Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceler Rica ederim. Ne mutlu size, İlber hocayla tanışmışsınız.Benim henüz öyle bir imkanım olmadı ama katıldığı televizyon programlarını hiç kaçırmam.Çok teşekkür ederim hem yazdıklarınıza hem de ilgilenip set paylaştığınıza. İlber hocaya bayılırım. Tanışma imkanım da olmuştu. Uzun uzun sohbet edemedik elbette çünkü ben o zaman çömez bir üni. öğrencisiydim.
Bu arada eşim boks yapıyor. Boks benim hayalimdi aslında, ama bulunduğumuz şehirde benim gibi düşünen başka bayan olmadığından ben kursa gidemedim. Eşim ilk zamanlar öğrendiklerini bana öğretti, savunma pozisyonu nedir, yumruk nasıl atılır, ileri ve geri giderken ayaklar ve vücut nasıl olur vs. Öğrenince eşimin kolunu morarttım bir yumrukla
Kimse sataşmasın bana boylu boyunca uzatırım
Ben ihtiyaç duymuyordum açıkçası başka bayana, eşim için de sıkıntı yoktu. Ama kursu verecek kişi benim karşıma kimi vereceğini bilemedi. "Bir erkeği versem erkek sıkılabilir ya da eşinizin canı yanabilir, kendi kendine takılacaksa da gelmesinin mantığı olmaz" dedi. Bu sebeple gidemedim. Çok iyi yumruk atıyorum artıkİyi geceler Rica ederim. Ne mutlu size, İlber hocayla tanışmışsınız.Benim henüz öyle bir imkanım olmadı ama katıldığı televizyon programlarını hiç kaçırmam.
Boks mu ne tesadüf. Zira yarım saat önce bi boks maçı izledim. :) Benimde ilgim oluştu son yıllarda, yalnız ben kick boks öğrenmeyi çok istiyorum.Bir türlü kursa gidemedim, ertelemek durumunda kaldım. Sizde epey sert çıkmışsınız canım. Eşiniz birazcık öğrettiğine pişman olmuş olmasın sonra. Bu arada şunu anlamadım; neden kursa gitmek için illa bir hemcinsinize ihtiyaç duyuyorsunuz ki?
Okudum, evet ya diye diye okudum.Günaydin, hayirli pazarlar .....
http://dunyalilar.org/turk-anasi-alman-anasi-arasindaki-20-fark.html
Kizlar cok güzel bir mekale buldum, aklima sizler geldiniz muhakkak okuyup yorumlarinizi bekliyorum ...
Şimdi anladım, gayet mantıklı evet.Ben ihtiyaç duymuyordum açıkçası başka bayana, eşim için de sıkıntı yoktu. Ama kursu verecek kişi benim karşıma kimi vereceğini bilemedi. "Bir erkeği versem erkek sıkılabilir ya da eşinizin canı yanabilir, kendi kendine takılacaksa da gelmesinin mantığı olmaz" dedi. Bu sebeple gidemedim. Çok iyi yumruk atıyorum artık
Kick boks için bacak esnekliği de gerekir ama. O tekmeyi yapayım derken bir kaldırırsa bacağını esnetemeyen bir zat, neler olur düşünmek istemiyorum.
Eşim evet şu an çok pişman bana öğrettiğine. Bazen şaka yollu vurduğumda bile morartıyorum adamı
Şu an adını hatırlayamadım, hem savunma hem dövüş, ikisi bir arada bir şey vardı. İsrail askerlerinin öğrendiği bir tür. Ben bir ara ona kafayı takmıştım, ama maalesef sadece İst'da kursu vardı. İster öldürüyorsun ister kendini savunuyorsunŞimdi anladım, gayet mantıklı evet.
Demek ki sizin epey yatkınlığınız var. :)) Size kendi dişinize göre birini bulmanızda bol şans diliyorum. :)
Kick boksta bana daha eğlenceli geliyor. Dediğiniz gibi bacakların esnekliği çok önemli, zaten henüz hazır değilim gibi geliyor. Bakalım daha zamanı var.Aslında bu tarz sporlar sadece erkeklerin tekelinde olmamalı.Günümüz Türkiyesinde her yetişkin kadının bu dövüş yada savunma sporlarından hiç değilse birini az çok bilmesi gerekiyor.Ne zaman bir kadına şiddet haberi okusam aklıma bu geliyor.
Ayyyyy çok merak ettim şimdiii. Muay Thai olabilir mi? Kadınlara çok uygun olduğunu ve bu yüzden önerildiğini duymuştum.Ama detaylarını hatırlayamadım.Şu an adını hatırlayamadım, hem savunma hem dövüş, ikisi bir arada bir şey vardı. İsrail askerlerinin öğrendiği bir tür. Ben bir ara ona kafayı takmıştım, ama maalesef sadece İst'da kursu vardı. İster öldürüyorsun ister kendini savunuyorsun
Yatkınlığım var, hem de çok. Zaten öyle narin, çıt kırıldım da değilim. Ne tipim, ne karakterim. Ay ben yapamam, ay ben taşıyamam demem her taşın altına elimi sokarım.
İst.daysanız araştırın ve kaçırmayın derim. Kick boks, boks fasa fiso onun yanında. Giderseniz de bana söylemeyin, kıskanırım
Merhaba ve hoşgeldiniz. Bu akşam tam benlik dediğim yeni bir dizi buldum.O biraz heyecanlandırdı ve çokça keyiflendirdi. :) Siz nasılsınız ?meraba kizlar nasilsiniz ilk kez yaziyorum bu topige☺
Ovvv kendinizi baya baya kaptırmışsınız. :)) Yani bende dikkatli izlemeye çalışıyorum ama sizinki kadarda değil. :) Bence eşiniz size çaktırmadan bir partner bulmaya çalışıyordur bile.Evet evet izliyoruz, TV alışkanlığımız yok, maç olduğunda açıyoruz. O maçı izliyor, bense ayak ve vücut hareketlerine odaklanıyorum. Sinsi sinsi kendimi ve tekniğimi geliştiriyorum Hiç ummadığı anda, hiç ummadığı profesyonellikte hareketimi yapacağım (nihohahaha-haaaaa Erol Taş gülüşü)
E peki birlikte kursa gitme imkanı yok mu? Eşinizin ilgisi yok mu?
Merhaba ve hoşgeldiniz. Bu akşam tam benlik dediğim yeni bir dizi buldum.O biraz heyecanlandırdı ve çokça keyiflendirdi. :) Siz nasılsınız ?
Konu başlığı ilginizi çekmiş olmalı.Dilerseniz görüşlerinizi paylaşabilirsiniz sizde.
kavun kokusu Topicte yalnız değilmişiz,bir misafirimiz varmış bakın. :) Bu arada bir konu başlığına bakın birde bizim konuştuğumuz konuya. Sormayı unuttum eşinizle boks maçlarını izler misiniz? Bana bir an hoş geldi. 12 raund'a kadar izledim. :)
Evet eveeet işte buuu Yapmadan aşığı olmuştum bir zamanlar. İmkan varsa 1 dakika düşünmeyin bile, hemen gidin kursuna.kavun kokusu Buldum buldum. Krav Maga değil mi?
'Krav Maga (İbranice קרב מגע: "yakın dövüş"), İsrail Askeri güçleri tarafından kullanılan savaş sanatları tekniğidir. Krav Maga İsrail Güvenlik Güçleri tarafından belirli değişikliklerle kullanılmaktadır. Kişisel savunma (self-defense) için daha basitleştirilip askeriyede kullanılan öldürme teknikleri çıkarılmış bir versiyonu; Yakın dövüş, sivil hayatta açılan kurslarla öğretilmektedir (Krav Maga). İngilizce konuşulan ülkelerde kısaca krav şeklinde adlandırılmaktadır.'
Bahsettiğiniz kursta şu olsa gerek; kravmaga.com.tr . Hiç duymamıştım doğrusu. Teşekkür ederim. Bulduğuma göre artık uykuya geçebilirim. :)
Selam.Cevabım gecikti pardon.Geçen haftadan bu yana krav maga ile ilgili youtube'dan birkaç video izledim.Sevdim diyebilirim. :) Şartlar elverdiğinde gitmeyi düşünüyorum bakalım. Ayrıca sizin sayenizde öğrenmiş oldum, teşekkür ederim.Evet eveeet işte buuu Yapmadan aşığı olmuştum bir zamanlar. İmkan varsa 1 dakika düşünmeyin bile, hemen gidin kursuna.
Karışıklık için pardon, evlilik ve çocuğu kafaya takmadığınıza sevindim. Şaşıyorum burada 23 yaşımdayım evde kaldım, artık evlenmek istiyorum vs gibi konuları gördükçe. Evlenene boncuk takmıyorlar halbuki
Canımcımmm gülümsemen hiç eksik olmasın. Eee o kadarda olsun uzun zamandır konuşuyoruz.Ve yine uzun zamandır forumda yazdıklarını takip ediyorum, az çok tanıdım seni.Ondan bazen neye ne tepki vereceğini tahmin edebiliyorum. Daha değinmediğimiz pek çok şey vardır kesin. Böyle daldan dala atlaya atlaya onlara da sıra gelir artık:) Bu arada cezan hala bitmemiş. Özledik yahuuu.Yahukizlar sabah sabah beni güldürdünüz
Aysar_ beni taniyorsun artik, aynisini dedim zaten, bir boks konusmamistik, onuda kavun kokusu sayesinde yapmis olduk. Daha deginmedigimiz, ilgi alanimizda olan neler var acaba ?
Boks gercekten süpermis, yani özellikle kadinlarinda yapmasi cok hosuma gider. Cok büyük saygi diyarim, cünkü gercekten kendine güvenen, cesur insanlarin yapacagi bir spor. Aman bir yerinizi sakatlamayinda
Ay ne güzel bir haber! Çok sevindim. Aynı zamanda çok da meraklandım.Dinlemek için sabırsızlanıyorum. Lütfen haber vermeyi unutma canımcım.Bilhassa not alacağım çünkü unutup kaçırmak istemiyorum.Sahi Lady nerelerde acaba epeydir uğramıyor öyle değil mi?canim Aysar_ , yakinda daha sana aciklayacagim, ama simdiden söylemek istedim : gecenlerde " Acik Radyo " Nazim Hikmet Kültür ve Sanat Araştırma Merkezi tarafindan, Türkiye hikayelerini anlatiyor`da benim yazdigim hikayemde radyo`da okunacak. Sana yazarim, Kasim`da baslayacak ve 127 hikayenin icinde benimkide var
Diyorum ya sen ve Ladym ile cok yakiniz zaten. Onun icin cogu seyi ayni anda begeniyor, seviyoruz.