Merhaba bayanlar ben 22 yaşında özel sektörde çalışan bir bayanım.8 aylık evliyim. Eşimde 25 yaşında. Çocuk istiyor ama ben korkuyorum. Bir çok bayanda oldugu gibi bakamama işlere yetişememe gibi korkularım var. Eşimin geliri orta düzeyde. Ben çalışamzsam evi geçindirir ama her istedigimizi yapamayız. (sinema,tiyatro,yemek, arkadaşlarla gezip tozmak,tatile gitmek,ihtiyaç dışı hoşuna giden bir şeyi almak vb..şeyleri yapamayız.) Özel sektör oldugu için dogum izni filanda olmaz tek çalışanım aylarca boş kalamaz iş yeri. Çocuk için yaşım küçük oldugunuda düşünüyorum. Evlilik otursun istiyorum. Aynı zamanda merak ettiklerimde var sizlere onları sormak istiyorum. Çocuk eşlerin arasındaki bagı kuvvetlendirir mi? yoksa ben umutsuz ev kadınlarına dönüp bakımsız cocukla baş etmeye çalışan evin işine gücüne yetişemeyen bir bayan mı olucam
Belki aranızda çocuk isteyip olmayanlar varsa böyle bir şey yazdıgım için hakkınızı helal edin sadece büyüklerime danışmak için yazıyorum. Ayrıca hiç denemedik belki bizimde istedigimizde olmucak. Hayırlısı olsun.