Süper bir fikir.Keske diyorum söyle, bekarim, single yasiyorum, cocugum yok ve mutluyum diye bir topik acilsa, cok mutlu olurum acikcasi. Yokmu acan ?
Sülalede ilk erkek bebek mi olacak? Bu denli abartmalar pek normal değil.Haksız sayılmazsın.Banada itici geliyor böylesi. Hadi eskiden çok eskiden erkek bebek sevdası varmış. Yıl olmuş 2015 hala böyle şeylerin var olması nahoş kaçıyor, insana çok afedersin yuh dedirtiyor yani.Neyse size bu hafta ilgimi ceken bir konumu alatmak istiyorum.
Bizim ailede bir gelinimizin yakinda bebegi olacak, simdiden öyle cok abarttilarki, midem bulaniyor, kusma safhasina gelmis durumdayim. Yani daha dur nedir bu asiri abarti. Her hafta kadin dogum uzmanindalar, gelinin annesi, babasi, erkek kardesi kocasi.
Yemin ediyorum sevecegim varsa bile iste o an soguyorum ve sevemiyorum. Bu günahsiz yavrucagida sevemeyecegim bu ailenin asiri tavirlarindan. Birde erkek olacak bebek. Gelin hanim o günden beri yerinden kalkmiyor, yani erkek annesi olacak ya, hani aileye erkek doguracak ya.
Aman tanrim niye bu abartilar ? Eskiden hersey ne güzeldi yaaaa ...ne ara böyle olduk anlasilir gibi degil.
Bunu okunacaklar listesine aldim sayende, cok tesekkür ederimne kadar kiymetli bir paylasim.
Düsünüyorumda bizim topigi okuyan gelenl kültürüde feci artmistir bu arada. Hangi topikde bu varki ?
Rica ederim canım.Ne kadar bildik bir cümle ama bir o kadarda dogru ve önemli bir cümle. Aynen katiliyorum, önemli olan huzur, armoni ( türkcesi uyum herhalde ) sicaklik, gülme, kahkaha, bol kitap, müzik vs. vs daha ne olsun ?
2 yıl daha çok erken. Direkt istemiyorsunuz diyemeyiz. Belki de henüz hazır değilsiniz. Kendinizi şartlamayın yani. Zamanla istemiyor musunuz yoksa sadece korkularınız mı var anlarsınız; sıkıştırmayın kendinizi.Bu düşünceden oturu kendimi cok sucladim. Dunyada tek benmisim gibi. Sizleri gorunce mutlu oldum. Benim gibi dusunenler varmis.
Ah bende her ağrım olduğunda keske sen doğursaydın diyorum eşimeYetmiyor, bana zaman yetmiyor.
Kendime ayirdigim zaman, kendimle oldugum zaman yetmiyor.
Keske erkekler cocuk dogurabilseydide biz kadinlar sadece donör olsaydik, vallahi 3 cocuk yapardim herhalde, cünkü her zaman baba olmak kolay ama anne olmak bütün yükü tasimak demek.
Ahahahahha vallahi öyleAh bende her ağrım olduğunda keske sen doğursaydın diyorum eşime) bakalım bakması nasıl bisey.
Teşekkür ederim bebeğimAhahahahha vallahi öyledreamy07 , inan olan kadinlara oluyor.
Bu arada her begeni butonuna bastigim senin mesajlarin oluyor, fark ettin degilmi ?
Peki yaa çocuk yapın diye söylenen kaynanaları ne yapmalı ve ona bende çocuk istemiyorum dedi diye eşine söylenen erkeği ne yapmalı ?
Hiç kolay değil ..Vallahi cocuk konusu evlenen cifti ilgilendirir kaynanayi kayinpederi ilgilendirmez.
Biliyorum bizim toplumda insan evlenince, tüm aile ile evleniliyor. Yani kolay degil kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?