- 15 Ağustos 2013
- 1.218
- 459
- 148
- 32
doğurmak benden bakması ondan olursa neden olmasın demeliVe 5 cocuk isteyen eşleri ne yapmali?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doğurmak benden bakması ondan olursa neden olmasın demeliVe 5 cocuk isteyen eşleri ne yapmali?
"Doğursun tabii, en büyük destekçisi benim. Ama sezaryen olacak mecbur, napalım sağlıklı doğursun da" derseniz belki ağzı kapanır.Biz hep diyorduk 1 yıla kadar cocuk yapmayalım diye.. 1,5 yıl olacak hala da istemiyoruz eşim sanki istiyor gibi ama benim kararlılığımdan söyleyemiyor...Ama düşünün kayınvalidem beni yok sayarak oğlum doğur artık çocuk diyor..hafta sonu söyledimm ohhh aynı düşündüğümüzü bilsin artk..
Âlemsin he. Nerelerdesin sen hatun? Pek aktif değilsin bu aralar."Doğursun tabii, en büyük destekçisi benim. Ama sezaryen olacak mecbur, napalım sağlıklı doğursun da" derseniz belki ağzı kapanır.
Nasıl da fark edermiş Annem bende malum, belki duymayan kalmıştır Annemin bende olduğunu duyan kv gelmezse olur mu? Olmaz maazallah bir şey olur. O da pazar günü gelecekmiş, ama annem cumartesi gidiyor Daha da fenası kv yurt dışından geliyor, orada hastaneler yetersizmiş YersenÂlemsin he. Nerelerdesin sen hatun? Pek aktif değilsin bu aralar.
Ben duymamıştım annenin sende olduğunu. Evde Cümbüş var desene e Allah kolaylık versin arkadaşım. Iyi olmana sevindim. Ne zaman dönersin sahalaraNasıl da fark edermiş Annem bende malum, belki duymayan kalmıştır Annemin bende olduğunu duyan kv gelmezse olur mu? Olmaz maazallah bir şey olur. O da pazar günü gelecekmiş, ama annem cumartesi gidiyor Daha da fenası kv yurt dışından geliyor, orada hastaneler yetersizmiş Yersen
Valla kv nin ömrü fazla olmaz bizim evde, normalde 1 gün kalır ve döner. Hastane işi olacakmış belki, kesin değil. Sonrasında da izin almayı düşünüyoruz, eşimle yalnız kalamadık, yan yana bile oturamadık Dönüşüm elbette muhteşem olacakBen duymamıştım annenin sende olduğunu. Evde Cümbüş var desene e Allah kolaylık versin arkadaşım. Iyi olmana sevindim. Ne zaman dönersin sahalara
Oo 2. Balayı yani tadını Çıkarın valla mis gibi. Arada uğra ekşınlı konular oluyor,Gözlerim seni ArıyorValla kv nin ömrü fazla olmaz bizim evde, normalde 1 gün kalır ve döner. Hastane işi olacakmış belki, kesin değil. Sonrasında da izin almayı düşünüyoruz, eşimle yalnız kalamadık, yan yana bile oturamadık Dönüşüm elbette muhteşem olacak
Kısmetse pazartesiden itibaren başlıyoruz, kvnin gelme girişimi başarıyla geri püskürtüldü Üstelik kendi oğlu tarafındanOo 2. Balayı yani tadını Çıkarın valla mis gibi. Arada uğra ekşınlı konular oluyor,Gözlerim seni Arıyor
BekliyorumKısmetse pazartesiden itibaren başlıyoruz, kvnin gelme girişimi başarıyla geri püskürtüldü Üstelik kendi oğlu tarafından
Ben de seninle alıntılar yapıp konuşmayı, sohbet etmeyi özledim inan.
Anneannemin 3 çocuğu var, 1 değil 2 değil 3. 2 tanesi bakmıyor, istemiyor. Çocuk olunca bakacağının garantisi de yok, ayrıca bencilce bir düşünce. Çocuk yapayım da bana baksın olmaz. Dünyanın kaç hali var.çocuk sahibi olmamak herkesin kendi tercihi tabiki..
ama geçen bi olay yaşadım eşim rahatsızlandı hastaneye gittik acil serviste bi teyze yatıyordu 60 65 yaşlarında..
hemşirenin biri geldi biraz azarlar gibi " niye tek başına geldin senin kocan çocuğun yok mu dedi.."
teyze cevap vermedi hemşire gittikten sonra ağlamaya başladı içim parçalandı kim bilir ne yaşadı bilemiyorum
ama o yaşlarda insanın çevresinde sadece ailesi çocukları kalıyor ve o yaşa geldiğinizde çok pişman olabilirsiniz ...
Olabilir tabiki ama çocuklarıınn istememesi fln istisna olan şeyler. kalabalık bi aile biri hasta olunca birsürü kişinin arayıp sorması yaşlanınca gidecek kapının olması evine sürekli gelenlerin olması çok güzelAnneannemin 3 çocuğu var, 1 değil 2 değil 3. 2 tanesi bakmıyor, istemiyor. Çocuk olunca bakacağının garantisi de yok, ayrıca bencilce bir düşünce. Çocuk yapayım da bana baksın olmaz. Dünyanın kaç hali var.
Belki o kadının da var çocukları ama ilgilenmiyorlar. Belki vardı ama vaktinden önce öldü. Belki vardı ama bir şekilde yolları ayrıldı. Yanlış bir düşünce şekli.
Gercekler ne yazikki böyle degil ve garantisi yok senin anlattigin o teyze gibi. Kesin onunda ailesi vardir ama yaslandiginda kimse seninle ilgilenmiyor ne yazikki.kalabalık bi aile biri hasta olunca birsürü kişinin arayıp sorması yaşlanınca gidecek kapının olması evine sürekli gelenlerin olması çok güzel
Yaşlanmama gerek yok inanın. Şu hayatta kimsem yok. Samimi olarak söylüyorum, hani varlar da benim için yok gibi düşünmeyin, yok işte; yok. Bir eşim var, bir de annem. Allah sıralı ölüm versin derler ya, ben bunu söyleyemiyorum. Hem eşimden küçüğüm hem de haliyle annemden. Acılarını yaşayacak olan benim eğer sıralı olursa. Sıralı oldu diyelim, tek tabanca kalacağım. Ama sırf tek başıma kalacağım diye çocuk yapamam. Ona da yazık değil mi? Dünyaya geliş sebebine bakın 'yalnız kalmasın, tek başına olmasın' diye birisine bakmak, sorumluluğunu almak. Fena bencilce bir durum.Olabilir tabiki ama çocuklarıınn istememesi fln istisna olan şeyler. kalabalık bi aile biri hasta olunca birsürü kişinin arayıp sorması yaşlanınca gidecek kapının olması evine sürekli gelenlerin olması çok güzel
su an anlayamıyorsunuz ama biraz yaşlanın elden ayaktan düşün gezip tozamaz hale gelin ailenin kıymetini o zaman anlarsınız