- 13 Mayıs 2015
- 700
- 333
- 42
-
- Konu Sahibi mutluluk1982
nkese kağıdı ile bile gideri olmayan bir adam için deli divane olduğun için Tebrikler bende erkek güzeli birsey bekliyordum
Yok yok yapismadim. Attim gitti gule gule kullansinlar mutlu mesut olsunlarAyy bu kacinci konu yaaa resmen insanlarin hayatina utanmadan dikilmadan musallat oluyosun masum cocuklari da alet ediyodun gunahina.
Musallat kadin zift gibi yapismissin baskasinin kocasina
Aynen ama sonuc burdakilerin fikri oluyor emin olun.. Ölmek ten vazgectim aklima bile gelniyor simdide adam dönse bile artik istememe moduna gelecegim.islyahu madem bu kadar kıymetliydi boşanmayaydınız ,anlamadım ki.... diğer kadın evlenince mi kıymete bindi.diğer konuda çok zor tuttum kendimi,anlamaya çalıştım,empati falan kurmaya çalıştım ama yok olmuyor
hiç bi şekilde haklı ve sağlıklı bulmuyorum fikirlerinizi.biraz gayret edin Allah aşkına ,size zerre değer vermeyen bi insan mı belirliyor hayatınızın yönünü,nasıl bu kadar kör fikirli olabiliyorsunuz???
aah ah...anlamayana davul zurna az diye boşuna dememişler, bu kadar tepki adınız eminim 1-2 ay sonra başka bi konu açıp onay almayı bekleyeceksiniz yine
yahu sen güzel de bir kadınmışsın ömrünü bu orman kibarıyla gecirmek mi istiyorsun cidden
Bencede çok güzel. Adama yaptığın tabire bittim:))yahu sen güzel de bir kadınmışsın ömrünü bu orman kibarıyla gecirmek mi istiyorsun cidden
Hahahha konu sahibi sayesinde gözümüzde nadıl büyüttüysekUzun uğraşlar sonucu gördüm. Kocayı görünce yıkıldım...
hani böyle paylaşılamayan adam, aldatmasına rağmen istenen adam olunca bi altın kaplama bekledim yaniHahahha konu sahibi sayesinde gözümüzde nadıl büyüttüysek
hani banaUzun uğraşlar sonucu gördüm. Kocayı görünce yıkıldım...