Yok canımcım Didem Arslanoğlu'nu hatırlayamadım.Son 4-5 aydır Bloomberg HT kanalını izliyorum. Daha öncesinde gitmiş olabilir.Merak ettirdin ama spesifik programlarını bulabilirim belki bir bakayım. Bahsettiğin sunucu Aslı Şafak galiba.Bende ilk izlediğimde garipsemiştim doğrusu.Atarlı biraz.İzleyicilere böyle; yapıyor :)Aysar_ cok tesekkür ederim canim, teker teker bakacagim , bugün baslayacagim.
Fakat bilmem bilirmisin, ben Bloomberg`e asik olmamin nedeni o muhtesem güzel ve zeki kadindan dolayi oldu. Didem Arslanoglu, o kadar güzel sunardiki ve ekonomiyi o kadar güzel anlatirdiki, yani icimden bir daha söyle ...derdim.
Ama ne yazikki Türkiye`nin gidisati yüzünden, Türkiye`yi terk etti ve Amerika`ya yerlesti ve simdiki bu kadini hic sevemedim. Cok avam bir havasi var. Ama yinede mecbur idare ediyorum artik.
Özellikle sabah programini dinlemek icin esimle kavga ederdik kim kulakligi takacak diye, cünkü o kulaklikla evde rahat dolasip bir yandan dinliyor, bir yandan makyajimi falan yapardim. Didem Arslanoglu gidince artik esime veriyorum hep kulakligi, sadece eve gelince yemek yaparken veya temizlik yapinca dinliyorum.
Sadece Türkiye degil tüm dünyanin ekonomisi ve ekonomiye cok yakin olan siyasetiyle birlikte dünya görüsü olusturuyorsun. Yani mercek altinda degilde daha global bakiyorsun zamanla tüm dünya`daki politikaya ve birbirleriyle baglantilari daha net ve acik anliyorsun.Cok tavsiye ederim, zamanla müdavimi olunuyor :)
Birde eskiden Cnntürk'te Paranın İzi programını sunan Emin Çapa vardı. O beyefendinin tane tane anlatımını seviyordum ama bayadır izlemez oldum.Artık televizyonu genelde yemek yerken izliyorum. Bir ara tek izlediğim kanal Euronews idi.Yemek yerken,kahve içerken vs.Sonra ara ara Bloomberg ara ara Planet Mutfak izler oldum.(Planet Mutfakta -Mutfakta Tek Başına- programı favorimdir, öneririm.) Sahi Bloomberg HT demişken akşamları -Süper Bulmaca- programı oluyor.Ben arada kağıdımı kalemimi alıp youtube kanalından izliyorum.O da güzeldir izlemediysen tavsiye ederim.Kelime dağarcığımızın gelişmesine baya katkı sağlayan bir program.Son bahsettiklerine dikkat çekmekle iyi ettin.Tavsiyeler için teşekkür ettim.