille birşey varsa doktora git diyorum yok diyor. En son berbat ilişkimiz de sigarayı bırakıcam bu paketler bitsin dedi baktım hergün alıyor.
Anladımki ondan artık bir cacık olmaz.
Birde beyimiz bu harika(!) sex hayatımıza 2. Çocuk planı ekliyor. Nasıl olucak doğru düzgün ilişkimiz yok dedim bana sen s.k meraklısısın (erkek organ) dedi. Artık beni için iyice bitti gözümde
Ya bi bacım bizde gram düzelme yok olmazda. İnşallah sizde olur
yani anlamıyorum ne olmasını bekliyorlar tam olarak gecelik giyip yanına yatıyorum bende elinde bi telefon oyun oynamaya devam ediyor görmezden geliyor bence iyice alıştılar ellerinin altındayız cepte bunu bildikleri için böyleler

Doğumdan sonra çoğu erkekte böyle malesef. Şimdi bende onu düşünüyorum açıkçası. İlişkiyi istemekle eşimlede problemimiz yok ama zevkimin azalacağı kesin. Çünkü tahrik olduğum ve eşimin de sevdiği şey bebeğe ait olacak. Hayırlısı diyelim 😏

dedim çocuk için yapmayalım zaten evliliimizin çoğu zamanında olmadı yapamadık bişey anlamadık tamam diyor çok sık olucak diyor 10 aydır hamile kalamadım diye doktora gidelim diyor gidiyoruz ikimizde de bişey yok benim de e2 değerim düşmüş artık nasıl kendimi kadın hissetmiyorsam östrajen seviyemi düşürmüş adam.
Doktor düzenli ilişki saymamız ve düzenli ilişkiye rağmen olmuyor 1 yıldır dememiz için hafta da 4 olmuş olması lazım ki olmuyor diye değerlendirip tedaviye başlayalım diyor.
bunu anlatıyorum aaa diyo çok değil mi haftada 4 diyo yani biz ayda 4 kez olsa okeyiz o yeterli yani haftada bi kocam için zaten 1 hadta 10 güb regl ile geçiyor ayda 2 ile hamile kalmam bekleniyor bide

yani anlamıyorum ne olmasını bekliyorlar tam olarak gecelik giyip yanına yatıyorum bende elinde bi telefon oyun oynamaya devam ediyor görmezden geliyor bence iyice alıştılar ellerinin altındayız cepte bunu bildikleri için böyleler
Geçen sene daha bu kadar aramız kötü değilken belki tahrik olur diye seksi geceliklerle uyuyordum. Hiç tahrik olmadığı gibi benim belim tutuldu. Bir daha da gecelik giymem dedim😄

Geçen sene daha bu kadar aramız kötü değilken belki tahrik olur diye seksi geceliklerle uyuyordum. Hiç tahrik olmadığı gibi benim belim tutuldu. Bir daha da gecelik giymem dedim😄
evet bide kendimizi üşütücez kış kıyamet günü 😂
iyi hamile kalabilmişsiniz bu performansla pardon önceden öylke değil miydi

evet bide kendimizi üşütücez kış kıyamet günü 😂
iyi hamile kalabilmişsiniz bu performansla pardon önceden öylke değil miydi
Yok böyle değildi. Bebekten evvel kırık elle ilişkiye girdiğimiz oldu ama şimdi yok parmağı ağrıyor diye beni reddediyor. Benim kocam premses oldu.

Genel olarak erkeklerde bir dişillik oluştu zaten
Bence artık bizim kendimizi geri çekmemiz lazım. Umursamamak lazım eve gelince bizimde farklı uğraşlarımız olsun bizde ki değişimi görsel olarakta huy olarakta görmeleri gerekiyor

Çocuk oldukdan sonra erkekler tuhaf olmaya başladı özellikle yeni evli gençlerde bu durum çok duyulmaya başladı 30 ki yaşlara gelmeden erkeklerin çoğu ilişkiden uzaklaşmaya başladı isteksizlik erken boşalma hafta da 1 yapıp hafta içi yorgunum bahaneleri belki linç edilirim.ama akşama avir işlerde çalışıp ek iş yapıp akşamda çatır çatır ilişki yaşayanlar var kişiye göre illaki bu değişkenlik gösterir ama çoğu cifttin şuan ki durumu pek de iyi degil

Çocuk oldukdan sonra erkekler tuhaf olmaya başladı özellikle yeni evli gençlerde bu durum çok duyulmaya başladı 30 ki yaşlara gelmeden erkeklerin çoğu ilişkiden uzaklaşmaya başladı isteksizlik erken boşalma hafta da 1 yapıp hafta içi yorgunum bahaneleri belki linç edilirim.ama akşama avir işlerde çalışıp ek iş yapıp akşamda çatır çatır ilişki yaşayanlar var kişiye göre illaki bu değişkenlik gösterir ama çoğu cifttin şuan ki durumu pek de iyi degil
o kadar haklısınız ki... çocuk olmadan da bu bahaneleri oluyor ne yazık ki

X