Çocuk yapmak?

bircok kisiyle ayni gorusu paylasiyorum
bu ne acele biraz zaman verin evliliginize Yaşınız genç ,evlilik daha çok yeni...çocuk icin iyi düşünüp karar vermelisiniz.4 sene olcak yaşlar 30 larda biz bile daha yeni karar verdik....

biz de eşimle arada sırada ay çocuğumuz olsa ne güzel olur derdik 5 dk sonra ay boşver erken derdik.ben nasıl anlayacağım anne olmaya hazır olduğumu diye merak ederdim ama birden öyle bir şey oldu ki içimize ateş düştü sanki evet artık çocuk için hazırız Rabbim ne zaman uygun görürse o zaman olacak inşallah. demem o ki hazır olmadan asla yapma çocuk. ruhen anneliğe hazır olman çok önemli işte o zaman gözün ne işi görür ne gezip tozmayı sadece o olsun yeter bana dersin

Rahat mi batti yaw ?
8 aylikken ben birak evliligi oturtmayi evimin duzenini bile oturtamamistim.

4 yillik olduk, 30,33 yaslar.
Hala erken diyoruz

Ben de 22yaşındayım ama 3senedir Evliyim... Arada Çocuğum olsun hadi falan diyorum ama Bazense kariyer isteğim spor basıyor daha erken diyorum...zaten bizim işimiz doktorluk 3senedir hiç korunmamamuza rağmen olmuyor demekki daha vakti değil :) benim sana tavsiyem :) doktora gidin eşin de sen de her şeyinize baktırın Herhangi bi sorununuz yoksa bi kaç yıl yapmayın derin :) ama sizin de bizim gibi tedaviyle olacaksa tedaviye başlamalısın kaç sene süreceği belli olmaz biz tedaviye başlayamıyruz eşim istemiyor çünkü :)

Sadece fıkrımı soylım once karıyer ıs dedım sımdı 1 senedır cocuk düşünüyorum sorun yok ama olmuyo Kafayı yıyosun o yaptıgım karıyerı bı yavrum olsun dıe elımın tersıyle ıterım o dereceyım kün Fe yekün

evlilik için erken değil bence yaşın şartlar sağlandıysa tabi. iş, askerlik durumları..
ama bebek için erken olduğunu düşünüyorum gezmek istediğiniz yerleri gezin görün yeyin için birkaç yıl sonra düşünün bence

Herkesin dedigi gibi cok erken. En az 2 yil beklenmeli cocuk icin. Daha mutlu olursun öyle. Erkeklerin cogu hep istiyor.

çocuk için çok erken..sonra kafanızı kaşıyacak zamanın olmıcak..şimdilik kafanı dinle..kafanı kaşı..tatilini yapın..

esin zorluyorsa biraz sert bir sekilde konus yuk benim ustume binecek de 9 ay karnimda ben tasiyacam lohusalik dir hemzirmedir anlat

Erken 25 felan ol doya doya yaşa evliligini önce para biriktir gez toz gensin

yaşlarınız çok küçük, en azından siz 25'i görün... Anne 25 baba 28 iyidir. Acele etmeyin, acele işe biri karışıyor. Adını söylemeyelim.

ne ne kadar guzel anlatmissin kisa ve oz ay o lohusalik donemim berbatti zaten hicbirseyden korkmuyorum ne dogum sancisindan ne dogumdan nede cocuga bakamamaktan lohusalik dan korktugum kadar

Çocuk dünyanın en muhteşem duygusu ama zamanında olmalı benliğinle hazır olmalısın, bence biraz daha çocuksuzluğun bağımsızlığın tadını çıkarın, çocuk çok büyük bir sorumluluk. Ne güzel bak erken evlenmişsiniz ve bence daha yeterince vaktiniz var. (iki çocuk annesiyim ve çoook mutluyuz)

Genc yasta dogum yapmis bir anne olarak acele etmemebizi oneriririm.Birincisi, evliliginiz cok yeni ve yaslariniz genc.Cocuk olduktan sonra her ne kadar ben yaparim,hallederim desenizde uzun sure sinema,disarda gezip tozma,arkadaslarla eglenmek geride kalacak.Bence biraz zamana birakin.Evlilgiiniz tadinin cikarin.Hemde bu surede birbirinizi daha iyi taniyip,evliliginizi oturtmus olursunuz.

Soyle dusunun. Cocugunuz dogdugu andan itibaten Allah omur verdikce sizinle olcak . Siz kendinizi zaten hazir hissetmiyorsunuz. Ki bence bir yil daha bekleyin bu surede gezin tozun tatil yapin hayatinizi dolu dolu yasayin hazir cift maasken. Icinizde hic bise kalmasin Sonra cocugunuz oldugunda emin olun daha da baglancaksiniz birbirinize . Simdi sevgili gibisinizdir ama cocuk olunca inanilmaz bi bag daha oluyor. Allah herkese istedigi vakitte versin ins

canım ben 1 ,5 senelik evliyim hala çocuk düşünmüyorum sen neden bu kadar erken başladın bunu düşünmeye.8 ay henüz çok erken.önce bir evliliğin tadını çıkarın ikinizde

Canım benimde evliliğimin 2.yılı hamile kaldım işden ayrldm.bizimde borclarımz var tabi artık tek maaşız mutlaka eski şaşalı hayatımız artık daha düz gezmeler yemekler daha azaldı.sinema tiyatro illaki vazgecilmezimiz.ama ister istemez daha düşünerek harcıyorsun bebekde geliyor onu düşünüyorsun.ama bunlar engel değil.seneye yaza borcsuz bebeğimizle tatillerin gezmelerin hayalini kuruyoruz.bizimde yasımız genc.ama sen daha ufaksın.bence söyle biraz daha bekle iyice gezin tozun biz dibine vurduk gezmenin içimzde kalmadı ee bebek olunca hayaller daha mütevazı.ayrıca eşlerin bağlanması cocuk la olmaz bence seven bir eş her zaman sever

Bencede çok erken cnm. Evliliğin tadını çıkarın. Üç sene sonra oldu benimkiler. halâ az daha bekleseydk şunu yapsaydım bunu yapsaydım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…