çocuklarım için olsa bile eski eşinin yuvasını yıkıp geri dönmesini istermisiniz

Siz benim konuma alakasız bir yorumla yaklaştınız.. yine aynı şeyi yapın yine aynı tepkiyi gösteririm!!!
Ayrıca ne benim konumdasınız ne de ben sizin konunuzdanım verdiğiniz cevaplara dikkat edin.

Sevgili @karamelek888

Çocuklarının resmini gördüm
Büyük kıZın fiziken bana benziyor benim küçüklüğüm ve bilir misiniz yaşadıklarımız da benzer
Sadece benim annem çok fedakardı
O yaşta bunları yaşamak ne demek bilirim. İnanın çok zor

O kadar güzel bir kadınsınız ki... İnanın değmez o adam için... Siz mutlu olabilirsiniz ama önce şu adamı hayatınızdan tamamen çıkarın. Dönse de mutsuz olacaksınız , ve kızınız sizi mutsuz ettiği için babasından nefret edecek
Büyük kızınızın paikolojisi zaten bitmiş durumdadır. Resimlerde bile gözlerinden belli. Alın kızınızı bir otele güzel bir tatile gidin. O bunu hakediyor. Mutlu olmayı, oyun oynamayı, annesiyle sinemaya gidip mısır yemeği. Onu ilgilendirmiyor ki aranızdaki kavgalar.

Sizde mutluluğu hakediyorsunuz. İnanın çok güzel bir kadınsınız. O adam da siZin gibi bir kadını kaybetttiği için bırakın cezasını çeksin. Eşi kötü müymüş? Beter olsun. Bırakın bu onun cezası olsun...
Siz iki kızınızla hayatınıza bakın. Küçük kızınızın parkta oynarken fotosunu gördüm. Yazık değil mi o miniğe?

Lütfen kendinizi toparlayın. Olay gurur aşamasını geçti. Sizi yatağınızda aldatırken çekinmeyen adam yeni eşinden mi çekinecek de boşanamayacak? Zorla mı yatağa giriyorlar? Adamın facesinde ha bire otel ve uçak bildirimi var. Tek mi gidiyor oralara karısıyla mı sizce? Tek gitse bile belki başka kadınlar da vardır günahı boynuna. Karımla balayı keyfi demiş o karısıyla keyf çatarken siz intiharı ölümü düşünüyordunuz. Değer mi ?

Lütfen kızınız için toparlanın. Kızınız boş bakıyor gözünde derman kalmamış. Alın kızlarınızı eğlenmeye gidin sinemaya tiyatroya vs. Sonra da pturun ona uygun bir dille gerçekleri açıklayın

Adam evlenmiş iletişimi kes artık sadece çocuklar için görüşün adam seni yedekte tutuyor önüne bak adamla da konuş olan biteni çocuklara yansıtmasın çocukları da muhbir olarak kullanmayın

12 yaşındaki çocuğunu dert ortagin yapma. 12 yaşındaki kız ne bilecek bu konuşmaları doldurma kızı bırak cocuklugunu yaşasın.

Hepsini okumadım ama eski eşin de sen de iğrenç insanlarsınız. Kadının yaptığı her ayrıntıdan haberin var. Kendisi sana anlatmayacağına göre kadının kocası ile dedikodu yapıyorsun sürekli. ve daha bir sürü basitlik. Bayağı da niyetin yuva yıkmaj senin. O adamın seviyesi de sana layık.

Kötü kalplisiniz ya .. kocayı bosayinca kıymete binmiş yarın dönüp gelse adamın başını yer yok gittin evlendin ona nasıl dokundun muhabbeti yaparsın yine bosanirisiniz.. bence bırakın hırsınizi çocukları bahane edip kuyruk acınızi dindirmeye çalışıyorsunuz 3 ay içinde unutuldum diye ..Kadın çocuğunuzun g.tunu silmek zorunda değil ben de silmem babasının silmesi çok daha uygun bi kere üvey anne diye de kölesi değil kimsenin

yarıya kadar okuyabildim, eski eşinizin aile hayatına bu kadar müdahil olmanız ne kadar doğru, nerden biliyorsunuz aile içi konuşmalarını, çocuklarınıza haber taşıttırmanız ne kadar doğru, yazık çocuklara...
Evliliğiniz mutlu bir evlilik değilmiş ki bitmiş, daha da ah vah etmenin pişman olmanın kime ne faydası var, bir salın eski eşinizi, dünyada ki tek erkek o değil di mi...

Bir de kadına kötü demiş. Konu sahibi jet sosyedeki şennura benziyor. Her kötü haltı yiyip, 'benim işim hep ahret' demesi gibi. Bayağı yuva yıkıyor. Çocuğunu her gün boşandığı adamın evine gönderiyor. O kadın köprüyü geçene dek demiş ama asıl eski kpca köprüyü geçene dek kadına söz verip sonra dönmüş. Nato kafa nato mermer hu kadın laf anlamaz. Adam da adwm olsw bari iğrenç biri

Lütfen Allah allah yazıp durmayın inanç ayrı şey duruş ayrı şey .
Siz aslında ne anne olabilmişsiniz ne eş ne müslüman ne de insan .

Yazı dilinizde son derece irite edici .

Aaaa şimdi yorum yazdıktan sonra hatırladım ben bu konu sahibini .
Mutluluk 1982 evet fakebhesaplarından biri idi bu hesap ,hala da sayfa da güncel bi kadın.
İnsan delirtmek konusunda tescilli olduğunu bi kez daha anladım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…