Olivia burdaymışsın iyi geceler. Bi ikimiz kaldık galiba.Topiğin iki daimi üyesi.
Gelin hanım neden yerinden kalkmıyor hasta falan mı? Bana aşırı bir naz durumu var gibi geldi.Niye bu kadar üstüne düşülür bende anlamam.Sanırsınız Kraliyet ailesine yeni bir üye katılıyor.
Süper bir fikir.Kriterleri sağlıyorum konuyu açan olsa yazabilirdim. :) Topic açma konusunda hayli üşengecimde.Keske diyorum söyle, bekarim, single yasiyorum, cocugum yok ve mutluyum diye bir topik acilsa, cok mutlu olurum acikcasi. Yokmu acan ?
Sülalede ilk erkek bebek mi olacak? Bu denli abartmalar pek normal değil.Haksız sayılmazsın.Banada itici geliyor böylesi. Hadi eskiden çok eskiden erkek bebek sevdası varmış. Yıl olmuş 2015 hala böyle şeylerin var olması nahoş kaçıyor, insana çok afedersin yuh dedirtiyor yani.Neyse size bu hafta ilgimi ceken bir konumu alatmak istiyorum.
Bizim ailede bir gelinimizin yakinda bebegi olacak, simdiden öyle cok abarttilarki, midem bulaniyor, kusma safhasina gelmis durumdayim. Yani daha dur nedir bu asiri abarti. Her hafta kadin dogum uzmanindalar, gelinin annesi, babasi, erkek kardesi kocasi.
Yemin ediyorum sevecegim varsa bile iste o an soguyorum ve sevemiyorum. Bu günahsiz yavrucagida sevemeyecegim bu ailenin asiri tavirlarindan. Birde erkek olacak bebek. Gelin hanim o günden beri yerinden kalkmiyor, yani erkek annesi olacak ya, hani aileye erkek doguracak ya.
Aman tanrim niye bu abartilar ? Eskiden hersey ne güzeldi yaaaa ...ne ara böyle olduk anlasilir gibi degil.
Gelin hanım neden yerinden kalkmıyor hasta falan mı? Bana aşırı bir naz durumu var gibi geldi.Niye bu kadar üstüne düşülür bende anlamam.Sanırsınız Kraliyet ailesine yeni bir üye katılıyor.