Çocuk yapmak?

Evet hayat daha zor oluyo eve yetmek çocuğa yetmek eşe yetmek ama benim durumumda olayı zorlaştıran benim, mesela eşim yemek temizlik vs aramaz çocuğa bak çık gez takıl der ama ben ille evde 2 kap yemek bulunsun isterim kendi kendime zorluk çıkaran benim

onun dışında bizim bağımızı güçlendirdi diyebilirim karşılıklı hı şükran içindeyiz sen beni anne yaptın, hayır hayır sen beni baba yaptın şeklinde

ayrıca yaşlar konusunda arkadaşlar gibi düşünüyorum 22 ve 25 çok erken 8 aylık evlilik çok taze, evlilik ne kadar sağlamsa bebek baskısı o kadar az olur doğduğunda, sağlamaktırmak ise zamanla olacak bişey

bende yeni evlisiniz evliliğinizin tadını çıkarın en az iki yıl düşünmem sizin yaşınızda olsam

32 yasinda Anne oldum ve kizim 4 yasinda nerdeyse, inan ikinciyi gozum kesmiyor rahata alistim :) senin icin cok erken canim, cocuk buyuk sorumluluk ama bi o kadarda guzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…