Sevgili
kavun kokusu Allah korusun ayrilmak falan deme.
Uuuffff inan ne diyecegimi bilemiyorum gercekten zor bir durum. Ama bence esinle yine enine boyuna iyici bu konuyu detayli, derin bir konusun.
Ya tabiki cocuk güzel birsey ama istemeyince cok zor ama. Ben Allah`tan bastan konustum bu konuyu ve benden fazla esim istemiyordu. Ben ilk önce saka yapiyor sandim cünkü bir türk erkeginin böyle birsey demesi inanilir gibi degildi. Oda benimde istemedigimi duyunca, cok sevindi ve o an bir daha birbirimize asik olduk. Hemen yapacaklarimizi saydik. Iste seyahat, kültür, egitim, spor, müzik .... yapmak istedigimiz megersem ne cok sey varmis, zaten hayatimizda kendimizden baska hic bir seye yer yoktu, yani cok sevdigimiz halde eve kedi veya köpekde alamadik. Buda gercekten vaktimizin olmadiginin bir kaniti. Birde ikimizde kendi branjlarimizda kendi is yerlerimiz var ... eee geriye kalan zamanlada ancak birbirimize vakit ayirmaya ancak zaman buluyoruz.
Sevgili
Mata Hari , cok cok haklisin canim, gercekten öyle. Yani dogurduktan sonra diyorsunki yahu ben senelerimi bosuna yasamisim, keske daha önce dogursaydim veya onlarsiz hayat düsünemiyorum. Bu duyguyu cok iyi biliyorum. Ama bildigim halde istemedim.
Dünyaya gelen her cocuk anne icin öylede olmali, Öyle olmazsa zaten sorun vardir demektir.