- 15 Şubat 2013
- 24.329
- 91.356
- Konu Sahibi mermaid2608
Gerçekten edilicek laf degil ya, bi de kadin iyi niyetiyle cagirip sohbet etmeye calisiyoBen kufurbaz biri degilim ama bu lafin uzerine o ev senin g.tune girsin derdim kesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten edilicek laf degil ya, bi de kadin iyi niyetiyle cagirip sohbet etmeye calisiyoBen kufurbaz biri degilim ama bu lafin uzerine o ev senin g.tune girsin derdim kesin
ama çocuk hep sorunlu biriymiş bakıcı bulabilirler miydi bilemiyorumNöbetleşe bakınca ne bekliyordun ki… bakıcı tutsaydınız ya da büyüklerden müsait olan var mıdır konuşsaydınız. Kendinize zaman, bir özel alan bırakmamışsınız.
Yorumuma eklemeler yapmıştım ama bunları okuyunca silsem mi acaba bakıcı olsaydı daha dingin olup çocuğa eğilebilir sorun çözebilirlerdi belkiama çocuk hep sorunlu biriymiş bakıcı bulabilirler miydi bilemiyorum
konu sahibi
çocuk doğmadan bu bakıcı şu bu işlerini konuştunuz mu
eşinizin normalde para-aile-tatil-romantizm anlayışı çok da matah değilmiş gibi sanki?
yani bilemiyorum adam sanki para gitmesin diye dönüşümlü bakarız diyen
memlekete gidip anasını babasını görüp gelen
gezmeye para harcamaya romantize filan karşı bir bünye gibi canlandı bende, sanki çocuktan önce de öyle aman aman özel hayatınız yokmuş gibi
üstelik hadi adam düz adam olsun
düz adam bile o girmeli çıkmalı lafı etmez yani
sizinki hem düz hem keyfine düşkün hem küfürbaz, bunlar nasıl salt çocukla olmuş olabilir ki?
Bunun için çok uğraştık. İkimizin memleketi de değil. Yani herhangi bir akrabamız yok.Anneler 70 yaşında benimki yürüyemiyor. Oyun grubu vs çok denedik.yazdim zatenn. Çocuk biz olmadan saniye durmuyor. Bunun için Oyun terapisine Oyun gruplarına pedagog psikolog sanıyorum geçen mayıs ayından beri 50 bin harcadık.su anda da Oyun ablası üzerinde araştırma yapıyorum. Çırpındıkça batıyoruz yaniNöbetleşe bakınca ne bekliyordun ki… bakıcı tutsaydınız ya da büyüklerden müsait olan var mıdır konuşsaydınız. Kendinize zaman, bir özel alan bırakmamışsınız.
Bence konu sahibi çocuktan önce daha tahammüllüydü bi şekilde tolere ediyordu.ama çocuk hep sorunlu biriymiş bakıcı bulabilirler miydi bilemiyorum
konu sahibi
çocuk doğmadan bu bakıcı şu bu işlerini konuştunuz mu
eşinizin normalde para-aile-tatil-romantizm anlayışı çok da matah değilmiş gibi sanki?
yani bilemiyorum adam sanki para gitmesin diye dönüşümlü bakarız diyen
memlekete gidip anasını babasını görüp gelen
gezmeye para harcamaya romantize filan karşı bir bünye gibi canlandı bende, sanki çocuktan önce de öyle aman aman özel hayatınız yokmuş gibi
üstelik hadi adam düz adam olsun
düz adam bile o girmeli çıkmalı lafı etmez yani
sizinki hem düz hem keyfine düşkün hem küfürbaz, bunlar nasıl salt çocukla olmuş olabilir ki?
Ayip yaGerçekten edilicek laf degil ya, bi de kadin iyi niyetiyle cagirip sohbet etmeye calisiyo
Tv telefon falan izliyor muBunun için çok uğraştık. İkimizin memleketi de değil. Yani herhangi bir akrabamız yok.Anneler 70 yaşında benimki yürüyemiyor. Oyun grubu vs çok denedik.yazdim zatenn. Çocuk biz olmadan saniye durmuyor. Bunun için Oyun terapisine Oyun gruplarına pedagog psikolog sanıyorum geçen mayıs ayından beri 50 bin harcadık.su anda da Oyun ablası üzerinde araştırma yapıyorum. Çırpındıkça batıyoruz yani
Ne yapıyordunuz çocuktan önce? Yaşadığınız şehri bile gezmeyen, tek tatil anlayışı, eşin dağ köyünde uzunca vakit geçirmek olan bir çiftiniz.Cocuk olmadan çok keyifliydik.Birlikte hemen herseyden zevk alırdık. Şu anda zevk aldığımız hersey bitti.Hatta 2 yaş 3 yaş sendromu ile eziyete dönüştü. Bebeğin ilk 6 ayında daha pozitif lti eşim, isler büyüdükçe kolaylaşacak diye düşündük .Ama ne yazık ki hiç öyle olmadı. Her sendromu dibine kadar yaşıyoruz.Olsem de kurtulsam lafını çok duydum eşimden.O kadar zor bir çocuk.
Yaşına gelmeden bakıcıya alıştırsaydınız bunlar olmazdı. Sizsiz tabii durmaz başkasını bilmiyor ki çocuk. Kırklı yaşlarda bir kadın oyun falan oynayabilirdi. Öğretmenlerden referanslı birini bulup arasıra akşamları bırakabilirdiniz. Ona göre biraz fazla ücret öderdiniz, doktor masrafı ve stresi olmazdıBunun için çok uğraştık. İkimizin memleketi de değil. Yani herhangi bir akrabamız yok.Anneler 70 yaşında benimki yürüyemiyor. Oyun grubu vs çok denedik.yazdim zatenn. Çocuk biz olmadan saniye durmuyor. Bunun için Oyun terapisine Oyun gruplarına pedagog psikolog sanıyorum geçen mayıs ayından beri 50 bin harcadık.su anda da Oyun ablası üzerinde araştırma yapıyorum. Çırpındıkça batıyoruz yani
adamı savunamiyorum elbette ama ben hayatımda hiç böyle bir çocuk görmedimCogumuzun cocugu, bebekken boyleydi herkesin cocugu 2 yas 3 yas sendromu gecirdi, cocugu suclamayi kesin artik, diger bebekler süt dökmüş kedi mi? Aylarca kolik aglamasi cektik biz, kimse bana g.tüne parke girsin demedi ama hdhdhdh ay sinirim bozuldu
Ya o laf edilmez, karina böyle bir laf ediyosan bunun cocukla ilgisi yoktur, senin kesime götürülme tarihin gecmistiradamı savunamiyorum elbette ama ben hayatımda hiç böyle bir çocuk görmedim
cidden zor bir dönem olduğunu düşünüyorum tüm aile icin
Bu yorumun uzerine seyi sormak istedim @tivoli26adamı savunamiyorum elbette ama ben hayatımda hiç böyle bir çocuk görmedim
cidden zor bir dönem olduğunu düşünüyorum tüm aile icin
Hayır buyuksehir değil.yani adı büyük ama kendisi küçük ve imkanları az bir şehir. 3 5 aylık pedagog psikiyatrist tecrübeme göre söyleyebilirim ki resmen.l ticaret olmuş bu iş.Kime güveneceğimi kimden destek alacağımı.sasurdim.Oyun atölyesine gittik. Sahibi psikolog. Iceride nasıl müzik açık anlatamam. 2 saat boyunca o müzik son ses devam etti.Cocuklardan kulağını kapatıp ağlayan vardı.Ama her gittiğimiz yerde ellerinde telefon sürekli resimler çekildi.Bizlere.sormadan sosyal medyada yayınlayıp durdularyani bu eşinizin tavrından daha ciddi bir sorun gibi duruyor açıkçası.
büyükşehirde mi yaşıyorsunuz? başka psikiyatristler daha arasanız ?
Klasik eşine problem bulamayıp öyle oluşuna bahane bulma durumu.Emin misin konu sahibesi, seni ayıyla evli diye hatırlıyorum. Ayıyla evliyim diye konular açan sen değil miydin?? Başka biriyle mi karıştırdım?
Geçen mayıs ayından beri bir oyun grubunda durması için uğraşıyoruz.Cevapkarda da yazdım Pedagog psikolog oyun terapisi hiçbiri çözüm olmadı. Kapısından giriyoruz.henuz oyun oynamasını sağlayamadı.Bu yorumun uzerine seyi sormak istedim @tivoli26
Krese yazdirin gunun belirli gunlerinde krese gitsin?
Cocuk psikiyatristine götürün. Hemde acilİkinci gittiğimiz psikiyatrist zaten. 14 aylıktan beri ağlama krizleri.Dukkanlara girmiyor. Şehirdeki bütün oyun gruplarına gittik.Oyun terapisi aldık. O.kadar zor.bir çocuk ki anlatamam.Evde el bombası gibi.Yaramazligi yok,karıştırması yok, tehlikeli işleri yok.Ama uzun süre yolda biriyle gözgoze gelse ağlamaya başlıyordu.Alt komşunun evi .50 defa girdik.her girişte ağlar. Eşim atkı bere taksın kapıda karşılaşalım ağlar.sonra eşim çıkartır babası olduğunu tanır susar
Gittik .gitmez miyiz.dinya para verdik