- 3 Ekim 2010
- 11.455
- 3.697
- 448
Aaaaaaaa ilk önce daha taptaze gelinsin ve sana ömür boyu esinle mutlu bir sekilde bir yastikta kocayin demek istiyorum. ilk önce hayat arkadasinla hayatin dibine vurana kadar eglenin, gezin, dolasin, ikiliginizi yanliz romantik ve sevgi icinde bir gecirin, hayatin güzelliklerini beraber paylasin ve birbirinizi cok iyi taniyin, hayatin tadini cikardiktan sonra eger hala bir eksiklik var ise, neden olmasin, degilmi ? Ama en azindan beraber güzel seyler yasamis, birbirinizden emin ve mutlu bir ikili olduktan sonra cocuk kesin güzel birseydir canim.
Dilerim bizim gibi olmazsin, ben Hayati cok yasadikca daha cok sogudum cocuk yapmaktan, cünkü bir kere gelmisim bu dünyaya, kendimi ömür boyu bir insana baglamak istemedim.
Her konuda hür aslinda bir insan, ama annelik ve bablikda ömür boyu özgürlügün gidiyor, ben artik anne olmak istemiyorum diyemiyorsun. Bu konuda kendimi cok iyi tanidigim icin, bu yükü tasimak istemedim ömrümde.
Ama cocuklarin mutlu bir yuvada büyümesini hep isterim, yeterki ben bu yükü istiyorum ve tasiyacagim blinci olduktan sonra, neden olmasin ?
Daha cocuk düsünmek icin cok erken smuwila. Tekrar tekrar, ömür boyu mutluluk, ask, sevgi, saygi, saglik ve sadakat diliyorum evliliginde
Çok teşekkür ederim. Bende öyle dedim zaten o baskı yapan kişilere, henüz düşünmüyorum deyince hemen olmuyor zaten diyorlar. En sonunda şuan iç güdüsel olarak anne olma isteği yok içimde, cazip gelmiyor bu fikir hani öyle bi istek yok ya, ya ansızın hamile kalacağım ya da aman olsun işte madem ki diyip isteksiz olacak diye korkuyorum dedim. Aklımdan hiç geçmiyor, hatta ödüm patlıyor kazara olur falan diye açıklamak zorunda kaldım.
Bazıları da herkesi kendileri gibi olsun istiyorlar eve kapansın, çocuk büyütsün, kendini salsın falan, komik ama resmen bana bu fikri sevdirmeye, aşılamaya çalışanlardan biri böyle, çünkü zamanında o da benim gibi düşündüğünü iddia ediyor rutine binince evlilik istiyormuşsun bana göre bu daha kötü, tam bir facia, karı-koca arasındaki ilişkiye, sevgiye doğacak bebeğin nasıl bir katkısı olabilir ki? Kaldı ki evliliğinin 3. ayında hamile kaldı. Bazı insanlar böyle işte, kendilerini iyi hissetmek, yalnız hissetmemek için yapıyorlar muhtemelen.
Son düzenleme: