- 1 Mayıs 2012
- 1.014
- 1.131
- 358
Yaaa zaten herkes Federer'i tutuyordu, çok ilginç görüntülerdi. İnsanlar dua ediyordu Federer zorlandığı zamanlarda. Federer de çok tatlı, efendi, yakışıklı bir insan ama gerçektenHahahaha ben bakamadim, sadece gazetelerde okudum. Hadi favorim kazanmis, tebrikler Roger
Biz de 1 Mayıs tatilinde termal bir tesise gittik. Eşimin iş arkadaşları vardı. Çocuk da çocuk, çocuk da çocuk.... Yaşın da gelmiş, çok bekleme, fln fln öf.... Biz her gün gezdik tozduk, termal tesisin tadını çıkardık siz ne yaptınız diye sormak geldi içimden...Ooohhhh sefam olsun diyerek yine konumuza geliyorum arkadaslar.
Hayat cocuksuz ne kadar güzel yaaaa.... demin postakutuda 2015/2016 konser kitapcigini gördüm, benim adima gelmis. Nasil mutlu oldum anlatamam. Birazdan türk kahvemi yapip, ayaklarimi söyle uzatip, begendiklerimi ve gidip görmek ve dinlemek istediklerimi isaretleyecegim. Bazen esimle, bazende kizarkadaslarimla gitmeyi düsünüyorum, zira poerayi esim hic sevmiyor.
Hayat bize güzel ! Ne dert, ne tasa ! Yasamak icin yaratilmisim ben. Hayatini dibine kadar yasamak icin yaratilmisim.
Lady'cim ola ki birgün evlenirsem beni de bekleyen manzara bu demek.Biz de 1 Mayıs tatilinde termal bir tesise gittik. Eşimin iş arkadaşları vardı. Çocuk da çocuk, çocuk da çocuk.... Yaşın da gelmiş, çok bekleme, fln fln öf.... Biz her gün gezdik tozduk, termal tesisin tadını çıkardık siz ne yaptınız diye sormak geldi içimden...
Merhaba bluesgirl!Merhaba Arkadaşlar.Hepinize keyifli bir haftasonu diliyorum.. Bir yandan kahvemi içerken sohbetinizi ilgiyle okudum.
Bende geçenlerde bir arkadaşımı ziyaret ettim.5 aylık bir oğlu var. Çok tatlı maaşallah. Öyle fazla mıncırmadan sıkıştırmadan sevdim azcık.Arkadaşım yardım istedi yavrucakla beraber ilgilendik biraz. Yabancı bir yerde olduğu için mi artık uyumadı birtürlü uyutmaya çalıştık falan. Allahım ne zor geldi itiraf etmek gerekirse azcık da sıkıldım.Alışık olmadığımdan olsa gerek. Zaten arkadaşımla çocuk dışında konuşamadık pek.Kahvesini bile zor içebildi zaten. Bebekleri severim çok tatlı bulurum ama bir gün geçirmek istemem açıkçası.Bakamam sıkılırım gibi geliyor.
Ladyciğimin dediği gibi annelik bazı kadınlar için çok güzel olabilir ama çooooooooook zor duruyor dışardan. Ben zorluklarından o bahsedilen güzelliklerini göremiyorum pek.İnanır mısınız eve gelince bir rahatlama geldi. Kendimle ilgilenmeye koyuldum hemen. Arkadaşımın hayatının merkezinde artık çocuğu var. 7/24 o olmuş hayatı. Önceliği kendi değil çocuğu artık. Bu bana hiç uygun olan birşey değil.Böyle ufak deneyimler yaşayınca bu platformda konuştuklarımızı daha iyi anlıyorum.
Laf yetiştirilmiyorki bu insanlara. Hiç artık kendimi yormuyorum, hı hı evet doğru aslında demeyi seciyorum.Lady'cim ola ki birgün evlenirsem beni de bekleyen manzara bu demek.Bu ülkede baskılar bitmez ki. İnsanı tatilde bile rahat bırakmıyorlar yahuu. Keşke sorsaydın ben hayatta içimde tutamam kibar bir üslupla lafımı söylerim, hiç çekinmem valla. Eşinle bu kadar çocuk konusunu konuşmuyorsunuzdur herhalde sizin yerinize millet konusunu yeterince açıyor baksana.
Oy kullanmadığım seçim hiç olmadı. Oyuna sahip çıkmak herkesin görevi gerçekten. Size de bravo Olivia, sizin oylarınız çok çok önemli.Merhabe kizlar,
aynen o deneyimleri cok yasadim, gercekten iki laf edememenin üzüntüsü, hci bir sey paylasamamanin buruklugunu cok yasadim zamaninda.
Bu arada bizlerde oy kullanmaya gidecegiz burada. kararlastirdik 10-12 kisi toplanip oylarimizi kullandiktan sonra bir türk restoraninda brunch yapmayi planladik bugün. Kesin güzel olacak.
Zira hem o önemli oy kullanma görevimizi yerine getirip arkasindan toplanip uzun bir kahvalti yapmak ve sohbet etmek kesin hepimize cok iyi gelecek.
Herkese tavsiyem, hepimizin oy kullanmasi, her oy cok önemli.
Hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum.
Bu şarkıyı çok severim, hayatımda önemli bir yeri vardır. Eşimle bu şarkıda dans etmiştik evlendiğimiz gün
Hayatın size verdikleri ile mutlu olup, vermediklerine takilmiyorsaniz bence züğürt değilhahahay kendime çok güldüm 1 yıldır cocuk yapmak anne olmak için uğraşıyorum baktım olmuyo (tıbbi sorunlar nedeniyle) bu sayfayı gezinirken buldum kendimi. benimkisi olsa olsa züğürt tesellisi olur tabi
evet bende bazan cocuklu arkadaşlarıma bakıyorum bizim gibi gezip tozamıyolar ...ama nere kadar gez toz romantik dklar geçir ama bi sonu yok işte ne bilim insan sevimli bi çocuk görünce hevesleniyo işteYinede umudunu yitirme, belki ummadigin anda olabilir
Ama ne olursa olsun Hayat cok güzel
galiba yapımız gereği hep elimizde olmayana heves ediyoruz cocuğu olnalar aa ne güzel kafanız rahat istediğinizi yapıp istediğiniz gibi geziyosunuz biz bırakıp cıkamıyoruz falan filan diyo bize özeniyo biz de onlara özeniyoruz aa bak ne güzel aşklarının meyvesi var onların bi parcası ne kadar sevimli bizim ev çok ıssız diye onlara özeniyoruz ....dediğiniz gibi tek mesele hayatın verdikleriyle mutlu olabilmekte ..yoksa çocuk ek bi mutluuk getirmiyoHayatın size verdikleri ile mutlu olup, vermediklerine takilmiyorsaniz bence züğürt değil
oldukça zenginsiniz
belkide bu odaklanmadan kurtulsam kendimi rahat bıraksam kendiliğinden düzelecek herşey ama odaklanıp tüm mutluluğu orda görüyorum ....çocuksuzda cok mutluyuz aslında hani laf olsun diye demiyorum insanların heves ettiği bi yaşamımız var sevdiğim adamla evliyim mutluyuz huzurluyum ama elimden gelmiyo aklım hep ordaCanim ya, inan bak etrafina tüm bu güzellikler bizim. Ben hep herkesin mutlulugunu paylasan bir insanim, bazi seyler bende yoksa yoktur, olmasida gerekmiyor, onun yerine baska güzel seylerim var bilincindeyim.
Yani sadece birseye odaklanmak cok yanlis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?