Yok canımcım Didem Arslanoğlu'nu hatırlayamadım.Aysar_ cok tesekkür ederim canim, teker teker bakacagim , bugün baslayacagim.
Fakat bilmem bilirmisin, ben Bloomberg`e asik olmamin nedeni o muhtesem güzel ve zeki kadindan dolayi oldu. Didem Arslanoglu, o kadar güzel sunardiki ve ekonomiyi o kadar güzel anlatirdiki, yani icimden bir daha söyle ...derdim.
Ama ne yazikki Türkiye`nin gidisati yüzünden, Türkiye`yi terk etti ve Amerika`ya yerlesti ve simdiki bu kadini hic sevemedim. Cok avam bir havasi var. Ama yinede mecbur idare ediyorum artik.
Özellikle sabah programini dinlemek icin esimle kavga ederdik kim kulakligi takacak diye, cünkü o kulaklikla evde rahat dolasip bir yandan dinliyor, bir yandan makyajimi falan yapardim. Didem Arslanoglu gidince artik esime veriyorum hep kulakligi, sadece eve gelince yemek yaparken veya temizlik yapinca dinliyorum.
Sadece Türkiye degil tüm dünyanin ekonomisi ve ekonomiye cok yakin olan siyasetiyle birlikte dünya görüsü olusturuyorsun. Yani mercek altinda degilde daha global bakiyorsun zamanla tüm dünya`daki politikaya ve birbirleriyle baglantilari daha net ve acik anliyorsun.Cok tavsiye ederim, zamanla müdavimi olunuyor :)
Gerçekten güzelmiş.Bu kadarını beklemiyordum.Bazılarına evet evet dedim ama bazılarına da çok çok şaşırdım hiç tahmin etmezdim dediğim noktalar oldu.Günaydin, hayirli pazarlar .....
http://dunyalilar.org/turk-anasi-alman-anasi-arasindaki-20-fark.html
Kizlar cok güzel bir mekale buldum, aklima sizler geldiniz muhakkak okuyup yorumlarinizi bekliyorum ...
Merhaba.Mevzuyu bir cümleyle özetlemişsiniz.mutlu olun yeterki kızlar sizi ne mutlu ediyorsa onunla devam :) illa çocuk değil.
Sağol birtanem:)Merhaba.Mevzuyu bir cümleyle özetlemişsiniz.Katılıyorum size, herkesin mutluluktan anladığı başka başka.Bu arada Allah analı babalı büyütsün.Sağlıkla, keyifle büyütün yavrunuzu.
Sağol birtanem:)
Blues, sensin değil mi kuzucum?Oliviacım gecikmeli yazıyorum, yazmak için gelmeni bekliyordum.
Ay ne güzel bir haber!Çok sevindim. Aynı zamanda çok da meraklandım.Dinlemek için sabırsızlanıyorum. Lütfen haber vermeyi unutma canımcım.Bilhassa not alacağım çünkü unutup kaçırmak istemiyorum.Sahi Lady nerelerde acaba epeydir uğramıyor öyle değil mi?
Ya sen ??? Iyiki sende varsin canim benim. Blues`da öyle, sizlerden daha cok ögreneceklerim var, kaybolmayin sakin. Bu arada evinde musmutlu otur birtanem. Lady`m aklim Dust de kaldi, Insallah yeni evini yadirgamaz kizim. Seni ve patilimi cok öpüyorum.iyi ki varsınız
Coookkkk tesekkür ederim bu güzel sözlere ve yorumuna L lila25Bu durumda olan kadınların kendini yalnız hissetmemesi açısından bu başlığı açtığınız iyi olmuş. Toplumun bizden istediği şeyler: evli, çocuklu, mutlu, zengin, becerikli.... Vb o kadar çok ki. Bunu kimseye borçlu değiliz.
Afedersiniz nickimi değiştirdiğimi Olivia'nın profiline yazmışım sadece, burayı atlamışım :) Aynen dediğiniz gibi unutulabiliyor. :) Hiç problem değil, bende hatırlayabildiklerimi paylaşayım hemen.İsim değişince tanıyamadım, kimdi Neruda diye düşündüm :)
Şimdi her mesajı tek tek okudum ama, alıntı yapmadığım için yazacaklarımı unuttum
Asıl anlatmak istediklerimi yazacağım demişsiniz, hah işte onları merak ediyorum.
Krav Maga'ya başlayacak olmanız içimdeki, derinlere iteklediğim kıskançlık duygusunu hortlatmış olabilir
aaaayyy cookk özlemisim topigimi ve özellikle sizleri canim arkadaslarimI am back !!!!!
Oliviacım hoşgeldin.Ya sen ??? Iyiki sende varsin canim benim. Blues`da öyle, sizlerden daha cok ögreneceklerim var, kaybolmayin sakin. Bu arada evinde musmutlu otur birtanem. Lady`m aklim Dust de kaldi, Insallah yeni evini yadirgamaz kizim. Seni ve patilimi cok öpüyorum.
Beğenmene sevindim canımcım.
Merhaba arkadaşlar başlık dikkatimi çekti yazayım dedim. Kesinlikle katılıyorum her kadın anne olacak, anne olamayanlar da mutsuzluğa mahkum olacak diye bir kaide yok. Benim 4-5 yıl çocuğum olmadı. Bir dönem kendime acıyarak geçti. Sonra döndüm kendime "manyak mısın nesin" dedim. Bizim toplumumuzda çocuğu olmayan kadına çevresindekiler acır. Sonra mecburen kadın da kendine acır. Aaa unutmayalım bir de bekar kadınlar var. Kuzum her kadın evlenmek zorunda da değil. Çocuk sahibi olmak da... Bu durumda olan kadınların kendini yalnız hissetmemesi açısından bu başlığı açtığınız iyi olmuş. Toplumun bizden istediği şeyler: evli, çocuklu, mutlu, zengin, becerikli.... Vb o kadar çok ki. Bunu kimseye borçlu değiliz.
Evet tatlım benim.Blues, sensin değil mi kuzucum?Ayhhh biz taşındık, 1 yıl içinde 2. defaAma artık kendi evimize taşındık, uzun süre burdayız inşallah. Depresyona girdim taşınma esnasında, öf. Hiç sevmiyorum hiç. Yeni ev ilçe merkezinin tam göbeğinde olmasına rağmen Türk telekom buraya internet hattı cekmemis, evimizde internet yok. Telefondan idare ediyorum Günlerdir midem asidim çok yüksek, ne yaptıysam olmadı. Bir az iyileşeyim, yazmak istediğim çok şey var. Okudum geçmiş sayfaları. Hepimiz ne kadar benziyoruz yaa, pes. Şunu çok iyi biliyorum, bizim gibi insanlar çok çok çok duyarlı ve hassas oluyor içten içe. Sonunda dertlene dertlene kendimizi üzüyoruz. Bunu engellemrliyiz. Burda sohbet ederek, iletişim kurmak bana çok iyi geliyor mesela. Midem şimdiden biraz daha iyi iyi ki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?