çocuklarım için olsa bile eski eşinin yuvasını yıkıp geri dönmesini istermisiniz

Nereden buldunuz face adreslerini korkulur sizden kk hatunlari
Biri hayrina özelden bana da atsin

Benim neler yasad
Benim neler yasadigimi bilemezsiniz.evet gozum o kadar donduku herseyi anlatiyorum durustce gizli saklim yok. Buraya neden yaziyorum biliyomusun. Gercekleri gormek icin bir pisligin bataklığa girdim cikamafim yaptigim cirkinlikleri goremiyorum buraya yaziyorumki kendime geleyim evet yavas yavas duzeliyorum ama duzeliyorum sonucta. Ben adamlada görüşmuyorum zaten. Ama şehir degistirecegim hem cocuklar hem kendim icin. Kadinda mutlu olsun burdaki herkesin yazdigi yorumlari sonuna kadar hakediyorum.

eşin çocukla
niye endişeleniyosun?
eşine güvenmiyo musun yoksa?
o bahsettiğin taze gelin eşini çocuklarından nasıl ayırabilir? yoksa eşininin ayrılcağını söylediği o kadının lafına göre hareket edip çocuklarından ayrılma potansiyeli olduğunu mu düşünüyosun? aslında herşeyin cevabını biliyosun. çocuklarınıza yazık, muhakeme, mantık adına hiçbişiyleri olmayan evebeynlere sahipler.

Düşün eski eşinizin de şimdiki karısının da yakasından rica edicem. Haklıyken nasıl haksız duruma düşülür apaçık örneğisiniz, bırakın artık takip etmeyi, azıcık gururunuz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…