cocuk sahibi olmadanda cok mutlu hayatini yasayan kadinlar :)))

Bir tanesini gözden kaçırınca sonraki bildirimler gelmiyor Lady.
Kapris yapar gibi

Ladyyyymmmmm nerelerdesin ???

Umarım duruyordur sukulentin çok merak ettim Almanya ikliminde bahçede açan sukulenti :)
O imkanları göremeyenleri buldukça Türkiye'ye yolla olur mu
Görsünler biz neler çekiyoruz, geri döndüklerinde toprağı öperler :)

Rica ederimmm, ne demek arkadaşlar. Beğenmenize gerçekten sevindim.
Müzikte zevklerinizi bilmediğim için biraz tedirgin halde yollamıştım doğrusu.
Şiirde aynen dediğiniz gibi zaman zaman okunması özümsenmesi gereken türden.
Bu arada bende Türk kahvesinin (Ayhan Sicimoğlu'nun tabiriyle) hastasıyımmmmmm.
Florescim türden türe atlıyoruz desene
Dinlememiştim bu parçayı, iyiymiş.Sevdim sevdim Teşekkür ederiz.Senin parça seçimlerini seviyorum biliyorsun. Olivacım bu müzik paylaşımlarına ara ara devam edelim madem, insana pozitif enerji aşılıyor baksana

Lady gelmişşş hoşgeldinnn

Arkadaşlar sizin bahçe ve çiçek sohbetlerinizi keyifle okuyorum lütfen devam edin :)
Ne bahçem var ne çiçeğim ondan sohbete dinleyici olarak katılıyorum. :)
Olivaaaa bu söz tam senlik o zaman;
''Sabahları uyanınca kahvemi alıp camdan bahçeme bakarım ve derim ki; Bunların ne kadar değerli olduğunu hatırla çünkü bir gün kaybedebilirsin.'' Jim Carrey

Ben bu konuya aboneyim, birileri mesaj yazınca uyarı gelirdi. Uzun zamandır gelmedi, bir bakayım dedim bir sürü mesaj yazılmııııış
En kısa zamanda arayı kapatırım.
Bildirimlere pek güvenme derim Ladycim.
Bende birkaç konuya yeni abone oldum bildirim gelmemiş ve de izlenen konular kısmında yoklar.
En temizi girdikçe, aklına geldikçe başlığa göz atmak. :)

Oliv'cim bu aralar diyet ve spor olayina çok odaklandım. Endokrin sistemim konusunda hiç şanslı değilim
Canim cok cok gecmis olsun, aman ha sizlerin sagligi ve isleri tabiki cok daha önemli. Özlüyorum ya, iste hani ördek annesi gibiyim bazen, hepinizi toplamak istiyorum.
Sende hic pes etme, gercekten bu cok dogru, bazi rahatsizliklari buna endokrin sistemide dahil, gercekten sporla ve diyetle hemen normale dönüstürebiliyorsun. Sen yaparsin Ladym yaaa, sana güveniyorum bu konuda !
Siz hepiniz o kadar güclüsünüzki, bazen hayret ediyorum daha yaslariniz kac, baslariniz kac, ama inanilmaz ayaklari yere basan güclü genc bayanlar görüyorum karsimda.

Hehe Ben bir kahve yapayım, keyiflendim.
Sağolasın varolasın Olivacım.Şahsen bende seni özlüyorum.
Güzel sözlerinle hep utandırıyorsun bizleri.

Arkadaşlar, beğendiğiniz yeni ve yabancı diziler var mı ?
Bakıyorum birsürü dizi var ama hangisi woww denecek türden bilemiyorum.Tavsiyelerinize açığım. :)
True Detective diye bir diziye başladım şimdi 1.bölümünü izleyeceğim.
Matthew Mcconaughey'in oynaması diziden beklentimi yükseltti.Bakalım nasılmış.

Yaaaaa yapma böyle. Etrafimdaki insanlardan iyice soğutacaksın beni. Nasıl güzel bir gönlün var Oliv'cim.... Hem bizleri bir araya getiriyorsun hem de binlerce kilometre uzaktan pozitif enerji, samimiyet aktarıyorsun. Burada konuşan hatunlar bir gün bir yerlerde buluşur gibime geliyor
Vücudumuzu yoldan çıkarmak için her şeyi yapıyoruz, o yine iyi dayanıyor Ufacık bir çaba gösterince bile hemen cevap veriyor. Kıymetini bilmek lazım

Battlestar Galactica'yı izlemediysen, izle bence. Bilimkurgudan hoşlanmıyorsan bile wowww dedirtir. Benim için hala 1 numara

Hoşbulduk bu aradaaa
Benim de Aralık ayında diktigim çiçek soğanlarım var. Ufak ufak çıkıyorlar topraktan. Ne ektiğimi de unutmuşum biraz Sürpriz olacak. Şakayık vardı kesin, onu biliyorum. Sümbül de var ama rengi neydi

Hadi hayirlisi Endulus, sinavinda üstün basarilar diliyoruz ve bekliyoruz ona göre, kalbimiz seninle.
Bu arada ne sinavi canim ?

Endülüs'ün daha önceki mesajlarında bir üniversite lafı geçmişti.
Şimdi haberlerde söyledi, pazar günü üniversite sınavı varmış Olivacım.
Burada üniversiteye giriş iki basamaklı sınavla oluyor; ygs ve lys. Pazar günü olan lys yani ikincisi.

Endülüs başarılar diliyorum.Bol şans!

Aynen katılıyorum
Vücudumuzu yoldan çıkarmak için her şeyi yapıyoruz, o yine iyi dayanıyor Ufacık bir çaba gösterince bile hemen cevap veriyor. Kıymetini bilmek lazım
Kesinlikle kıymetini bilmemiz lazım.
Bir söz duydum bakın durumu çok güzel özetliyor;

''Sağlığınızın kıymetini bilmek için kaybetmeyi beklemeyin''

Bu söz kulağıma küpe oldu.
Aynen yaaa, hem süper hem çok tatlı. Gözümde canlandı hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…