- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
Sızın cocuklarınızın anlamadıgı hıc bısey olmamıs ve sızde onlara hep yetmıssınız sanırım. Sız calısmıyor ve esınızde yurtdısındaydı hatırlıyorum, cocuklarınıza kocaman masallah gercekten ama her cocuk aynı degıl.Siz yazınca cesaret aldım konu sahibini de üzmek istemem ama bakın sonra bu çocuklar ders başarısını hayatta her şey sanıp teog sonrası puanını beğenmeyip intihar ediyor yapmayın!
Ben ki o kadar relax olmama rağmen kızım teoga bir hafta kala her gece acildeydi her gece
En sonunda karşıma aldım ve ağlayarak ona dedim ki “ annecim bu sınavdan istersen sıfır al zerre kadar umrumda değil sen iyi ol benim için önemi olan tek şey bu”
Ortanca kızım mesela 7 sınıf
Bir sınıf arkadaşı var hep sizin gibi annesi orda kurs burda etüt orda özel ders
Çocuk annesinin karşısına geçip “ ben hayattan zevk almıyorum “ demiş
Günlerce düşündüm günlerce
Bana bunu söyleyen 12 yaşındaki çocuğa ben ne söyleyebilirim ne verebilirim ya da o çocuk ordinaryüs profesör olsa ne olur
Yapmayın
Önce mutlu olsun
En önce mutlu olsun
Gerçekten çok fazla üstündeki yükler
Biraz indirin olmaz mı
Kaldı kı ozel bır durumu var, benı zorluyor dedım oncekı yorumlarda ama tabı bende cocugu 85 altında alıp cocuklarına tokat atan velılerı sınıftan bılıyorum ama ben o degılım.