- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.596
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evlilik hiçbir zaman hayalim değildi ama çok aşık oldum ve evlendim. Zaten yıllarca denedim ikinci girişte olmuyor demedim yani. Çocuk mevzusu da biraz yaşla alakalı, belli bir yaştan sonra riskli gebelik oluyor malum. Burada çok güzel örnekler okudum yureklendim. Basaracagima inanıyorum. Size de kolaylıklar dilerim.Bence burda bransiniz önemli, bazi brans vardır olur bazısı ise ütopik olur.Ayri bir görüşümü dile getirmek istiyorum, calismakta gozu olan bir kadın isini garantilemeden evlenmemeli, hadi evlendi diyelim çocuk için işinin oturmasını beklemeli.Yoksa gerçekçi olmak gerekirse bu is cok zor.Ha olmaz mi ,olan örnekler var ama ben böyle bir maceraya kendimi atmam.Ikinci donem ucretsiz izin alacağım onu bile kara kara düşünüyorum, nasil başarıcam evde maaşım olmadan yaşamayı (psikolojik olarak)
Öğrenmeyi çok severim heyecanla konu okurum ama işte ah lanet soru çözemiyorumDehb tanım yok ama yüksek oranda dikkat dağınıklığım var. Bir sre tedavi gördüm çünkü üniversiteyi bitiremedim o sebeple
Kpss de atanamadım ben de ama istikrarlı çalışma ile umarım yaparsınız. Ben de çalışmak için uğraşıyorum ama maalesef istikrar sağlayamadım.
Eşim de ben de dört yaşından önce vermeyi düşünmüyoruz. Şubeleri olan büyük bir kreş bile elleri bağlayıp uyuturken iki buçuk yaşındaki çocuğumu emanet edemem açıkçası. Kursa da gittim vaktiyle ama evde çalışınca daha yüksek puan almıştım. Netten video dersler izleyerek ilerlemeyi düşünüyorum yine. Teşekkürler tavsiyeniz içinBen başka bir fikir ile geldim.maşallah çocuğunuz büyümüş artık.Kreş e gönderip kurs a gitseniz hem düzenli olur hem verimli olur.
Yok artık daha neler.Kreş e gönderen herkesin çocuğunun eli mi bağlanıyormuş :)) bakıcı tutun o zaman.Ama yok param gitmesin ama sınavdan yüksek puan alıp atanalım diyorsanız,oda bir yol.Eşim de ben de dört yaşından önce vermeyi düşünmüyoruz. Şubeleri olan büyük bir kreş bile elleri bağlayıp uyuturken iki buçuk yaşındaki çocuğumu emanet edemem açıkçası. Kursa da gittim vaktiyle ama evde çalışınca daha yüksek puan almıştım. Netten video dersler izleyerek ilerlemeyi düşünüyorum yine. Teşekkürler tavsiyeniz için
Ben de edebiyat öğretmeniyimEdebiyat. Maalesef yardımcı olacak kimsem yok.
Ya sorma ben hiç evlilik, çocuk hayalî kurmazdım. Tek derdim kariyerdi ama olmayınca olmuyor bazen. Uzun yıllar da uğraştım. Tek pişmanlığım formasyon alırken çalışıp sınava girmemek oldu. Ertesi yıl da hem ücretli yaptım hem çalıştım. Şimdiki aklım olsa sınava odaklanırdım. O zaman puanlar bu kadar uçuk değildi
Eşimi ve oğlumu canımdan çok seviyorum o başka, demek ki o zaman evlilik ve çocuk zamaniymis benim için diyorum. Ama artık bir adım atmak zorundayım. Çok güzel hikayeler var bak bence biz de yapabiliriz
Kesinlikle. İşte eşim hiç tavsiye etmiyor. Kararı elbette bana bırakıyor hatta istersen hiç çalışma diyor ama bu ekonomide mümkün değil. Bence yapabiliriz
Kesinlikle plan gerek. İşte DEHB benim elimi kolumu bağlıyor. Sanırım ilaç kullanmak zorundayım. Maalesef yardım edecek bir yakınım yok. Sadece haftasonu arkadaşım geliyor ancak o zaman vakit bulabilirim.
Öğrenmeyi çok severim heyecanla konu okurum ama işte ah lanet soru çözemiyorum
Yooo işe girip çalışmamak asla yani. O hesap numaramda benim kazandığım para illa ki olmalıEdebiyat. Maalesef yardımcı olacak kimsem yok.
Ya sorma ben hiç evlilik, çocuk hayalî kurmazdım. Tek derdim kariyerdi ama olmayınca olmuyor bazen. Uzun yıllar da uğraştım. Tek pişmanlığım formasyon alırken çalışıp sınava girmemek oldu. Ertesi yıl da hem ücretli yaptım hem çalıştım. Şimdiki aklım olsa sınava odaklanırdım. O zaman puanlar bu kadar uçuk değildi
Eşimi ve oğlumu canımdan çok seviyorum o başka, demek ki o zaman evlilik ve çocuk zamaniymis benim için diyorum. Ama artık bir adım atmak zorundayım. Çok güzel hikayeler var bak bence biz de yapabiliriz
Kesinlikle. İşte eşim hiç tavsiye etmiyor. Kararı elbette bana bırakıyor hatta istersen hiç çalışma diyor ama bu ekonomide mümkün değil. Bence yapabiliriz
Kesinlikle plan gerek. İşte DEHB benim elimi kolumu bağlıyor. Sanırım ilaç kullanmak zorundayım. Maalesef yardım edecek bir yakınım yok. Sadece haftasonu arkadaşım geliyor ancak o zaman vakit bulabilirim.
Herkesin çocuğunun eli bağlanıyor demedim. Yıllardır görüyorum bu tarz haberler ve bu riske giremem. Herkesin kendi tercihi. Önerinize kibarca teşekkür ettim zaten?Yok artık daha neler.Kreş e gönderen herkesin çocuğunun eli mi bağlanıyormuş :)) bakıcı tutun o zaman.Ama yok param gitmesin ama sınavdan yüksek puan alıp atanalım diyorsanız,oda bir yol.
Uzaktan eğitim programını mı satın aldınız? Ben de Serdar hocanın dersini almıştım çok memnun kaldım. Oğuzhan hocanın da tekrar seminerine gitmiştim Ankara'da. Kaç puanla nereye atandiniz peki?Ben de edebiyat öğretmeniyim
Oğuzhan hocayı öneririm size ben onun sayesinde atandım
Hem de cocugu olanlar için ayrı bir program hazırlamış sanirim
Bunu duyduğuma çok sevindim demek ki işe yarıyor cidden. En kısa sürede gitmem gerek cidden.Görümcem 3 yaşında çocukla tarihten atandı. Kardeşimin odaklanma problemi vardı biraz. Psikiyatriste gitti. Ufak dozlu bir ilaç vermiş. Sınava hazırlanırken kullandı. Sınavdan sonra kademe kademe bıraktı.
İşte soru cozebilsem ama ilaç alacağım sanırım başka türlüsü olmayacak.O zaman çıkmış soru odaklı çalışıp yanlışların sebebini bulmak daha makul
Problem tespit edilir ve doğru tedavi uygulanırsa neden işe yaramasın ki? Uzun paragraf sorularını çözemez uzun süre odaklanamazdi. Çare oldu o da coğrafyadan atandı mesela. 3. Yılı olacak. Örnek verdiğim bölümler hep ataması zor bölümler. Olur yani çalışınca neden olmasın?Bunu duyduğuma çok sevindim demek ki işe yarıyor cidden. En kısa sürede gitmem gerek cidden.
Evet uzaktan eğitim ben 2015 yılında atandım 83 almistim Urfa'ya atanmıştırHerkesin çocuğunun eli bağlanıyor demedim. Yıllardır görüyorum bu tarz haberler ve bu riske giremem. Herkesin kendi tercihi. Önerinize kibarca teşekkür ettim zaten?
Uzaktan eğitim programını mı satın aldınız? Ben de Serdar hocanın dersini almıştım çok memnun kaldım. Oğuzhan hocanın da tekrar seminerine gitmiştim Ankara'da. Kaç puanla nereye atandiniz peki?
Bunu duyduğuma çok sevindim demek ki işe yarıyor cidden. En kısa sürede gitmem gerek cidden.
İşte soru cozebilsem ama ilaç alacağım sanırım başka türlüsü olmayacak.
Evet benim bölümüm de ataması az puanı yüksek bölümlerden. Evet tedavi şart çünkü konuyla olmuyor tek.Problem tespit edilir ve doğru tedavi uygulanırsa neden işe yaramasın ki? Uzun paragraf sorularını çözemez uzun süre odaklanamazdi. Çare oldu o da coğrafyadan atandı mesela. 3. Yılı olacak. Örnek verdiğim bölümler hep ataması zor bölümler. Olur yani çalışınca neden olmasın?
Uzaktan eğitimde kim kiminle çalışıyor yeniden bi bakmak lazım o zaman.Evet uzaktan eğitim ben 2015 yılında atandım 83 almistim Urfa'ya atanmıştır
Evet zaten Serdar hoca ile birlikte ders veriyorlardı sonra ayrildilar ben ders alırken Serdar hoca da vardi o da çok çok iyi cidden
Ne güzel adaylar çoğaldı. Bölümünüz nedir?Atanma hayali olan biride benim. Buradaki örnekler çok iyi geliyor . Bence istersek yapılmayacak bir şey yok. Başarabiliriz
Bence de bir araştırınEvet benim bölümüm de ataması az puanı yüksek bölümlerden. Evet tedavi şart çünkü konuyla olmuyor tek.
Uzaktan eğitimde kim kiminle çalışıyor yeniden bi bakmak lazım o zaman.
Ne güzel adaylar çoğaldı. Bölümünüz nedir?
Canım ben sosyoloji mezunuyum, benim bolumumunde edebiyat gibi atamasi az puanı yüksek.alan yok sadece gkgy var. Ders sayısı az gibi gözüksede alan puaninin egitimin eklenmesiyle puanlar yükseliyor. Sadece gkgy den o puani çıkartmak biraz zor oluyor.Hedefledigim puani alsam hem merkezi hem açıktan alimlara başvuru yapmak istiyorum. Bende sınav anında stresimi yönetemiyorum. Bu bana çok zarar veriyor. Heyecandan hep saçma hatalar yapıyorum. Matematikte kötüyüm, öncelikle onu duzeltmek hedefim. Aslında gayet iyi bir puan almışsın, biraz daha üzerine koysan alasını yaparsın.Evet benim bölümüm de ataması az puanı yüksek bölümlerden. Evet tedavi şart çünkü konuyla olmuyor tek.
Uzaktan eğitimde kim kiminle çalışıyor yeniden bi bakmak lazım o zaman.
Ne güzel adaylar çoğaldı. Bölümünüz nedir?
Son cümlenize vuruldumBir çocuk daha olmadan atandığınıza bakın bence hiç geç kalmış değilsiniz. Dikkat eksikliğinde ilaç kullanımı odaklanma konusunda çok işe yarıyor diye duyumlar aldım. Ben de edebiyat mezunuyum. Özelde çalıştım, ücretli öğretmenlik yaptim. Atanmak nasip olmadı. Şimdi çocuk gelisimi son sınıftayım 3 cocugum var ümitsiz değilim. Siz de ümitsiz olmayın önemli olan istikrarlı çalışmak. Her gün saatlerce calisamayabiliriz ama yavaş yavaş da olsa ipin ucunu bırakmadan çalışırsak neden olmasın. Atananların olağanüstü yetenekleri yok sonuçta.
Bence sen de yaparsın. Sadece biraz disipline ihtiyacımız var. Ben de diyorum kendime 83 alan 93 de alır yani neden olmasın ki? Aslında konu açasım var ama işte vakit kaybı mi olur yoksa motive mi eder bilemiyorum.Canım ben sosyoloji mezunuyum, benim bolumumunde edebiyat gibi atamasi az puanı yüksek.alan yok sadece gkgy var. Ders sayısı az gibi gözüksede alan puaninin egitimin eklenmesiyle puanlar yükseliyor. Sadece gkgy den o puani çıkartmak biraz zor oluyor.Hedefledigim puani alsam hem merkezi hem açıktan alimlara başvuru yapmak istiyorum. Bende sınav anında stresimi yönetemiyorum. Bu bana çok zarar veriyor. Heyecandan hep saçma hatalar yapıyorum. Matematikte kötüyüm, öncelikle onu duzeltmek hedefim. Aslında gayet iyi bir puan almışsın, biraz daha üzerine koysan alasını yaparsın.
Allah olmayanlara versin, benimkine de sağlık sıhhat versin. Asla istemiyorum bir kaza vs olmadığı sürece bile isteye o topa giremem bir kez daha başka bir bölüm okumadığım için çok pişmanım ben de. Yaparız elbetteBir çocuk daha olmadan atandığınıza bakın bence hiç geç kalmış değilsiniz. Dikkat eksikliğinde ilaç kullanımı odaklanma konusunda çok işe yarıyor diye duyumlar aldım. Ben de edebiyat mezunuyum. Özelde çalıştım, ücretli öğretmenlik yaptim. Atanmak nasip olmadı. Şimdi çocuk gelisimi son sınıftayım 3 cocugum var ümitsiz değilim. Siz de ümitsiz olmayın önemli olan istikrarlı çalışmak. Her gün saatlerce calisamayabiliriz ama yavaş yavaş da olsa ipin ucunu bırakmadan çalışırsak neden olmasın. Atananların olağanüstü yetenekleri yok sonuçta.