Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben öyle görmüyorum inan. bizim evde öyle neseli ve mutluyuzki, evimiz civil civil, aile, dostlar, arkadaslar, ve en sevdigimiz ikimiz basbasabizim ev çok ıssız diye onlara özeniyoruz
Ay bizim topic yine hareketlenmiş.
Neden bahsedeceğimi şaşırdım.
arsinli hoşgeldiniz
Aaahhhh Lady`m inan bu sarkinin her versionunu cok severim. Bizde esimle yanak yanaga dans ederek cok severek dinleriz.Bu şarkıyı çok severim, hayatımda önemli bir yeri vardır. Eşimle bu şarkıda dans etmiştik evlendiğimiz gün Bizimki Cyrius' un yorumuydu. Bu da çok güzelmiş, tesekkürler Olivia. Paylaşımın beni aldı götürdü
Kizlar, ben müziksiz hic yapamam.
Calistigim zaman bile müzik calar arka planda. Sanki dolgularim daha güzel oluro zaman. Hatta dus alirken bile müzik dinlerim.
Ev temizliginde zaten, bahcedede kulaklik takarim, hersey o Zaman daha bir güzellesir gözümde...
Müziksiz yasayamayanlardanim.
Yanlizligin bile tadini cikaririm.
Diyorum ya hep, Hedonist olmak böyle birse
Calistigim zaman bile müzik calar arka planda. Sanki dolgularim daha güzel oluro zaman. Hatta dus alirken bile müzik dinlerim.
Ev temizliginde zaten, bahcedede kulaklik takarim, hersey o Zaman daha bir güzellesir gözümde...
Diyorum ya hep, Hedonist olmak böyle birsey, herseyi kendime güzellestirebiliyorum. IQ demiyorum ama EQ `um gercekten cok yüksek. Herseyi en dibine kadar tadini cikarabiliyorum, hatta yemek yemek bile karnimi doyurmak icin degil, yavas yavas zevkini cikarmaktir asil olan.
Eeee hal böyle olunca, beni mutlu etmek icin kimseye gerek duymuyorum...Kendimle cok barisigim, hatalarim ve kusurlarim benim. Hic bir seyi düzeltmek bile aklimin ucundan gecmiyor.Hadi bir sarki daha gelsin hafta sonumuza :
Dündü galiba, bir bayan konu acmis, kizarkadasi hamile olunca bu bayan arkadasini görmek istemiyormus, hani nazar falan eder diye Bu duruma yorum yapacak kelime bile bulamiyorum, gercekten bu gibi insanlarin benim yasadigim dünyada yasadigindanda cok mutsuzum.
Neyse neselenmek icin, cok sevdigim bir parca gelsin hafta sonu icin :
-Ve sonrasında neler söyleyeceğimi unuttum!:)Ay bizim topic yine hareketlenmiş.
Neden bahsedeceğimi şaşırdım.
Ay inanmıyorummm. Konseri nasıl kaçırmışımmm.Çooooooook güzel Olivia'cım, tesekkürler paylaştığın için. Ne tesadüf ki dün TRT HD Viyana Filarmoni Orkestrası yaz konserini canlı yayınladı, hem de süper ses kalitesiyle
Çok güzeldi! Orda olmayı çok istedik
Herkese mutlu h.sonları
O bahsettiğin konuyu da gördüm bu arada, sinir olmayayım diye içeriği okumadım
Aklımdan geçiniz, topige yazayım dedim ama ayrilamadimAy inanmıyorummm. Konseri nasıl kaçırmışımmm.
Umarım tekrarı vardır.
Olsun düşünmen yeter. Bende izlerken biran bile ayrılamam.Aklımdan geçiniz, topige yazayım dedim ama ayrilamadim
Diyorum ya hep, Hedonist olmak böyle birsey, herseyi kendime güzellestirebiliyorum. IQ demiyorum ama EQ `um gercekten cok yüksek. Herseyi en dibine kadar tadini cikarabiliyorum, hatta yemek yemek bile karnimi doyurmak icin degil, yavas yavas zevkini cikarmaktir asil olan.
Eeee hal böyle olunca, beni mutlu etmek icin kimseye gerek duymuyorum...Kendimle cok barisigim, hatalarim ve kusurlarim benim. Hic bir seyi düzeltmek bile aklimin ucundan gecmiyor.
Dündü galiba, bir bayan konu acmis, kizarkadasi hamile olunca bu bayan arkadasini görmek istemiyormus, hani nazar falan eder diye Bu duruma yorum yapacak kelime bile bulamiyorum, gercekten bu gibi insanlarin benim yasadigim dünyada yasadigindanda cok mutsuzum.
Vaaaaaay İlber'cim de yazıyorsa kesin bakmam lazım, ilk fırsatta ben de alırım. Teşekkürler blues ben de Şubat ayında Ot isimli dergiye denk gelmiştim,o da çok güzeldi. Arka kapaktaki Ahmet İnam şiirini sizinle paylaşmak isterim. .Müzikler Oliva'dan, Film önerileri Lady'den, Dergi önerisi de benden olsun.
Abartmıyorum üç aydır alacağım bu dergiyi.Sonunda unutmadan alabildim.
Eki Görüntüle 1528500
KAFA Dergisi ; Aylık Edebiyat Mizah dergisi olarak geçiyor.
Bu ayki sayısında gazeteci Candaş Tolga Işık'ın Türkan Saylan'a ithafen yazdığı bir yazıda şu satırlar geçiyordu.Bayıldımmm.
''Bazı insanları tanımak için onları yaşamak, anlamak, attıkları her adımdan, ağızlarından çıkan her heceden bir şey öğrenmek gerekiyor.Hoca da öyle biriydi.''
Bu sayıda çok sevdiğim İlber Ortaylı'nın bir yazısı vardı.Yine yazılarını beğendiğim isimler; Can Yılmaz, Sunay Akın, Can Dündar. Derginin 9.sayısı bu.Eski sayılarınıda temin etmeye çalışacağım. 46 sayfa, 6 tl, sıfır reklam ve dolu dolu bir içerik.Sevdim bu dergiyi. İyi iş çıkartmışlar.