• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cocuk sahibi olmadanda cok mutlu hayatini yasayan kadinlar :)))

Battlestar Galactica'yı izlemediysen, izle bence. Bilimkurgudan hoşlanmıyorsan bile wowww dedirtir. Benim için hala 1 numara:confused:
Bilimkurgu mu :KK37: Bayılırımmmm.Bir ortak yanımız daha çıktı bak. :KK5:
Battlestar Galactica'yı bana çok öven ve mutlaka izle diyen çok kişi oldu.
Bir başlayamadım. :KK51:Yine erteleyeceğim sanırım çünkü 4 sezon.
Ben daha çok yeni başlamış 1. ve 2.sezonda olan dizilerde gözüm.Hani çok takılıp kalmayayım istiyorum.
Teşekkürler Ladycim hatırlatma oldu muhakkak izleyeceğim.:KK66:

iyi yapmişin,nasılsa olur ve geriye dönemezsinde,önce huzurunu sağlama al,sağlam limanda dur,ondan sonra
aynen öyle tatlımm..h
iyi yapmişin,nasılsa olur ve geriye dönemezsinde,önce huzurunu sağlama al,sağlam limanda dur,ondan sonra
kesinlikle haklısın canım önce iyi bir huzur ve sağlam temel..hepimizin hakkında hayırlısı..

Endülüs'ün daha önceki mesajlarında bir üniversite lafı geçmişti.
Şimdi haberlerde söyledi, pazar günü üniversite sınavı varmış Olivacım.
Burada üniversiteye giriş iki basamaklı sınavla oluyor; ygs ve lys. Pazar günü olan lys yani ikincisi.

Endülüs başarılar diliyorum.Bol şans!
çok tşk,açıkladığın için ayrıcak çok tşk,evet geçen yılda kazandım,ama çok hoşuma gitmedi bölüm,bu yıl bakalım inş

Arkadaşlar, beğendiğiniz yeni ve yabancı diziler var mı ?
Bakıyorum birsürü dizi var ama hangisi woww denecek türden bilemiyorum.Tavsiyelerinize açığım. :)
True Detective diye bir diziye başladım şimdi 1.bölümünü izleyeceğim.
Matthew Mcconaughey'in oynaması diziden beklentimi yükseltti.Bakalım nasılmış.
Ben The Flash'in ilk 2 bölümünü izledim ama çok farklı gelmedi açıkçası. İzlenebilir yine de.
Bilim kurgu değil ama Weep diye bir diziye rastlamıştım cnbc-e'de olması lazım. O sevimli gelmişti bak :)

Yaaaaa yapma böyle. Etrafimdaki insanlardan iyice soğutacaksın beni. Nasıl güzel bir gönlün var Oliv'cim.... Hem bizleri bir araya getiriyorsun hem de binlerce kilometre uzaktan pozitif enerji, samimiyet aktarıyorsun. Burada konuşan hatunlar bir gün bir yerlerde buluşur gibime geliyor :KK55:
Vücudumuzu yoldan çıkarmak için her şeyi yapıyoruz, o yine iyi dayanıyor :KK51: Ufacık bir çaba gösterince bile hemen cevap veriyor. Kıymetini bilmek lazım
1 hafta olacak, işyerime bisikletle gidip geliyorum :)
Yani sabah ve akşam yarımşar saat pedal çeviriyorum.
Bu 1 haftalık kısa süre içerisinde kendimi daha iyi hissetmeye başladım bile :) Dinçleştim. Daha mutlu oldum.
Bacaklarım ve popom şimdiden sıkılaşmaya başladı. Yani sana katılıyorum Lady, ufacık bir çabada cevap veriyor tasarım harikası bünyelerimiz.
Ayrıca bir gün bir yerlerde görüşeceğimizi ben de hissediyorum :)

Kizlar, bir ara " breaking bad " manyagi olmustuk. Kocam 2 hafta kendisine gelemedi.
Simdide " House of Cards " delisi olduk. Eger house of Cards biterse, sizin tavsiyelerinize bir bakarim.

Hepimiz bildigimiz dualari edelimki Endulus`um Insallah gönlünde yatan bölümü kazansin !!!

Floresim bana bisiklet deme. Cok seviyorum bende bisikletle ise gidip gelmeyi, daha havalarin güzellesmesini bekliyorum. Sende sevdigine sevindim. O kadar faydasi varki, gercekten selülit diye birsey kalmiyor. Ama kaskli kullanmaya zorlayacagim kendimi bu sene. Simdiye kadar kasksiz kullaniyordum, gecen aldim, birde gözlükde sart, bazen sinek falan kaciyor insanin gözüne, sinir oluyorum tabi. Birde ne zaman binsem bisikletin üzerine genclesiyorum gibi hissediyorum kendimi, böyle özgür ve sporcu gibi havaya giriyorum :KK49:
Hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum...

Kizlar, bir ara " breaking bad " manyagi olmustuk. Kocam 2 hafta kendisine gelemedi.
Simdide " House of Cards " delisi olduk. Eger house of Cards biterse, sizin tavsiyelerinize bir bakarim.

Hepimiz bildigimiz dualari edelimki Endulus`um Insallah gönlünde yatan bölümü kazansin !!!

Floresim bana bisiklet deme. Cok seviyorum bende bisikletle ise gidip gelmeyi, daha havalarin güzellesmesini bekliyorum. Sende sevdigine sevindim. O kadar faydasi varki, gercekten selülit diye birsey kalmiyor. Ama kaskli kullanmaya zorlayacagim kendimi bu sene. Simdiye kadar kasksiz kullaniyordum, gecen aldim, birde gözlükde sart, bazen sinek falan kaciyor insanin gözüne, sinir oluyorum tabi. Birde ne zaman binsem bisikletin üzerine genclesiyorum gibi hissediyorum kendimi, böyle özgür ve sporcu gibi havaya giriyorum :KK49:
Hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum...
çok duygulandım,çok tşk,gözlerim doldu...

çok tşk,açıkladığın için ayrıcak çok tşk,evet geçen yılda kazandım,ama çok hoşuma gitmedi bölüm,bu yıl bakalım inş
Başarılar endulus34. Hangi bölümü istiyorsun?
Ne kadar güzel ya, özledim öğrenci olmayı. Ben de istiyorum aslında

Bilimkurgu mu :KK37: Bayılırımmmm.Bir ortak yanımız daha çıktı bak. :KK5:
Battlestar Galactica'yı bana çok öven ve mutlaka izle diyen çok kişi oldu.
Bir başlayamadım. :KK51:Yine erteleyeceğim sanırım çünkü 4 sezon.
Ben daha çok yeni başlamış 1. ve 2.sezonda olan dizilerde gözüm.Hani çok takılıp kalmayayım istiyorum.
Teşekkürler Ladycim hatırlatma oldu muhakkak izleyeceğim.:KK66:
Bir günde 1 sezon izlediğim olmustu:KK59: Galactica delice bir şey........ Bu yaz tekrar izleyeceğim......
En sevdiğin bilimkurgu filmler hangileri Kızıl'cım?

1 hafta olacak, işyerime bisikletle gidip geliyorum :)
Yani sabah ve akşam yarımşar saat pedal çeviriyorum.
Bu 1 haftalık kısa süre içerisinde kendimi daha iyi hissetmeye başladım bile :) Dinçleştim. Daha mutlu oldum.
Bacaklarım ve popom şimdiden sıkılaşmaya başladı. Yani sana katılıyorum Lady, ufacık bir çabada cevap veriyor tasarım harikası bünyelerimiz.
Kesinlikle flores. O hafiflik hissi çoooook güzel. Bu arada ben bisiklet sürmeyi bilmiyorum. Babam karne hediyesi olarak bisiklet ister misin demiş ben küçükken. Imh, gerek yok diye cevap vermisim:KK48: Bahçeli bir evde oturuyorduk, solucanlarla, böceklerle, ağaçlara tırmanmakla çok mesguldum herhalde.

Kesinlikle flores. O hafiflik hissi çoooook güzel. Bu arada ben bisiklet sürmeyi bilmiyorum. Babam karne hediyesi olarak bisiklet ister misin demiş ben küçükken. Imh, gerek yok diye cevap vermisim:KK48: Bahçeli bir evde oturuyorduk, solucanlarla, böceklerle, ağaçlara tırmanmakla çok mesguldum herhalde.
Senin kendi tercihinmiş Lady, ben istediğimde annem araba çarpar korkusu ile izin vermemişti :)
Ben de 1 yıl önce öğrendim.

Yahu tabi ümit var, ben 40 imdan sonra kayak kaymayi ögrendim :KK71::KK71::KK71:
Ama Allah korusun simdi korkarimda, yok Ladym bacagini macagini kirarsin bosver, simdiye kadarda bisiklet sürmeden yasayabilmissin, bundan sonrada yasayabilirsin basimiza icat cikarma. :KK16:
yazan ördek annen

Yahu tabi ümit var, ben 40 imdan sonra kayak kaymayi ögrendim :KK71::KK71::KK71:
Ama Allah korusun simdi korkarimda, yok Ladym bacagini macagini kirarsin bosver, simdiye kadarda bisiklet sürmeden yasayabilmissin, bundan sonrada yasayabilirsin basimiza icat cikarma. :KK16:
yazan ördek annen
Hahahahahahahahahah:KK70::KK70::KK70:
Vallahi sesli güldüm!! Oliv'cim ne tesadüf ki ben geçen haftadan beri bisiklet sürmeyi nerde öğrensem diye düşünüyordum. flores flores in yeni öğrendiğini duyunca "bu bir mesaj olmalı" diye düşündüm. Merak etme, ordekcikler güvende:KK48:

Oliviaaa :D Seviyorum seni :KK68:
Eşimin halası 50 yaşından sonra öğrendi :)
Ben becerdiysem herkes yapar cidden.
Korkularım dün gibi aklımdadır yere yapışacağım sanıyordum hep. Karşıdan araba ya da insan gelse titriyordum düz giderken bozuyordum yönümü.
Alıştım çok şükür şimdi trafiğe çıkabiliyorum.
Yaparsın Lady ama sabırlı bir hoca seçmelisin. Seni demotive etmemeli. İstanbul'da isen Cengiz Yargıç'ı araştırmanı öneririm çok tecrübelidir uzun zaman Fatih'te halka açık eğitim verdi. Ders ücretiyle tabii ama cüzi bir miktar veriyorsun, bisikletini kullandırıyor ayrıca. Belki yapıyordur halen :)

Back