çocuklarım için olsa bile eski eşinin yuvasını yıkıp geri dönmesini istermisiniz

Ayy içim şişti okuyamadim hepsini.guya dusuncelerim degisti diyerek kendini haklı çıkarmaya calismissin ama eski açtığın konuyu hatırlıyorum kiskancligindan ve ayrilsinlar diye dört gözle beklemende hiccccc bir degisiklik yok.bu kadar mı acizsiniz kaybedince mi kıymetli oldu adam.rahat bırakın milleti çocukları kullanarak huzurlarını bozmaya hakkınız yok.

Ya konu sahibi o bebelere uzuldum ya kocan gibi babalari senin gibi analari var. Baba şeref yetmezliginden oldu olecek ana zaten yataka bastigi adami karisindan ayirma derdinde.
Yok ben artik emin oldum, bazi erkeklerin pipisi cidden altindan.
Bi psikiyatriste falan git tedavi etsinler seni. Senin psikolojin zaten mefta da siz iki bencil bari elkadar subyanlarin psikolojisinin icine etmeyin

Siz iki kere evlenip boşanmadınız mı? Bu adam her ikisinde de başka kadına gitmedi mi? Sizin durumunuz resmen al birini vur ötekine. Anne baba çocuklara ağlayıp zırlıyor, çocuklar çocuk değil duygu sömürüsü malzemesi. İnsaf ya... Babası etkiliyor diyorsunuz ama bundan önceki konuda da siz yapıyordunuz aynı şeyi.

Hatta sizin eşiniz "biraz bakayım, kadın iyiyse boşanmam, kötüyse size dönerim" demişti. Günahını almamak için bekliyor diye de kılıfına uydurmuştunuz. Kafalara bak kafalara. Söyleyecek çok şey var ama kocaman bir insaf diyorum.

Ya konu sahibi o bebelere uzuldum ya kocan gibi babalari senin gibi analari var. Baba şeref yetmezliginden oldu olecek ana zaten yataka bastigi adami karisindan ayirma derdinde.
Yok ben artik emin oldum, bazi erkeklerin pipisi cidden altindan.
Bi psikiyatriste falan git tedavi etsinler seni. Senin psikolojin zaten mefta da siz iki bencil bari elkadar subyanlarin psikolojisinin icine etmeyin

Konuyu dağıtmak istemiyorum ama "şeref yetmezliğinden ölecek" ahahhahahahahaha bunu bir kenara yazayım

okumadım bu kada yazıyı okuyamam da sen su kocasıyla anı kararlarla ıkı defa bosana sonra kocası hemen evlenen kızını onların huzurunu bozmak ıcın kullanan ve kocasını gerı almaya çalışan kadın degıl mısın ????

Ezik bi hakaret değilse bu kelimeyi size sarf etmek istiyorum aslında ama,hakaretse bandan yeni çıktığım için söylemicem.Ben hayatımda böyle komiklik ve saçmalık görmedim.Adam zaten seni defalarca aldatmıştı,şimdide seni resmen yedekte tutuyor.Ne evladı ne barışması yaa sen resmen hayal dünyasındasın vallahi.Adam seni direkt olarak yedeklemiş kekliyor bu birrrr,ikincisi çocuklarına o kadar düşkün adam şeyinin derdine hemen koşup biriyle evlenmezdi bi durur bi soluklanırdı buda ikiiiiii... Şok ediyosunuz insanı gerçekten bunlar olsa olsa uyuşturucu kafası.Pes.

:KK62:Ayy bu kacinci konu yaaa resmen insanlarin hayatina utanmadan dikilmadan musallat oluyosun masum cocuklari da alet ediyodun gunahina.
Musallat kadin zift gibi yapismissin baskasinin kocasina :KK20:

yahu madem bu kadar kıymetliydi boşanmayaydınız ,anlamadım ki.... diğer kadın evlenince mi kıymete bindi.diğer konuda çok zor tuttum kendimi,anlamaya çalıştım,empati falan kurmaya çalıştım ama yok olmuyor
hiç bi şekilde haklı ve sağlıklı bulmuyorum fikirlerinizi.biraz gayret edin Allah aşkına ,size zerre değer vermeyen bi insan mı belirliyor hayatınızın yönünü,nasıl bu kadar kör fikirli olabiliyorsunuz???

aah ah...anlamayana davul zurna az diye boşuna dememişler, bu kadar tepki adınız eminim 1-2 ay sonra başka bi konu açıp onay almayı bekleyeceksiniz yine:KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:

X