• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cocuk sahibi olmadanda cok mutlu hayatini yasayan kadinlar :)))

Olivia burdaymışsın iyi geceler. :KK25: Bi ikimiz kaldık galiba.Topiğin iki daimi üyesi. :KK19:
Keske diyorum söyle, bekarim, single yasiyorum, cocugum yok ve mutluyum diye bir topik acilsa, cok mutlu olurum acikcasi. Yokmu acan ?
Süper bir fikir.:KK9:Kriterleri sağlıyorum konuyu açan olsa yazabilirdim. :) Topic açma konusunda hayli üşengecimde.:KK51:
Neyse size bu hafta ilgimi ceken bir konumu alatmak istiyorum.
Bizim ailede bir gelinimizin yakinda bebegi olacak, simdiden öyle cok abarttilarki, midem bulaniyor, kusma safhasina gelmis durumdayim. Yani daha dur nedir bu asiri abarti. Her hafta kadin dogum uzmanindalar, gelinin annesi, babasi, erkek kardesi kocasi.
Yemin ediyorum sevecegim varsa bile iste o an soguyorum ve sevemiyorum. Bu günahsiz yavrucagida sevemeyecegim bu ailenin asiri tavirlarindan. Birde erkek olacak bebek. Gelin hanim o günden beri yerinden kalkmiyor, yani erkek annesi olacak ya, hani aileye erkek doguracak ya.
Aman tanrim niye bu abartilar ? Eskiden hersey ne güzeldi yaaaa ...ne ara böyle olduk anlasilir gibi degil.
Sülalede ilk erkek bebek mi olacak? Bu denli abartmalar pek normal değil.Haksız sayılmazsın.Banada itici geliyor böylesi. Hadi eskiden çok eskiden erkek bebek sevdası varmış. Yıl olmuş 2015 hala böyle şeylerin var olması nahoş kaçıyor, insana çok afedersin yuh dedirtiyor yani.

Gelin hanım neden yerinden kalkmıyor hasta falan mı? Bana aşırı bir naz durumu var gibi geldi.Niye bu kadar üstüne düşülür bende anlamam.Sanırsınız Kraliyet ailesine yeni bir üye katılıyor.:KK51:

Bunu okunacaklar listesine aldim sayende, cok tesekkür ederim :KK200: ne kadar kiymetli bir paylasim.
Düsünüyorumda bizim topigi okuyan gelenl kültürüde feci artmistir bu arada. Hangi topikde bu varki ? :KK68:
Ne kadar bildik bir cümle ama bir o kadarda dogru ve önemli bir cümle. Aynen katiliyorum, önemli olan huzur, armoni ( türkcesi uyum herhalde ) sicaklik, gülme, kahkaha, bol kitap, müzik vs. vs daha ne olsun ?
Rica ederim canım.:KK37:Keyifle okursun umarım.Burayı düzenli okuyan var mıdır bilemem ama baya güzel bir topic ve harika bir arşiv oldu.Bir diğer nokta 25'inde 1 yıl olacak diğer benzer konuların(kapatılan) akıbetini burası yaşamadı.:KK66:

Huzura değinmemin sebebi şuydu; günümüzde evlere ve eşyalara haddinden fazla önem veriliyor evdeki huzur geri plana atılıyor sanki.Benim çevremden gözlemim bu yönde en azından.Lady'de taşınmadan bahsedince aklıma gelmişti. Birde ilgini çeker mi bilmem ama bu ara Minimalizme taktım. :) Zaten Hedonist biriyim biliyorsun birde Minimalist olmaya çalışıyorum.Hayatımın her noktasına yaymaya ve uygulamaya çabalıyorum.Eşyalarda dahil buna az eşya çok huzur.

Bu arada Armoni evet Uyum demek.Ahenk de diyebiliriz aynı kapıya çıkıyor. Sıraladıklarına katılıyorum daha ne olsun ? Geriye tadını çıkarmak ve keyfini sürmek kalıyor. :KK66:

Kızlar merhaba, bir süredir bu başlığa gelmedim.
En son eşim çocuk mocuk diyor demiştim hatırlarsanız. Neyse, haberiniz yok ama biz bir ara boşanma lafını bile andık, bizden kasıt ben. Eşimin ağzındaki bakla da ortaya çıktı. Şöyle; insanlar özellikle benim çocuk istemediğime inanmıyorlarmış (insanlar=memleketindeki eş dost akraba vs) Kadınım ya ben, illa istemem lazım biliyorsunuz. Eşim de yalan söyleyen biri olmadığı için bir kere deneriz, zaten hemen olmaz, böylece insanlara rahat rahat denedik ama olmadı diyebilir diye düşünüyormuş. Saf bu adam ya, hala saf.
Annem olsun, eşim olsun köprüleri yıkma noktasına gelmiştim ciddi ciddi. Gidecek ve dönmeyecektim o derece.
Eşim bunu bilmiyormuş, yani bu sınıra geldiğimi. Artık bildiği için kon kapandı. Tekrar açılacak mı hiç bilmiyorum. Dilerim açılmaz.
Kısaca çok keyifsizdim, bu başlığa girsem daha da pekişecekti duygularım. Bu yüzden bir süre sizi yalnız bıraktım.
Sevgiler :KK68:

Aysar_ Aysar_ , canim nerden aklina gelir böyle güzel seyler, 25. inde burda kutlayalim1 yasimizi. Yuuhhhuuu :rolleyes:
Ne cektik beeee ? :KK42:
Canim, bende minimalizm kültürünü seviyorum, az ve öz. Insanin ruhu dinleniyor.

O kadar mutluyumki, dün bir mucize yasadik ve Nobel ödülünü aldik.
Dün ve hala bugünde öyle bir gurur ve sevinc varki icimde anlatamam. Belkide bana bir motivasyon oldu.
Dilerim tüm genclere bir motivasyon olur.
Aklima benimde mum isiginda ders calismam geldi, benimde anne ve babamin okur yazarligi olmayisi ve bende 7 kardesim ve en kücükleri benim, ayni Prof. Dr. Aziz Sancar gibi. Ama ne yazikki sadece ve sadece dis hekimi olabildim kapasitem bu kadarmis :(
O Kadar kitap yazmis 33 tane, Insallah hakkinda bir biyografi yazilirda okuruz. Hayatini cok merak ettim.
Bende onun o azmin ve caliskanligin DNA`sini cözmek isterim dogrusu.
Düsünsenize bu arastirmada kanser hücresini daha cok taniyacagiz ve belki artik daha etkili ilaclar üretilecek. Tabiki kanseri önlemek olanaksiz ama en azindan o kanser hücrelerini daha iyi tanimak, ona görede ilaclar icat edip, belki kemo terapiye gerek olmayacak, belki isin tedavisine gerek olmayacak. Bakalim zaman ne gösterecek ...

Aslında şehir efsanesi mi bilmiyorum ama yıllardır okuduğum/duyduğum şey sabit: Kanserin tedavisi zaten var, ama işin ucunda para olduğu için saklanıyor. Nitekim pat diye ölen bilim insanları olunca insan şüphelenmiyor değil. Aziz beyi ben de ilk defa duymuş oldum. Ne acı, ne ayıp.
Bir futbolcu transferi ya da bir şarkıcı evliliği kadar önem görmedi adam. Şaka gibi bir ülke olduk çıktık.

Merhaba kizlar. 2 yillik evliyim. 29 yasindayim. Kendimi 1 yildir zorluyorum , alistirmaya calisiyorum cocuk fikrine. Bir turlu hazir olamiyorum. Galiba ben de cocuk sahibi olmak istemiyorum.

E eniyikadinoyuncu , ilk önce hosgeldin aramiza.:KK200:
Acle etme daha yeni evlisn belki zamanla hersey oturuktan sonra isteyebilirsin.:KK39:
Ama istemeyebilirsende, dünyanin sonu degil :KK48:

Bu düşünceden oturu kendimi cok sucladim. Dunyada tek benmisim gibi. Sizleri gorunce mutlu oldum. Benim gibi dusunenler varmis.
2 yıl daha çok erken. Direkt istemiyorsunuz diyemeyiz. Belki de henüz hazır değilsiniz. Kendinizi şartlamayın yani. Zamanla istemiyor musunuz yoksa sadece korkularınız mı var anlarsınız; sıkıştırmayın kendinizi.

Yetmiyor, bana zaman yetmiyor.
Kendime ayirdigim zaman, kendimle oldugum zaman yetmiyor.
Keske erkekler cocuk dogurabilseydide biz kadinlar sadece donör olsaydik, vallahi 3 cocuk yapardim herhalde, cünkü her zaman baba olmak kolay ama anne olmak bütün yükü tasimak demek.

Yetmiyor, bana zaman yetmiyor.
Kendime ayirdigim zaman, kendimle oldugum zaman yetmiyor.
Keske erkekler cocuk dogurabilseydide biz kadinlar sadece donör olsaydik, vallahi 3 cocuk yapardim herhalde, cünkü her zaman baba olmak kolay ama anne olmak bütün yükü tasimak demek.
Ah bende her ağrım olduğunda keske sen doğursaydın diyorum eşime ;)) bakalım bakması nasıl bisey.

Ah bende her ağrım olduğunda keske sen doğursaydın diyorum eşime :KK66:) bakalım bakması nasıl bisey.
Ahahahahha vallahi öyle dreamy07 dreamy07 , inan olan kadinlara oluyor. :KK19::KK200:
Bu arada her begeni butonuna bastigim senin mesajlarin oluyor, fark ettin degilmi ?:KK66:

Peki yaa çocuk yapın diye söylenen kaynanaları ne yapmalı ve ona bende çocuk istemiyorum dedi diye eşine söylenen erkeği ne yapmalı ?

Vallahi cocuk konusu evlenen cifti ilgilendirir kaynanayi kayinpederi ilgilendirmez.
Biliyorum bizim toplumda insan evlenince, tüm aile ile evleniliyor. Yani kolay degil kizlar.

Back