- 19 Kasım 2024
- 14
- 5
- 30
Aslında soğumakta çok haklısın. Bazılarımız ailelerimizi bırakıp evlenip başka şehre yerleştik. yine bazılarımızın yanında ne bi arkadaşı ne bi akrabası var şehir mesafelerinden dolayı. El üstünde tutulmamız gerekirken gördüğümüz muamele yanlış. Mesafe koymak sürekli kendimize bakım yapmak onu görmezden gelmek bi süre işe yarayacak gibime geliyor. Değişimde olduğumuzu görmeleri gerek. Sonuç olarak onlara bağlı yaşamıyoruzYani bizimde 1.5 yılımız vajinismusla geçti şurda 1 yıl dolmadı ilişkiye girmeye başlayalı.
ilk 4 5 ay böyle değildi şuan zamanını uyuyarak oyun oynayarak maç izleyerek geçirmek istiyor çok nazlı ki benden 3 4 saat önce eve geliyor o 3.5 da ben 7-7 buçuk gibi evde oluyorum ben gelene kadar dinlenmiş olmuyor uyusada ya başı ağrıyor yada alıyor eline bi leğen cipsi bi yandan maç bi yandan elinde telefon oyun oynuyor.
Midem bulanıyor artık soğumaya başlıyorum böyle mıy mıy hallerini görünce uzak durucam bi süre aklını başına alana kadar ben onu hiç reddetmiyorum ama artık benimde içimden gelmiyo hevesimi kaçırdı iyice.
Çocuk içinde olmazsa olmasın tek başıma yapmıcam ya ben bunu diye düşünceye girdim kimseye de derdimi anlatamıyorum.
2 buçuk yıllık evlsiiniz diyolar ailesi filan laf yapmasını biliyo çevremde herkeste aynı şekilde.
İnsan dan diye söyleyemiyor 1.5 yıl yapamadı yapmasını beceremedi şimdi de oyundan fırsat kalmıyo ayda 1 2 ile çocuk olmuyor malesef benim sorunum değil diye.
Anasının çok zoruna gidiyormuş ondan sonra kv olanlar ondan önce babanne olmuş da çok üzülüyolarmış da çok dua ediyolarmış da kardeşi gelmiş öyle boş boş konuşuyor zor tutuyorum dilimi evliliğimi temelinden sarsmamak için bende söylemesibi bilirim canım benim abin seks adamı değil oyun adamı seks yapmayınca çocuk olmuyor benim elimden gelen bişey yok malesef diye bi gün cinnet geçirip ne var ne yok oertaya dökerim diye korkuyorum