çocuklarım için olsa bile eski eşinin yuvasını yıkıp geri dönmesini istermisiniz

konularından alıntılar. laflara bak laflara..
.hemen zaman kaybetmeden başka birini buldu. hep böyle yaptı. sonra da karşıma geçip gerçekleri öğrenmek hata idi. ben seni arada sırada aldatıyordum.her zaman dğeildi .tüm erkekler aldatıyor eşini dedi. sen hata yaptın dedi.

.affet affet affet olmuyor.zaten adam arkadaşına benim hanım beni affeder ya beni bırakaqmz diyo..kendi yatapğına bein bastı onu bile affetti diyo..suç mu yaptım affettim diye..adam olaydın olmadı. ama çocuklarım kaldı ortada..iki kız çocugunu büyütmerk kolay mı bu çirkin dünyada

adamla barış,nasılsa adam alışık arkadaşınada demiş,karım beni yatağında bastı affetti yine affeder diye. barış sen bas yine yatağında. nolacak affet gitsin. adam o kadar eminki senden

kadın bir gün açıklama yapmış. eski eşim farkediyormuş. komsunun çocugunu bile seviyormuş kucagına alışıyromuş. benim 3 yaşındaki kızımı sevmiyormuş.. kucagına almıyr.tuvaletine götüremem benim midem bulanır diyomuş. babası götürüyormuş 3 yaındaki kız çocugumu.. poposunu bile babası yıkıyormuş. ya eşin hatrı için bile yapılmaz mı bu.. misafirlikte çocukla ilgilenmiyor yemeğini yedirmiyor.. hıı yapmak zorunda değil diyenlerde olacak içinizde.. zaten amacım fikrinizi almak..

3 Yaşında ki sizin çocuğunuz siz doğurdunuz o değil.Elin çocuğunun pisliğini temizlemek zorunda hiç değil

konuşulanlardan ne anlıyorsun bacı ses ver hele
O ADAMA TEPİK ATIYORUM.. HEM DE AYAIIMIN TOZUYLA.. ARTIK NE HALİ VARSA GÖRSÜN.. ALLAHIN BELSAI.. İŞTE BİZ GÖRMÜYORUZ.ADAM HALA BİZİ SUCLUYOR. AĞALMA FOTLARI GÖNDERİYOR.. YETER YA.. BENİM ZAAFIMI BİLİYOR ADAM İŞTE.. ICIK DESE GELİR DİYO.. GÖSTERECEĞİM ONA İCİĞİ.. ŞİMDİ TATİLE GİDİYO.. NE ALA...SEVİŞSİN ZORLA.. GÜYA ONU İSTEMİYOR KIZIMADA ANNELE GİTMEK İSTERDİM DEMİŞ.. ALLAH BELSAINI VERSİN... KONUŞACAM ARTIK YETER.. BEN HEP GERİ DÖNME UMUDU VAR DİYE KÖTÜ OLMUYORDUM.. AMA YETER YA.. BENİM HAYATIM ŞİMDİDE BUNU BEKLEMEKLE Mİ GEÇSİN.. ALLAH BELSANI VERSİN... İŞTE BU .......YORUMLARI OKUYUNCA BU BENMİYİM DİYORUM. BU KADAR GÜÇLÜ ONURLU HERKESİN SEVDİGİ.. PIRLANTA GİBİ DEDĞİ İNSAN BENMİYİM DİYORUM.. ALLAHTAN BURAD KİMSE BENİ TANIMIYOR.. KİMLİK GİZLİ.. NEYSE TEKMEYİ BASICAM....O COCUGU.....YETER ARTIK.. HERKESİN BANA SÖYLEDİKLERİNİ HAKEDİYORUM.. OA KDAR.

Ayrılık kararını almak bu kararın arkasında durmayı da getirir geri dönmek isteyecekseniz nie ayrıldınız ? Hemde 2 defa ayrılmışsınız demek ki olmuyor olmuyorsa zorlamann anlamı ne ? Bence çocuğunuzla birlikte önünüze bakın arkanıza dönüp bakmayın yoksa gene üzülen siz olursunuz ayrılık süreci zaten zor bir süreç herşeyi geride bırakmayıda başardım diyorsunuz tekrar hayatınıza dahil etmenin bir anlamı yok bence çocuğunuza bir daha bir araya gelemeyeceğinizi eşiniz ve karısının aile olduğunu anlatın mümkün olduğunca da kızınızın sizin yanınızda kalmasını sağlayın çünkü kimse sizin gibi annelik yapamaz evladınıza

Bir kere yazdıklarından anladığım eşin seni çocuklarını özlediği için degil büyük ihtimal o kadın parasını paylaşmamış yani aradıgını bulamamış kadında kaçmak için sizi bahane etmenin derdine düşmüş. Sen de iki kızını öne sürüp sürüp bu adamın peşinde olma bak vazgeçmişsin uzak dur işte adam aldatmış gene aldatır her zaman aldatır çocuklarını da kendin gibi psikopata çevirme dönecek mi döner mi diye. Onlar için üzücü elbet ama sonuçta olmuyor işte birlikte.

çok önem verdiğin belli pis herife adam yerine koyup bu kadar emek harcamışssın yazmışsın gözlerim yandı ama okudum sonuna kadar.sen dik dur çocuklarında dik durur kızına öncelikle babasının kararların asaygı duymasını söle zor olsada bu tür konulara karışması hiç iyi değil çocuk o daha çekme bu konuların içine kim bilir ilerdee nsaıl bir ruh hali ile evliliği yürütecek kız çocuğu sonunda.lütfen kızını uzaklaştır tatiline gitsin keyfine baksın sende beynindeki kötü enerjiyi at ve değersizleştir şu herifi artık yahu.kızın sana üzüldüğü için kendince bişiler yapmaya çalışıyor ama ona göre mevzular değil bunlar.hatta sustur kızını o senin baban tercihlerine saygı duy de.

u kadın benim çocuklarımın babası ile arasını açacaksa hayatımızdan çıksın gitsin diyordum. demişsiniz bir de yaaa
siz kocasının karısıyla arasını açtınız. ESKI eşiniz karaktersizin teki ve siz de ondan aşağı değilsiniz. Tencere kapaksınız. Boşansın adam o kadından bence de zira hiç bir kadın böyle eski karısıyla evliyken bu muhabbetlere girecek kadar alçak birini haketmiyor. Boşansın kendisi çok mutlu olsun onu mutlu edecek birisiyle inşallah. siz de bu karaktersizle bütün bu gurursuzluk ve korkaklık ve kişiliksizlikle yaşamaya, aldatılmaya, ağlamaya devam edin. öffff beeee ne koca meraklısısınız

kadın bir gün açıklama yapmış. eski eşim farkediyormuş. komsunun çocugunu bile seviyormuş kucagına alışıyromuş. benim 3 yaşındaki kızımı sevmiyormuş.. kucagına almıyr.tuvaletine götüremem benim midem bulanır diyomuş. babası götürüyormuş 3 yaındaki kız çocugumu.. poposunu bile babası yıkıyormuş. ya eşin hatrı için bile yapılmaz mı bu.. misafirlikte çocukla ilgilenmiyor yemeğini yedirmiyor.. hıı yapmak zorunda değil diyenlerde olacak içinizde.. zaten amacım fikrinizi almak..

3 Yaşında ki sizin çocuğunuz siz doğurdunuz o değil.Elin çocuğunun pisliğini temizlemek zorunda hiç değil
Elin çocuğu dediği aynı zamanda kendi eşinin çocuğu gülü seven dikenine katlanmalıydı bence sonuçta bu adamın çocuğunun olduğunu bile bile evlenmedi mi ? 3 yaşındaki kız çocuğunun poposunu babasının silmesi bence hiç hoş bişey değil Namahrem alana babasıda olsa gitmemesi gerekiyor bence

şu siteye üye oldum olalı binbir çeşit insan gördüm valla . Ablam sen iyi misin ya adam seni takmıyor bile bu kadar gurursuz olmayın ya . dünyaya bir daha mı gelcez bencil olun biraz.

eskiden kocansa kocan bitmiş gitmiş neyin derdi bu?evet boşanınca çıcuklar için görüşülebilir ama adam hafta da bir görücem deyip kadını ikna ettiyse kadının suçu yok tabi sorun yapar böyle dememiştin diye.ayrıca ilk tatilleriymiş balayı gibi bak olaya senin çocuğun olabilir ama kadın istemeyebilir zorunda da değil.adam istese boşanır sizi değil çocuklarını özlüyor yoksa 2 kere boşanmazdınız.bu kadar her detayı bilecek kadar konuşuyorsanız da evet adamın eşi haklı.

O ADAMA TEPİK ATIYORUM.. HEM DE AYAIIMIN TOZUYLA.. ARTIK NE HALİ VARSA GÖRSÜN.. ALLAHIN BELSAI.. İŞTE BİZ GÖRMÜYORUZ.ADAM HALA BİZİ SUCLUYOR. AĞALMA FOTLARI GÖNDERİYOR.. YETER YA.. BENİM ZAAFIMI BİLİYOR ADAM İŞTE.. ICIK DESE GELİR DİYO.. GÖSTERECEĞİM ONA İCİĞİ.. ŞİMDİ TATİLE GİDİYO.. NE ALA...SEVİŞSİN ZORLA.. GÜYA ONU İSTEMİYOR KIZIMADA ANNELE GİTMEK İSTERDİM DEMİŞ.. ALLAH BELSAINI VERSİN... KONUŞACAM ARTIK YETER.. BEN HEP GERİ DÖNME UMUDU VAR DİYE KÖTÜ OLMUYORDUM.. AMA YETER YA.. BENİM HAYATIM ŞİMDİDE BUNU BEKLEMEKLE Mİ GEÇSİN.. ALLAH BELSANI VERSİN... İŞTE BU .......YORUMLARI OKUYUNCA BU BENMİYİM DİYORUM. BU KADAR GÜÇLÜ ONURLU HERKESİN SEVDİGİ.. PIRLANTA GİBİ DEDĞİ İNSAN BENMİYİM DİYORUM.. ALLAHTAN BURAD KİMSE BENİ TANIMIYOR.. KİMLİK GİZLİ.. NEYSE TEKMEYİ BASICAM....O COCUGU.....YETER ARTIK.. HERKESİN BANA SÖYLEDİKLERİNİ HAKEDİYORUM.. OA KDAR.
:KK57::KK57:
boşandığın adama nasıl tekme basıyorsunuz ?
yeter ilgilenme sanane adamdan ya ne pok yerse yesin.
evli olduğu karısıyla sevişmesi zoruna gidiyorda senle evliyken başkasıyla yatıp kalkmış defalarcaaaa o zoruna gitmiyor mu ablacımmmmm. güzel ablacımmmm.
yoluna bak nlur yaaa.
inşallah sana görücü çıkar

hala kadın iyiyse... kötüyse... muhabbetindesiniz. bu hikayede iki kötü var. biri iyi biri olduğunu sanan siz, biri de eski eşiniz. ikiniz de o kadının hayatını mahvediyorsunuz kendi ne istediğini bilmek halleriniz ve takıntılarınız yüzünden. bi de utanmadan kadının dedikodusunu yapmışsınız birlikte karaktersiz herif her şeyi anlatmış gün gün. yazıklar olsun

eskiden kocansa kocan bitmiş gitmiş neyin derdi bu?evet boşanınca çıcuklar için görüşülebilir ama adam hafta da bir görücem deyip kadını ikna ettiyse kadının suçu yok tabi sorun yapar böyle dememiştin diye.ayrıca ilk tatilleriymiş balayı gibi bak olaya senin çocuğun olabilir ama kadın istemeyebilir zorunda da değil.adam istese boşanır sizi değil çocuklarını özlüyor yoksa 2 kere boşanmazdınız.bu kadar her detayı bilecek kadar konuşuyorsanız da evet adamın eşi haklı.

ayrıca belli kadın çocuk seviyor ama sizin eşiyle görüşmenizden rahatsızlık duyuyor.sorun tamamen sizsiniz.baba çocukları aramalı ona konuşmalı sizle her şeyi değil.siizinde adam evli bende bir kadnım deyip mesafe koymanız gerek.kendinize yapılsa yırtınırsınız en sinir olduğum konu kadının gururunu yok sayması.bırak çocuklar görüşsün konuşsun yakınlaşsın ama senle konuşmasın adam çocuklarda rahatsızlık,eğitim vb.durum olmadan.kızına da önceden çok denediğinizi olmadığını,her şeye rağmen onların babası olduğunu söyleyin.siz boşandınız çocuklar değil.çocukların yanında konuşmanız veya sizin üzülmeniz onlara ümit veriyor olabilir.çocuklar etkilenr çünkü.herkesin yuvası kendine,ayrıca hem evli hem de ben ne yaptım diyen adamda işe yaramazın biridir.

Sabrettim okudum ama sanırım kör oldum:confused:
1)Dini inançlarınız ne kadar kuvvetli olursa olsun çocuğunuza dini anlamda baskı yapmayın
2)Dini inançları sizden farklı diye başkalarını eleştirmeyin
3)Kızınızı öteki kadınla aranızda muhbir gibi kullanmayın,cahilce davranıyorsunuz ve bu nedenle ileride kızınızın erkeklere evliliğe bakışı çok acı olacak
4)Eski kocanızı unutun,evlenmiş gitmiş.Çocuklarını sevmesi geri dönmesine yetmez
Okuyamadım daha doğrusu gerek duymadım okumaya. Sadece konunun eski kocası için yanıp kavrulan ve geri dönmesini isteyen bir adet kadın barındırdığını biliyorum.
Dini inançları kuvvetli miymiş?
Dini inançları farklı diye başkalarını mı eleştirmiş?
Ne garip. O halde eski kocasıyla evlenemeyeceğini de bilmesi lazım. Neyse yukarıdan kendine özel fetva almış zaar.

Ne kadar karaktersiz bir adam bu ya!!
Karsının dedikodusunu sizinle yapmış.. siz de gelip burada anlatıyorsunuz.
O kadın ne yapsa müstehak!! Afferim ona senin gibi olup kendini ezdirmemiş..
Sen de nasıl bir annesin ya!! Çocuklarını kullanarak evli bir adama yavşıyorsun resmen.. yok çocuklarım yok şöyleymiş yok böyleymiş.. kendini kandırma!!!
Çocuklarını çok düşünseydin böyle bir karaktersizden uzak tutmaya çalışırdın.
O kadar kötü kalpli ve sinsisiniz ki size hiç ama hiç üzülmedim.. insanda merhamet olur biraz.
Kalbinizin kötülüğünün bedelini ödüyorsunuz.

X