çocuklarım için olsa bile eski eşinin yuvasını yıkıp geri dönmesini istermisiniz

Once soyl
Eğer bana o davayı açmazsan asıl sen adam değilsin hadi bakalım!!! En kısa zamanda bekliyorum.
Bu kadar insanın içinde yazdın hemen bana davayı aç !!! Ben bundan gurur duyarım.
Önce soyledigini sen yap. Dava acmam icin sebep olsun..tehditlere gerek yok...icraat yap.o kadindanda sayende intikamimi alirim

Hala kadını kötülüyor ya.. sana da anne burada çocuğu için delirenlere de anne diyorlar ya ben buna dayanamıyorum!! Şansını cidden çok zorluyorsun.. bunu yapmaktan hiç ama hiç çekinmem.

Canımcım artık o kadın sana dava açmaz, sende kocanın karısına bir şey yapamazsın bunu anla. Adam artık o kadınla evlenmiş. Ezik rezil sen olursun. Ya azıcık mantıklı ol, bir sünger çek geçmişe. Bizde senin artık güzel konularını okuyalım.

Kadın zaten onu istiyor.. yalvarıyor resmen göster diye!! Ne biçim insalar var şu hayatta ya.
biraz sakin olmakta yarar var.. olay farklı yerlere kadar gider. aman diyeyim. ne siz böyle bir şey yapın ne başkası. kan bile akar.bu işlerde daha sağduyulu olmakta yarar var. geleceği görmektede..

Eşinin karısına ne diye dava açacakmış ben o kısmı anlayamadım? Totolarıyla gülerler adamlar yaa:)

Ya çocuklarının resmini gördüm içim titredi resmen.. onlara öyle acıdım ki!!
Ben ki böyle oldum bunda hiç mi vicdan yok..
Benim ailemde de 2. Evliliğini yapan insanlar var onlar geldi gözümün önüne kadının yerine koydum kendimi kahroldum resmen!!
Görüyorsun dimi resmen diyor ki göster ben de bunu istiyorum diyor. Kınamak istemiyorum ama şaştım kaldım.. nasıl bir vicdandır nasıl bir gurursuzluktur.
Bir kadın kendini nasıl bu duruma düşürebilir!

sadece başlığı ve yazdıklarınızın yarısını okuyabildim.
hayatımda tanıdığım en zavallı kadın sizsiniz.
açtığınız her konuda kadınlığımdan utanıyorum, bir insan bu kadar gurursuz olabilir ancak.

O zqma

Konu sahibiyle evliyken şimdiki karısıyla aldatmış, tazminat açabiliyordu yani.
Hayır açamaz! O öyle kolay mı? Adam artık o kadınla evlenmiş, boşanma davaları o sebeple görüşmemiş. Ya bu kadın kendini rezil edecek, tüm eşi dostu akrabaları arasında alay konusu olacak.

Hayır açamaz! O öyle kolay mı? Adam artık o kadınla evlenmiş, boşanma davaları o sebeple görüşmemiş. Ya bu kadın kendini rezil edecek, tüm eşi dostu akrabaları arasında alay konusu olacak.
Zamanında açabilirdi, şu anki durumu bilemem ama o kadın da matah değil yani. Ay yuvası yıkılmasın yazık demem şahsen.

Ya kendine güldürecek, hiç kafası çalışmıyor.

zamanında burda olmuştu öyle bir vaka, burdan bir kadın konuyu açan kadının kocasına ulaşıp sen karını mı dövüyosun falan demişti olaylar olaylar, te Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…