Çocukla başaranlar var mı?

Valla bizim topigimiz vardi, arkadaşlardan atanan da oldu. Faydası oluyor kesinlikle. Bölümümden bazen bende şikayet ediyorum ama yapacak yok. Bununla atanmaya bakacağız.

Reactions: Kuf
Valla bizim topigimiz vardi, arkadaşlardan atanan da oldu. Faydası oluyor kesinlikle. Bölümümden bazen bende şikayet ediyorum ama yapacak yok. Bununla atanmaya bakacağız.
Alanımı çok seviyorum ama işte atanmak çok zor. Tabii imkansız değil Konu hala devam ediyor mu peki?
İki buçuk yaşın da ve altı aylık bebeklerim var bu sene atandım. Kpss sınavına girdigimde bir haftalık sezeryanlıydım
Helal olsun diyorum
Yaşınız kaç.Ben de atanamayanlardanım
32. Bölümünüz nedir?

Bölümü neydi acaba?

2014 yılında 5 aylık hamileyken sınava girdim 87 puan aldım atanamadim.
2016 yılında kızım 1.5 yaşındayken sınava hazırlandım 84 puan aldım atanamadim
2018 yılında kızım 3.5 yaşındayken kızımı tüm gün kreşe gönderdim ders çalıştım 76 puan aldım atanamadim .
2020 yılında kızım 5.5 yasinda yarım gün kreşe göndererek hazırlandım yine 76 puan aldım atanamadim. Bu arada 87 puanla atanamadigimda başka bir bölüm okumaya başlamıştım acikogretimden onu bitirdim.
2022 yılında kızım ilkokula başlamıştı, yeniden hazırlandım ve 10 gün önce şükürler olsun atandım

Sizin sınava 6 ay kaldı. Bu 6 ayı kendinize yeterli goremeseniz de sanki 90 puan almanız gerekiyor ciddiyeti ile hazırlanın Derim. Çünkü bu işler pratiklik ve alt yapı da gerekiyor.

Ben pes etmedim 37 yaşimda memurluk kısmet oldu. Siz benim kadar beklemezsiniz inşallah

Tebrik ediyorum Darısı başıma. Evet altı ay çok kısa bir süre ama bu yıl olmasa bile unuttuklarimi toparlamak adına büyük yol katedebilirim.

Ben de mezun olduğum zaman özelde çalışmayıp oturup 1 yılımı kpssye vermediğime çok pişmanım. O zaman yapmadığım şeyi şimdi 3 çocukla kısıtlı zamanda yapmaya çalışıyorum. Ama olacak inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…