- 13 Mayıs 2015
- 700
- 333
- 42
- Konu Sahibi mutluluk1982
Ya sen tehsi
Ya çocuklarının resmini gördüm içim titredi resmen.. onlara öyle acıdım ki!!
Ben ki böyle oldum bunda hiç mi vicdan yok..
Benim ailemde de 2. Evliliğini yapan insanlar var onlar geldi gözümün önüne kadının yerine koydum kendimi kahroldum resmen!!
Görüyorsun dimi resmen diyor ki göster ben de bunu istiyorum diyor. Kınamak istemiyorum ama şaştım kaldım.. nasıl bir vicdandır nasıl bir gurursuzluktur.
Bir kadın kendini nasıl bu duruma düşürebilir![/QUOTE
Ya sen tehdit ettin bende korkum yok dedim git istersrn dedim. Bana ne umrumda degilker artik ..ben yanlis bisey yapmadim o yuzden korkum yok. Git soyle dedim. Sinirlendim soyledim öyle bir amaci. Olsa sahte bir face acip iletmek cok kolay bu kadar aptal degilim. Dava konusuna gelince evet dava zamanında acilirdi ama herkeste evliyken nişan yaptigini ogrenir.o zaman insan icine cikabiliyor mu bak. Ben bunlarin hicbirini yapmadim. Yapsam coktan yapardim. Buraya gerek kalmazdı size anlatmak istedigim tek sey buraya yazma sebebim ne gercekleti gormek aslinda biliyorum ama yuzime vurunca... Ya ben bataklikt pislige gomulmusum yanlisimi göremez duruna gelmişim aslinda belkide biliyorim ama etrafimdakilerde normalmis gibi beni dinliyor tepki vetmiyor hatta akil bile veriyolar yada beni srvdiklari icin tanidiklaro icin kotu bir insan olmadigini kadinin yaptigi kotulukleri tek tek biliyolar.. O etrafimdaki insanlar tarafli diyip buraya yaziyorum tek derdim bu banada yanlis zaten ama gittikcede iyileştiğimi kimse görmüyor. Ya intiharlardan bu duruma geldim ben. Cokta üstüme gelmeyi n sucmu durust olmakhsrseu bitti o adamin bizimle bu zaafimizli kullanmadona izon vermiycem