Bluesgirl lovveeee yoouuu
baksana gittikce yanliz olmadigimizin kanitlari cikiyor gün gün ortaya.
Gercekten, bazen kendime kizmisligimda olmustur, neden hissetmiyorum su anneligi diye, ama olmayinca olmuyor. Olmadi, hic olusmadi. Yani ne yapabilirdimki ???
Pilotus aynen dedigin gibi tüm cocuklar beni sever, öyle anlasirimki aklin hayalin durur. Ama kendiminde olsun hic olusmadi icimden. Oysa herseyi basarabile bir kapasitem var, cocukmu büyütemeyecektim ? Ama o sorumluluk bana cok agir gelirdi, hepimizin dedigi gibi dönüsü olmayan bir yol ve bu bir ömür boyu !!!! Belki buydu beni korkutan. Belki bu hayata cok eksilerle basladigim icin, onlari artiya dönüstürmekle mesguldum. Belki hayatin cok kisa oldugunu ve bunu cok iyi yasamaliyim diye düsündüm. Bilmiyorum....tek bildigim sey, her Zaman bilincimde olan, iyikide bu dünyaya cocuk getirmemisim...
Bizde seyahat yapmayi cok severiz, sinema, müze ne varsa sanatla alakali kacirmamaya calisiriz esimle.
Ha suda var, ben mutlu olmam icin bir esede ihtiyacim yok, ama evlendim bir kafa dengiyle o baska. Ama ben kendimle cok barisik bir insanim, yeri gelir tek basina sinemayada giderim, benim icin problem degil.
Kimsenin beni mutlu etmesini beklemem, o icimdedir zaten. Bir insan zaten kendini cok tanimali, kendisiyle barisik olmali, kendisiyle mutlu olmali, kendisini sevmeli....gerisi geliyor zaten....
Hepinize iyi hafta sonlari diliyorum. Burada paskalya ve ben agacimi renkli plastik yumurtalarla süsledim, kapinin önüne. Pazartesi dahil tatildeyiz.
Hepinize cok güzel bir hafta sonu diliyorum, bu topik altinda yazan tüm hemcinslerime sevgiler