- 18 Şubat 2022
- 2.134
- 3.525
- Konu Sahibi streshanim
Evet var şahsen bende tanıyorum ne dersen yapıyor arkadaşımın kızı. Bahçede oynarlarken gel deyince evine gider, en erken o gider eve. Dişi sallanır elma yer düşer. Benim kızımın dişi sallansa acır kendine elma ekmek yemez ki düşmesin, dr da çektiririz. Oğlumda aynı eşyalarla oynar. Bizim çocuklar çok benziyormuşGerçekten kolay çocuklar da var. Ben mesela dördüncü çocuk olarak doğmuşum. Diğer kardeşlerim zormuş ben arada en uslu olanmışım. Koyarlarmış uyurmuşum verirlermişim yetmişim. Oyun desen abim ablam oynatırdı. Arada büyümüşüm hani. Anneannem hep sen dört çocuk büyüttüm deme yavrum yedi çocuk büyüttüm böylesini görmedim derdi
Arkadaşımın kızı var mesela, nereye gitsek hangi mekana girsek önüne dizer pollylerini hiç abartmıyorum bir saat gık demez oynar. Benimkiyle iki yaş arası, benimki tek oynamaz oyum kurmaz arkadaşım kızı kurar oynar.
Mesela denge tahtasıyla oğlum oynarken ünitenin altına sokup basmış kendini hoplarmak için. Resmen çekmeceyi söktü. Aynı denge tahtasıyla arkadaşımın kızı ama içine peluş koyup ee ee diye evcilik oynar. Benimki onla çekmece kırdı. Kolunu kırdı mesela yataktan aşağı kaydırak olsun diye daha üç yalındaydı. Yani biraz da şans işi. Benimki ilgi sever. Hep ilgi ister. Oyunları kurma oyun değildir ordan atlarım burdan zıplarım şuraya asılırım tarzında. Aşırı hareketli bir saniye durmayan bir insan evladı.