- 6 Kasım 2014
- 427
- 601
- Konu Sahibi mutluluk1982
linki atmassanız 12 yaşındaki kızım ölür ona göre
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Link atmamız yasak diye biliyorum ama:))linki atmassanız 12 yaşındaki kızım ölür ona göre
Link atmamız yasak diye biliyorum ama:))
Günlüklerinde adı sanı, nerede yaşadığı eşinin adı, çocuklarının adı hepsi yazıyor:). Defalarca uyardım yazma kanıma girme diye:))
ogrenince bana da atin ama (linki atmassanız 12 yaşındaki kızım ölür ona göre
linki atmassanız 12 yaşındaki kızım ölür ona göre
kız nerden buldun yaz deli oldum meraktan hadi hadi hadi hadiKonu sahibi adamın yeni çokkkk daha güzel bence:)). Ama böyle düşünce yapısındaki kadını bende istemezdim, adam haklı dağılalım:)
Konu baya uzun ara ara yazmıştı hepsini. Silmişte olabilir ama aklımdan çıkmıyor:).Günlüklerine nasıl ulaştınız ?
Ben çok baktım ama bulamadım.
Günlüklere nereden ulaşabilirim ?
Sender adamin yeni karisinida gordum deme yoksa cat diye catliycamAdam facebooktan yeni karısıyla gittiği yeri paylaşmış, altınada eşimle balayı keyfi yazmış! Sen daha bununla barışırsan yazık ya...
haha, neyse bence paylaşmayın konu sahibi de silsin.Günlüklerinde adı sanı, nerede yaşadığı eşinin adı, çocuklarının adı hepsi yazıyor:). Defalarca uyardım yazma kanıma girme diye:))