- 20 Ocak 2010
- 3.037
- 1.605
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
Sadece fıkrımı soylım once karıyer ıs dedım sımdı 1 senedır cocuk düşünüyorum sorun yok ama olmuyo Kafayı yıyosun o yaptıgım karıyerı bı yavrum olsun dıe elımın tersıyle ıterım o dereceyım kün Fe yekünMerhaba bayanlar ben 22 yaşında özel sektörde çalışan bir bayanım.8 aylık evliyim. Eşimde 25 yaşında. Çocuk istiyor ama ben korkuyorum. Bir çok bayanda oldugu gibi bakamama işlere yetişememe gibi korkularım var. Eşimin geliri orta düzeyde. Ben çalışamzsam evi geçindirir ama her istedigimizi yapamayız. (sinema,tiyatro,yemek, arkadaşlarla gezip tozmak,tatile gitmek,ihtiyaç dışı hoşuna giden bir şeyi almak vb..şeyleri yapamayız.) Özel sektör oldugu için dogum izni filanda olmaz tek çalışanım aylarca boş kalamaz iş yeri. Çocuk için yaşım küçük oldugunuda düşünüyorum. Evlilik otursun istiyorum. Aynı zamanda merak ettiklerimde var sizlere onları sormak istiyorum. Çocuk eşlerin arasındaki bagı kuvvetlendirir mi? yoksa ben umutsuz ev kadınlarına dönüp bakımsız cocukla baş etmeye çalışan evin işine gücüne yetişemeyen bir bayan mı olucam
Belki aranızda çocuk isteyip olmayanlar varsa böyle bir şey yazdıgım için hakkınızı helal edin sadece büyüklerime danışmak için yazıyorum. Ayrıca hiç denemedik belki bizimde istedigimizde olmucak. Hayırlısı olsun.
Erken 25 felan ol doya doya yaşa evliligini önce para biriktir gez toz gensinMerhaba bayanlar ben 22 yaşında özel sektörde çalışan bir bayanım.8 aylık evliyim. Eşimde 25 yaşında. Çocuk istiyor ama ben korkuyorum. Bir çok bayanda oldugu gibi bakamama işlere yetişememe gibi korkularım var. Eşimin geliri orta düzeyde. Ben çalışamzsam evi geçindirir ama her istedigimizi yapamayız. (sinema,tiyatro,yemek, arkadaşlarla gezip tozmak,tatile gitmek,ihtiyaç dışı hoşuna giden bir şeyi almak vb..şeyleri yapamayız.) Özel sektör oldugu için dogum izni filanda olmaz tek çalışanım aylarca boş kalamaz iş yeri. Çocuk için yaşım küçük oldugunuda düşünüyorum. Evlilik otursun istiyorum. Aynı zamanda merak ettiklerimde var sizlere onları sormak istiyorum. Çocuk eşlerin arasındaki bagı kuvvetlendirir mi? yoksa ben umutsuz ev kadınlarına dönüp bakımsız cocukla baş etmeye çalışan evin işine gücüne yetişemeyen bir bayan mı olucam
Belki aranızda çocuk isteyip olmayanlar varsa böyle bir şey yazdıgım için hakkınızı helal edin sadece büyüklerime danışmak için yazıyorum. Ayrıca hiç denemedik belki bizimde istedigimizde olmucak. Hayırlısı olsun.
ne kadar guzel anlatmissin kisa ve oz ay o lohusalik donemim berbatti zaten hicbirseyden korkmuyorum ne dogum sancisindan ne dogumdan nede cocuga bakamamaktan lohusalik dan korktugum kadarÇocuğun yuvayı genel olarak şenlendirdiği doğru fakat eşlerin arasını kuvvetlendirici bi etkisi kesinlikle yok.
Aksine çocuk demek;
eşlerin birbirinden uzaklaşması demek,
erkeğin lohusa kadının değişimine anlam verememesi demek,
lohusa kadının eşinin onu anlayamadığından dert yanması demek,
bebeğe alışma sürecinde her iki tarafında çocuğa farklı yaklaşımı sonucu sidik yarışı demek..
Eğer çiftler ilk bir yılı boşanmadan atlatırsa ( :) ) sonrası evet, şenlik.
Fakat senin ve evliliğin için çocuk fikri oldukça erken, hem kendini tanı hem evliliğini..
Şuan alacağın karar çok acele olur.
Soyle dusunun. Cocugunuz dogdugu andan itibaten Allah omur verdikce sizinle olcak . Siz kendinizi zaten hazir hissetmiyorsunuz. Ki bence bir yil daha bekleyin bu surede gezin tozun tatil yapin hayatinizi dolu dolu yasayin hazir cift maasken. Icinizde hic bise kalmasin Sonra cocugunuz oldugunda emin olun daha da baglancaksiniz birbirinize . Simdi sevgili gibisinizdir ama cocuk olunca inanilmaz bi bag daha oluyor. Allah herkese istedigi vakitte versin insMerhaba bayanlar ben 22 yaşında özel sektörde çalışan bir bayanım.8 aylık evliyim. Eşimde 25 yaşında. Çocuk istiyor ama ben korkuyorum. Bir çok bayanda oldugu gibi bakamama işlere yetişememe gibi korkularım var. Eşimin geliri orta düzeyde. Ben çalışamzsam evi geçindirir ama her istedigimizi yapamayız. (sinema,tiyatro,yemek, arkadaşlarla gezip tozmak,tatile gitmek,ihtiyaç dışı hoşuna giden bir şeyi almak vb..şeyleri yapamayız.) Özel sektör oldugu için dogum izni filanda olmaz tek çalışanım aylarca boş kalamaz iş yeri. Çocuk için yaşım küçük oldugunuda düşünüyorum. Evlilik otursun istiyorum. Aynı zamanda merak ettiklerimde var sizlere onları sormak istiyorum. Çocuk eşlerin arasındaki bagı kuvvetlendirir mi? yoksa ben umutsuz ev kadınlarına dönüp bakımsız cocukla baş etmeye çalışan evin işine gücüne yetişemeyen bir bayan mı olucam