• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cocuk sahibi olmadanda cok mutlu hayatini yasayan kadinlar :)))

Asıl sizin gibi kendisine özgüveni, özsaygısı olan, hayata karşı cesur durabilen, güçlü kadınların çocuk sahibi olması gerek...Bir bireyi yetiştirebilecek kapasiteye sahipsiniz fazlasıyla, sizin gibiler çocuk yetiştirmeli ki, düzen değişebilsin:)

blckndwht cok tesekkür ediyorum canim yorumun icin, ama bende ayni düsünceni buradaki kizlar icin düsünüyorum, icten ice burada yazan tüm bu genc ve bilgili bayanlarin cocuklarinin olmasini cani gönülden diliyorum, eger cocuk yapmazlarsa zaten onlari konlamayi düsünüyorum :KK53: cünkü bu topigin altindaki tüm hemcinslerimle gurur duyuyorum, onlarin o zekalari ve düsünceleri ve hayata bakis acisi beni mest ediyor ve gelecege umutla bakiyorum...
Hepimizin kadinlar günü kutlu olsun kizlar :KK36::KK36:

Asıl sizin gibi kendisine özgüveni, özsaygısı olan, hayata karşı cesur durabilen, güçlü kadınların çocuk sahibi olması gerek...Bir bireyi yetiştirebilecek kapasiteye sahipsiniz fazlasıyla, sizin gibiler çocuk yetiştirmeli ki, düzen değişebilsin:)
aynı fıkırde değilim,eğer öle olsa ve fikir değiştirip çocuk yapsak düzen düzelsin falan diye o zaman biz bozuluruz,düzene ayak uydururuz,işin bırde bu yanı var,yanı bız bız olmaktan çıkarız.farkındalığımız kalmaz,çocuk sahıbı olduktan sonra nasıl olacağımızı ongöremeyiz
çocuk sahıbı olupta ne kadar değişen insanlar var,yargılamıyorum,ne olcağını bilemeyiz
zaten dünyada varlığımız düzen düzeltmek için çocuk yetıştşrmek değil,yaşamak sadece yaşamak

Endulus acaba degisirmisiniz ?
Bence sizler öyle harika kadinlarsinizki, süper annelerde olurdunuz.... Tamam tamam sustummm.:KK39:

Bu arada buradada günes aciyor artik kizlar ve ilk cicekler yavas yavas görünüyorlar. Mesela laleler bas göstermis, heyecanla bekliyorum her sene onlari. Lalelerde hosuma giden bir kere ekiyorsun, o kendisi toprakda tohumlara bölüyor ve uzun seneler ayni yerden cikiyor. Cok güzeller yyaaaaa....
Kizlar bu parcayla ilkbahar`a hosgeldin demek istiyorum...Johannes Brahms

aynı fıkırde değilim,eğer öle olsa ve fikir değiştirip çocuk yapsak düzen düzelsin falan diye o zaman biz bozuluruz,düzene ayak uydururuz,işin bırde bu yanı var,yanı bız bız olmaktan çıkarız.farkındalığımız kalmaz,çocuk sahıbı olduktan sonra nasıl olacağımızı ongöremeyiz
çocuk sahıbı olupta ne kadar değişen insanlar var,yargılamıyorum,ne olcağını bilemeyiz
zaten dünyada varlığımız düzen düzeltmek için çocuk yetıştşrmek değil,yaşamak sadece yaşamak
Elbetteki sırf düzeni değiştirebilelim diye çocuk yapmanız doğru olmaz, hak veriyorum. Ama genede bilinçli, güçlü kadınların çocuk sahibi olmasını istiyorum...Herkes anne olmayı hak etmiyor. Bende bir eğitimciyim, inanın gün geçtikçe mesleğimden soğuyorum, Çocuklar o kadar bencilleşmiş, o kadar sorumsuzlaşmış ki, şiddete o kadar meğilliler ki, kural falan tanımıyorlar...Ailede gördükleri bi çok yanlışı o kadar kanıksamışlar ki; Okuldaki kurallara uymak , birbirlerine saygı duymak yawrulara zor geliyor

blckndwht cok haklisin canim, bende senin gibi düsünüyorum. Aynen dediklerinin harfi harfine ayni senin gibi düsünüyorum. Egolar had safhada ve Hayati böylelikle cok yanlis algiliyorlar. Ben cok üzülüyorum bu cocuklara ve genclere, zira ne yazikki hayatin gercekleri istedikleri gibi degil. Evde gördügü ilgi ve alakayi disarida göremeyince, cok büyük hayal kirikliklari yasiyorlar. bende kendi branjimda egitmenim, yanimda cok genc yetistirip meslek sahibi yaptim ama görüyorumki seneler gectikce zorlaniyorum.
En ufak bir düzeltmeyi en büyük kritik olarak algiliyorlar. ben herseyi zaten biliyorumki havalarindalar. Ama ne yazikki gercek calisma hayatlarinda cok zorlaniyorlar.

Elbetteki sırf düzeni değiştirebilelim diye çocuk yapmanız doğru olmaz, hak veriyorum. Ama genede bilinçli, güçlü kadınların çocuk sahibi olmasını istiyorum...Herkes anne olmayı hak etmiyor. Bende bir eğitimciyim, inanın gün geçtikçe mesleğimden soğuyorum, Çocuklar o kadar bencilleşmiş, o kadar sorumsuzlaşmış ki, şiddete o kadar meğilliler ki, kural falan tanımıyorlar...Ailede gördükleri bi çok yanlışı o kadar kanıksamışlar ki; Okuldaki kurallara uymak , birbirlerine saygı duymak yawrulara zor geliyor
çok haklısın,şöle diyelim bizim gibi kadınlar değilde,öle kadınlara ALLAH çocuk vermesin dediğim oluyor,

Endulus acaba degisirmisiniz ?
Bence sizler öyle harika kadinlarsinizki, süper annelerde olurdunuz.... Tamam tamam sustummm.:KK39:

Bu arada buradada günes aciyor artik kizlar ve ilk cicekler yavas yavas görünüyorlar. Mesela laleler bas göstermis, heyecanla bekliyorum her sene onlari. Lalelerde hosuma giden bir kere ekiyorsun, o kendisi toprakda tohumlara bölüyor ve uzun seneler ayni yerden cikiyor. Cok güzeller yyaaaaa....

Bnecede sussss,opuldun,evet yaa laleler,meyve ağaçları gelin gibi,off doğa uyanıuor,çok güzel

sustummmm :eek:ama bak smily yine konusuyor, benim sucum degil ama...Canimsin !
Bu arada cok calismaktan pek birsey yazamiyorum ve aslinda o kadar cok sey varki anlatacak...sadece sunu diyebilirim size kizlar, gencliginizin ve sagliginizin kiymetini bilin, gerisi o kadar boski. Inanin hic bir seyi kafaya takmaya degmezmis....neler takardim kafama neler...siz ayni hatayi yapmayin. Gülün, eglenin, gezin, ister erkek arkadasinizla, ister kiz arkadaslarinizla, ister esinizle...hem calisin ama hayati bir güzeeelllde yasayin. Hic birseyi ertelemeyin. Her sey yasinda güzel. Bir yere gelmek icin veya bir seyi elde etmek icin cabalayin tabiki, ama kendinizi hiiicc unutmayin....

Çocuklar o kadar bencilleşmiş, o kadar sorumsuzlaşmış ki, şiddete o kadar meğilliler ki, kural falan tanımıyorlar...Ailede gördükleri bi çok yanlışı o kadar kanıksamışlar ki; Okuldaki kurallara uymak , birbirlerine saygı duymak yawrulara zor geliyor

Okurken Charlie and the Chocolate Factory filmindeki ebevynlerinin eseri olan şu 4 çocuğu anımsadım. :)
Charlie-and-the-chocolate-fact-charlie-and-the-chocolate-factory-466443_1024_768.jpg
Filmi izlemeyenlere tavsiye ederim.:KK39:

niye kız kaç gün kalacak
Belli olsa sayılı gün çabuk geçer deyip avunacağım :D
Daha düşünmemiştir eminim ne zaman döneceğini :)
Neden rahatsız olduğumu da söyleyeyim. Kendisi gündüzleri evde tek olacak ben ve eşim çalıştığımız için.
Gün boyunca fıldır fıldır evin içini gezer, iş yapayım, ıvır zıvır varsa atayım, çamaşır varsa katlayıp YATAK ODASINA götüreyim diye uğraşır. Kendince bana yaranmaya çalışıyor çünkü geçmişteki hatalarından dolayı ona kırgın olduğumu biliyor. Ben de bu davranışını hiç samimi bulmuyorum ve evimde benden çok onun iş görmesi hoşuma gitmiyor. :KK51:

Bu arada cok calismaktan pek birsey yazamiyorum ve aslinda o kadar cok sey varki anlatacak...sadece sunu diyebilirim size kizlar, gencliginizin ve sagliginizin kiymetini bilin, gerisi o kadar boski. Inanin hic bir seyi kafaya takmaya degmezmis....neler takardim kafama neler...siz ayni hatayi yapmayin. Gülün, eglenin, gezin, ister erkek arkadasinizla, ister kiz arkadaslarinizla, ister esinizle...hem calisin ama hayati bir güzeeelllde yasayin. Hic birseyi ertelemeyin. Her sey yasinda güzel. Bir yere gelmek icin veya bir seyi elde etmek icin cabalayin tabiki, ama kendinizi hiiicc unutmayin....
:KK25:
:KK68::KK52:
Hoppa:KK5::KK50:
Teşekkür.:KK66: Güzel ilkbahar hoşgeldi.:KK49: Bende şu an dinlediğim parçayı paylaşmak istiyorum seninle. :KK37:
Somos Novios..

Merhaba bu topigin güzel kizlari,
Zeynepcik sanada merhaba.
Floresim, sarki harika, tesekkür ederim. :KK68:
bana dinlediginiz sarkilari, Arialari, opera ne olursa olsun yeterki müzik olsun yollayin, cünkü sizlerin zevkinide cok merak ederim ben.
Endulusum ooohhh sen rahatsin tabi, ne kaynana nede görümce derdi.....:21:hahahahaha yasa hayatini beeee, bizim icinde yasaaaa !
Floresim, sana sonsuz güveniyorum canim, her olayin üstesinden geleceginden cok eminim.
Kizilim bazen sen kayboluyorsun Ladym geliyor, bazen Ladym kayboluyor sen geliyorsun, aksatmadan yapisiniza hayranim :KK69:iyiki varsiniz :KK39:
Ya bendede bu ara bir melankoli var, size bugünki sarkimda öyle gelsin. Cok severim ...Madem Andrea Bocelli`den basladik....

Back