Valla bizim topigimiz vardi, arkadaşlardan atanan da oldu. Faydası oluyor kesinlikle. Bölümümden bazen bende şikayet ediyorum ama yapacak yok. Bununla atanmaya bakacağız.Bence sen de yaparsın. Sadece biraz disipline ihtiyacımız var. Ben de diyorum kendime 83 alan 93 de alır yani neden olmasın ki? Aslında konu açasım var ama işte vakit kaybı mi olur yoksa motive mi eder bilemiyorum.
Allah olmayanlara versin, benimkine de sağlık sıhhat versin. Asla istemiyorum bir kaza vs olmadığı sürece bile isteye o topa giremem bir kez dahabaşka bir bölüm okumadığım için çok pişmanım ben de. Yaparız elbette
Yaaa gözünüz aydın, öğretmen misiniz? Nasıl oldu nasıl başardınız? Bizi de gaza getirseniz ne güzel olurİki buçuk yaşın da ve altı aylık bebeklerim var bu sene atandım. Kpss sınavına girdigimde bir haftalık sezeryanlıydım
Alanımı çok seviyorum ama işte atanmak çok zor. Tabii imkansız değilValla bizim topigimiz vardi, arkadaşlardan atanan da oldu. Faydası oluyor kesinlikle. Bölümümden bazen bende şikayet ediyorum ama yapacak yok. Bununla atanmaya bakacağız.
Helal olsun diyorumİki buçuk yaşın da ve altı aylık bebeklerim var bu sene atandım. Kpss sınavına girdigimde bir haftalık sezeryanlıydım
32. Bölümünüz nedir?Yaşınız kaç.Ben de atanamayanlardanım
Siz ne durumdasınız en son kaç aldınız? Bebek var mı yeniden girecek misiniz sınava?Edebiyat
Evet canim konumuz hâlâ açık ve aktifAlanımı çok seviyorum ama işte atanmak çok zor. Tabii imkansız değilKonu hala devam ediyor mu peki?
Helal olsun diyorum
32. Bölümünüz nedir?
O yükselir merak etmeyin. Nasıl çalışıyorsunuz uzaktan eğitimle mi?Ben 73 gibi çok düşük bir puan aldım.Çocuk yok.Bu sene de girmeyi düşünüyorum
Beni etiketler mısın rica etsem? Ben de geleyim aranızaEvet canim konumuz hâlâ açık ve aktifbu ara uzaklaştık biraz ama yine döneceğiz kürkçü dükkanına
Dershaneye gidiyorum ben.O yükselir merak etmeyin. Nasıl çalışıyorsunuz uzaktan eğitimle mi?
İnşallah olur bu yıl.Dershaneye gidiyorum ben.
inşallah hocam sizin deİnşallah olur bu yıl.
Bölümü neydi acaba?kuzenim köyünden hiç çıkmamış ilkokul mezunu bir kız olarak 20'lerin başında evlendi, istanbulda bi gecekonduya gelin gitti, eşinin maaşıyla bir ay buzdolabı bir ay fırın vs. alıp 6 ay taksidini ödeyerek yaşadı
bu sırada dışarıdan orta lise bitirdi. 1. çocuğu yaptı, sonra üniversite okudu
2. çocuğu yaptı
kpss'ye girdi
40'ına birkaç yıl kala da atandı
Tebrik ediyorum2014 yılında 5 aylık hamileyken sınava girdim 87 puan aldım atanamadim.
2016 yılında kızım 1.5 yaşındayken sınava hazırlandım 84 puan aldım atanamadim
2018 yılında kızım 3.5 yaşındayken kızımı tüm gün kreşe gönderdim ders çalıştım 76 puan aldım atanamadim .
2020 yılında kızım 5.5 yasinda yarım gün kreşe göndererek hazırlandım yine 76 puan aldım atanamadim. Bu arada 87 puanla atanamadigimda başka bir bölüm okumaya başlamıştım acikogretimden onu bitirdim.
2022 yılında kızım ilkokula başlamıştı, yeniden hazırlandım ve 10 gün önce şükürler olsun atandım
Sizin sınava 6 ay kaldı. Bu 6 ayı kendinize yeterli goremeseniz de sanki 90 puan almanız gerekiyor ciddiyeti ile hazırlanın Derim. Çünkü bu işler pratiklik ve alt yapı da gerekiyor.
Ben pes etmedim 37 yaşimda memurluk kısmet oldu. Siz benim kadar beklemezsiniz inşallah
Beni de etiketler misiniz kürkçü dükkaninaEvet canim konumuz hâlâ açık ve aktifbu ara uzaklaştık biraz ama yine döneceğiz kürkçü dükkanına
Ben de mezun olduğum zaman özelde çalışmayıp oturup 1 yılımı kpssye vermediğime çok pişmanım. O zaman yapmadığım şeyi şimdi 3 çocukla kısıtlı zamanda yapmaya çalışıyorum. Ama olacak inanıyorumBence sen de yaparsın. Sadece biraz disipline ihtiyacımız var. Ben de diyorum kendime 83 alan 93 de alır yani neden olmasın ki? Aslında konu açasım var ama işte vakit kaybı mi olur yoksa motive mi eder bilemiyorum.
Allah olmayanlara versin, benimkine de sağlık sıhhat versin. Asla istemiyorum bir kaza vs olmadığı sürece bile isteye o topa giremem bir kez dahabaşka bir bölüm okumadığım için çok pişmanım ben de. Yaparız elbette