• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cocuk sahibi olmadanda cok mutlu hayatini yasayan kadinlar :)))

Hahahahaha ya coktandir böyle icten gülmemistim, cok komiksiniz kizlar ya :KK19::KK36:
Demin cok güzel bir film izledim hemen sizinle paylasmak istedim adi : PK
Hindistan filmi ve kesin begenecegenizden eminim, biz hatta internetten baktik. Yani 2,5 saat nasil gecti anlamadim. Bakaniniz varmi ??? Tavsiye ederim. Eglenmek ve gülmek icin birebir.

Ben The Flash'in ilk 2 bölümünü izledim ama çok farklı gelmedi açıkçası. İzlenebilir yine de.
Bilim kurgu değil ama Weep diye bir diziye rastlamıştım cnbc-e'de olması lazım. O sevimli gelmişti bak :)
Ah teşekkür teşekkürr. :) Hiç duymadım bu dizileri.Hemen bakıyorum. :)
1 hafta olacak, işyerime bisikletle gidip geliyorum :)
Yani sabah ve akşam yarımşar saat pedal çeviriyorum.
Bu 1 haftalık kısa süre içerisinde kendimi daha iyi hissetmeye başladım bile :) Dinçleştim. Daha mutlu oldum.
Bacaklarım ve popom şimdiden sıkılaşmaya başladı. Yani sana katılıyorum Lady, ufacık bir çabada cevap veriyor tasarım harikası bünyelerimiz.
Ayrıca bir gün bir yerlerde görüşeceğimizi ben de hissediyorum :)
Floressss:KK19:
İşe bisikletle gidip gelmen ne hoş.Daha doğrusu bayıldım çünkü benimde çok istediğim birşey bu.
Biliyor musun İskandinav ülkelerinde mesela Danimarka'da bisiklet ulaşım aracı olarak çok yaygınmış.
Hatta Danimarka belediye başkanı işe bisikletle gidip gelirmiş.Fotoğrafını görmüştüm.Pek hoşuma gitmişti.Bu arada bende bisikleti çok severim arkadaşlar, tam bir bisiklet aşığıyım.:KK68:

Arkadaşlar merhaba...
En güzel saç yarışmasına oy vermek ister misiniz? :KK68:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/en-guzel-sac-yarismasi-oylama.805353/
Merhaba :KK3:
Mevzu saç ise tabi seve seve oy veririm. :KK39:

Kizlar, bir ara " breaking bad " manyagi olmustuk. Kocam 2 hafta kendisine gelemedi.
Simdide " House of Cards " delisi olduk. Eger house of Cards biterse, sizin tavsiyelerinize bir bakarim.

Hepimiz bildigimiz dualari edelimki Endulus`um Insallah gönlünde yatan bölümü kazansin !!!

Floresim bana bisiklet deme. Cok seviyorum bende bisikletle ise gidip gelmeyi, daha havalarin güzellesmesini bekliyorum. Sende sevdigine sevindim. O kadar faydasi varki, gercekten selülit diye birsey kalmiyor. Ama kaskli kullanmaya zorlayacagim kendimi bu sene. Simdiye kadar kasksiz kullaniyordum, gecen aldim, birde gözlükde sart, bazen sinek falan kaciyor insanin gözüne, sinir oluyorum tabi. Birde ne zaman binsem bisikletin üzerine genclesiyorum gibi hissediyorum kendimi, böyle özgür ve sporcu gibi havaya giriyorum :KK49:
Hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum...
Yahu siz ne kadar güzel bir çiftsiniz Olivacımm. :KK68:
Satır aralarında gözüme çarpıyor, birlikte ne kadar çok şey yapıyorsunuz öyle.
Sizdeki gibi eğlenceli,keyifli ve güzel evlilikler o kadar az ki.
Böyle örnek evlilikler görünce mutlu oluyorum ve maaşallah diyorum.
House of Cards'ı duymuştum listemdeydi.Politik bir dizi sanırım.
Efsane dizilerden sayılan Breaking Bad'i ise hala izlemeyenlerdenim.:KK51:
Sende bisikletseversin demek, böyle;:rolleyes:oldum resmen:-)

Çalıştığım yerdeki insanları hiç sevmiyorum yaaa. Napıcam ben :KK51: Bir iş yeri açsak, hepimiz orda çalışsak ya? Hı? Olmaz mı?:mad:
:KK64:Evet evet hiç fena bir fikir değil :KK58:
Tüh yahu, okul değiştirme şansın yok mu peki?
Bi evdeki huzur birde işyerindeki huzur çok önemli.

Bir günde 1 sezon izlediğim olmustu:KK59: Galactica delice bir şey........ Bu yaz tekrar izleyeceğim......
En sevdiğin bilimkurgu filmler hangileri Kızıl'cım?
Ooo o derece yani:confused::KK48:
Lady'i son yıllarda bilimkurguyu çok sever oldum.Eskiden tam tersi hiç sevmezdim. :KK48:
Yani anlayacağın henüz tüm bilimkurgu filmlerini yalayıp yutmadım.Star Wars serisini izlemedim daha mesela.
Bilimkurgu türü kitaplardan filmlere dizilere kadar geldim.
İlk aklıma gelen adeta bayıldığım Back to the Future serisi oldu.Son olarak Interstellar tabi ki.
Dizi olarak ise Fringe favorimdir.
Senin bilimkurguda favori filimlerin hangileri? merak ettim şimdi. :)

Yahu tabi ümit var, ben 40 imdan sonra kayak kaymayi ögrendim :KK71::KK71::KK71:
Ama Allah korusun simdi korkarimda, yok Ladym bacagini macagini kirarsin bosver, simdiye kadarda bisiklet sürmeden yasayabilmissin, bundan sonrada yasayabilirsin basimiza icat cikarma. :KK16:
yazan ördek annen
Dalmışım sohbetlerinizi ciddiyetle okurken son cümlenle koptum yine :KK70::KK48:

Hahahahahahahahahah:KK70::KK70::KK70:
Vallahi sesli güldüm!! Oliv'cim ne tesadüf ki ben geçen haftadan beri bisiklet sürmeyi nerde öğrensem diye düşünüyordum. flores flores in yeni öğrendiğini duyunca "bu bir mesaj olmalı" diye düşündüm. Merak etme, ordekcikler güvende:KK48:
Pası iyi yakalamışsın:KK70:

Hahahahaha ya coktandir böyle icten gülmemistim, cok komiksiniz kizlar ya :KK19::KK36:
Demin cok güzel bir film izledim hemen sizinle paylasmak istedim adi : PK
Hindistan filmi ve kesin begenecegenizden eminim, biz hatta internetten baktik. Yani 2,5 saat nasil gecti anlamadim. Bakaniniz varmi ??? Tavsiye ederim. Eglenmek ve gülmek icin birebir.
:KK37:
Sen komiksin sen :KK48:
Bu filmi filmler arasında dolaşırken görmüştüm ama bakmamıştım.
Ovvv Aamir Khan'nın filmiymiş. :KK57:Ben bu adamı takip ederdim halbuki nasıl kaçırmışımmm.:KK57:
En son Dhoom 3 filmini izlemiştim.
Hint sinemasına sempatim vardır.İzlediğim filmler vardır.
Aamir Khan'ı severim.Bu adam varsa Peekay - PK kaçmaz arkadaşlar.
Hemen izleyeceğim.Teşekkürler Olivaaa:KK19:

Olivacım soracağım unutuyorum alman ekmeklerinden konuşmuştuk hani ekmek yapmayı denedin mi? Nasıl oldu?

Bende bu haftasonu el yapımı makarna yapacağım ordan aklıma geldi.
Bu haftasonu terapim bu olacak. :) Zaten Pizza ve Makarna aşığıyımdır, İtalyan mutfağına bayılırımmmm. :KK68:

Arkadaşlar True Detective dizisini izliyorum, tavsiye ederim. Ben çok beğendim.Yeni dizi arayışlarınızda aklınızda bulunsun.1.sezon bitmiş o da zaten 8 bölüm. Jenerik müziğine ise takmış durumdayım, dinlemeye doyamıyorum!! Tarz olarak country denebilir. Rica edeceğim sizlerde bir dinleyin;

:KK75::KK75::KK75:
Herkesee keyifli haftasonları dilerimmm. :KK25:
:KK55:

Son düzenleme:
Arkadaşlar True Detective dizisini izliyorum, tavsiye ederim. Ben çok beğendim.Yeni dizi arayışlarınızda aklınızda bulunsun.1.sezon bitmiş o da zaten 8 bölüm. Jenerik müziğine ise takmış durumdayım, dinlemeye doyamıyorum!! Tarz olarak country denebilir. Rica edeceğim sizlerde bir dinleyin;

:KK75::KK75::KK75:
Herkesee keyifli haftasonları dilerimmm. :KK25:
:KK55:

Günaydııııın
H.sonu olsa da erken kalkıyorum. Metabolizmayı erkenden çalıştırmak lazım:KK73:
Güne de bu güzel parçayla başlamış oldum.

Aysar_ Aysar_ Ben de star Wars' un tamamını izlemedim. Ben Star Trek'çiyim. 2001: A Space Odyssey favorim. Son dönemlerde izleyip begendiklerim I, Robot , Oblivion, Planet of the Apes. Amaaaa Wall-E'yi hiçbir filme değişmem :KK48: Çok tatlı, çok zekice bir film. Bayılıyorum:KK36:

20150314_081307.jpg
Sabah sürpriziiii! Orkidem açmış:KK73:

Guten Morgeeennnn kizlar, hepinize günaydinlarrrr :KK36:
bende sabahcilardanim Lady`m , hafta sonda olsa, tatilde bile olsam ritim ayni ritim erken kalkanlardanim
Jupppiiiiiiiiii :rolleyes:ne güzel acmis öyle Lady`m
wwwooowwwww birde rengi harikaaaa, ay ben hemen acanlara bir öpücük kondururum, bak yap hem sen mutlu olacaksin hemde orkiden mutlu olacak. Bu arada Dusty`mide öp öp öp :rolleyes:

Kizil`im ne zaman burada seninle konussak hep kafamin arkasinda, daha yogurt yapacaktin birde ekmek yapacaktin var. Yok daha yapamadim. Zaten oturdugum yerde inekler var, ve sabah sagildiginda, kadin gel al 1 litre süt demisti ama hala gitmedim.
Simdi Kizil`im o dediklerin cok dogru, Avrupa`da bisiklete cok önem veriyorlar. Özellikle o saydigin ülkeler, zaten inanilmaz. Herkes ama herkes bisikleti vardir ve her kesimde sürer, yani yasli ninesinden tutta, 3 yasinaki cocuguna, cocuklu kadindan tutta, hamile kadina kadar yani sürmeyen yok. Hosuma giden devletinde bunu sonuna kadar desteklemesi.
Bu arada ben pek Hint filmleri sevmem ama bu filmin konusu cok hosumuza gittide baktik. Konusu harika.
House of Cards izlerseniz eger, bu politika dünyasinda olaylarin nasil döndügünü cok iyi anlayacaksiniz, yani yalan, dolan, iftira ve herkes nasil cikarina ne isler cevirdigini görmek inanilmaz, bazen agzim acik peeessss bu kadarda olmaz diyorum ama oluyor....
Breaking bad`de bir kimyager ögretmen akciger kanseri oldugunu ögreniyor ve ölmeden karisina ve cocuklarina iyi para kazanip birakmak istiyor ve Crystal Meth olayina giriyor. Cok paralar kazaniyor ama oradaki yasadiklari olaylar cok ilginc. Cok kisa ikisininde özetini gectim :KK17:

Alıştım çok şükür şimdi trafiğe çıkabiliyorum
Vallahi bravoooo floresim :KK9::KK9::KK9:yani bu öyle böyle degil, cok büyük basari, düsünsene ögrendigin an, beyinde tekrar sinirler yani neuronlar olusuyor ve birbirleriyle kentleniyor ve beyinde hic olmamis bir fonksiyonu hayata geciriyorsun, denge düzenleme gibi, yani harikasin canim. :KK73:Aslinda biz insanlar cok seyi basarabiliriz, iste kaniti.

Bende bu haftasonu el yapımı makarna yapacağım ordan aklıma geldi.
Inanmiyoruuuummmm, yahu Kizil`im Masallah diyorum baskada birsey demiyorum.:KK55:Her zaman birseyler yapan yerinde durmayan civcivim benim. :KK36:
Italyan mutfagini bendeeee cok severim. Zaten keske su makarnalar kilo aldirmasada bol bol yiyebilsek.
Ama Mozerella salatasini cok yaparim, illaki haftada bir kere yeriz, kesin tanirsin, degilse tarifini yazayim sana kisaca.
Lazim olan domates, mozerella peynir söyle 200 gr ve feslegen yapraklari, domatesleriyle tümünden dilim dilim kes aralarina bir dilim mozerella peyniri ve feslegen yapragi koy, böylelikle tabak italyan bayragi renginde olacak, yani yesil, beyaz, kirmizi, üzerine has zeytin yagi, sarimsak, tuz karabiber mmmhhhhh hem saglikli hemde cok lezzetli...Dekor olsun diye balsamico da üzerine hafif gezdirebilirsin.
http://www.chefkoch.de/rezepte/93411036682115/Mozzarella-Tomaten-Salat.html

True detective `in müzigini begendim Kizil`im .
Ben zaten her tür müzigi ve dünya müzigini cok severim. Bir ara Buddha bar diye birsey cikmisti bundan seneler önce, lounge tarzinda. Cok dinlerdim, hatta simdide radyo PowerXL dinlerim hep. Hosuma giden tüm dünyanin hos olan müziklerini caliyor. Tavsiye ederim, hem hic reklami yok ve konusma yok, 24 saat sadece müzik.

Eki Görüntüle 1454413
Sabah sürpriziiii! Orkidem açmış:KK73:
Amanınnn maşallah çok şeker :KK68:
Minyatür orkidelerden mi bu Lady? Destek çubuğuna göre dal ince kalmış ondan soruyorum :)
Benim de vardı baba evinde kaldı evlenirken getiremedimm :KK51:
wwwooowwwww birde rengi harikaaaa, ay ben hemen acanlara bir öpücük kondururum, bak yap hem sen mutlu olacaksin hemde orkiden mutlu olacak.
Ben de öperim olivia bitkilerin hisli canlılar olduğunu düşünüyorum nedense :KK68:
Bir de çok seviyorum, öpesim geliyor :KK15: Balıkları bile öpeceğim neredeyse :rolleyes:
Vallahi bravoooo floresim :KK9::KK9::KK9:yani bu öyle böyle degil, cok büyük basari, düsünsene ögrendigin an, beyinde tekrar sinirler yani neuronlar olusuyor ve birbirleriyle kentleniyor ve beyinde hic olmamis bir fonksiyonu hayata geciriyorsun, denge düzenleme gibi, yani harikasin canim. :KK73:Aslinda biz insanlar cok seyi basarabiliriz, iste kaniti.
Hiç böyle düşünmemiştim :KK58: Öğrenme işini daha çok sevdim şimdi :KK49:
Teşekkür ederim güzel yorumun için :KK22:

Guten Morgeeennnn kizlar, hepinize günaydinlarrrr :KK36:
bende sabahcilardanim Lady`m , hafta sonda olsa, tatilde bile olsam ritim ayni ritim erken kalkanlardanim
Jupppiiiiiiiiii :rolleyes:ne güzel acmis öyle Lady`m
wwwooowwwww birde rengi harikaaaa, ay ben hemen acanlara bir öpücük kondururum, bak yap hem sen mutlu olacaksin hemde orkiden mutlu olacak. Bu arada Dusty`mide öp öp öp :rolleyes:

Kizil`im ne zaman burada seninle konussak hep kafamin arkasinda, daha yogurt yapacaktin birde ekmek yapacaktin var. Yok daha yapamadim. Zaten oturdugum yerde inekler var, ve sabah sagildiginda, kadin gel al 1 litre süt demisti ama hala gitmedim.
Simdi Kizil`im o dediklerin cok dogru, Avrupa`da bisiklete cok önem veriyorlar. Özellikle o saydigin ülkeler, zaten inanilmaz. Herkes ama herkes bisikleti vardir ve her kesimde sürer, yani yasli ninesinden tutta, 3 yasinaki cocuguna, cocuklu kadindan tutta, hamile kadina kadar yani sürmeyen yok. Hosuma giden devletinde bunu sonuna kadar desteklemesi.
Bu arada ben pek Hint filmleri sevmem ama bu filmin konusu cok hosumuza gittide baktik. Konusu harika.
House of Cards izlerseniz eger, bu politika dünyasinda olaylarin nasil döndügünü cok iyi anlayacaksiniz, yani yalan, dolan, iftira ve herkes nasil cikarina ne isler cevirdigini görmek inanilmaz, bazen agzim acik peeessss bu kadarda olmaz diyorum ama oluyor....
Breaking bad`de bir kimyager ögretmen akciger kanseri oldugunu ögreniyor ve ölmeden karisina ve cocuklarina iyi para kazanip birakmak istiyor ve Crystal Meth olayina giriyor. Cok paralar kazaniyor ama oradaki yasadiklari olaylar cok ilginc. Cok kisa ikisininde özetini gectim :KK17:
İyi günler ve saygılar:KK52: ördek anne:KK48:
Ne kadar şanslısınnnnn. Benim burda böyle imkanım olsa keşke.Çoktan alıp bir denemiştim. Yoğurt,Kefir,Peynir,Lor, Tereyağ yapardım herhalde. Herşeyde kendi yaptığının lezzeti bir başka oluyor. Evinizde Pazar kahvaltılarının yeri ayrıysa hele ev ekmeği harika gidiyor. Deneyince lütfen deneyimini bizimle paylaş olur mu? :KK66:
Ayrıca dizilere özet geçmen bilakis iyi oldu, mersi efendim. :KK39:

Bisiklete gelirsek bir iç çektim okuyunca.Avrupa'da yaşamanın güzel yanlarından biri kesinlikle.
Haklısın devletin teşvik etmesi çok önemli. Geçen sene tam bununla ilgili haber vardı.Bisiklet geçtiğini için unutmamışım.

----
İşe bisikletle gidenlere para verilecek
Avrupa’da bisiklet kullanımını artırmak için teşvik edici bazı uygulamalar yapılıyor. Son olarak Fransa'da işe bisikletle gidenlere kilometre başına 1 Euro verilecek.

Danimarka, Hollanda, Belçika, Almanya , İngilteregibi Avrupa ’nın birçok ülkesinde işe bisikletle gitmeyi teşvik edici adımlar atılıyor. Bunlar, vergi kesimleri, kilometre başına ödeme, finansal destek gibi şekillerde gerçekleşiyor.
Fransa da diğer Avrupa ülkeleri gibi bisiklet kullanımını artırarak hava kirliliğini ve fosil yakıt tüketimini azaltmayı amaçlıyor. Bu amaçla, toplam on bin çalışanı bulunan yirmi büyük şirket çalışanlarına her bir dört kilometre için 1 Euro ödemeyi taahhüt etti.
Fransız Ulaştırma Bakanı konu ile ilgili yaptığı açıklamada deneyin başarıyla sonuçlanması durumunda daha büyük ölçekte ikinci bir deney yapacaklarını duyurdu.
Deneyle beraber, şuan için yüzde iki buçuk olan evden işe giderken bisiklet kullanımının iki kat artması planlanıyor.

--------
Inanmiyoruuuummmm, yahu Kizil`im Masallah diyorum baskada birsey demiyorum.:KK55:Her zaman birseyler yapan yerinde durmayan civcivim benim. :KK36:
Italyan mutfagini bendeeee cok severim. Zaten keske su makarnalar kilo aldirmasada bol bol yiyebilsek.
Ama Mozerella salatasini cok yaparim, illaki haftada bir kere yeriz, kesin tanirsin, degilse tarifini yazayim sana kisaca.
Lazim olan domates, mozerella peynir söyle 200 gr ve feslegen yapraklari, domatesleriyle tümünden dilim dilim kes aralarina bir dilim mozerella peyniri ve feslegen yapragi koy, böylelikle tabak italyan bayragi renginde olacak, yani yesil, beyaz, kirmizi, üzerine has zeytin yagi, sarimsak, tuz karabiber mmmhhhhh hem saglikli hemde cok lezzetli...Dekor olsun diye balsamico da üzerine hafif gezdirebilirsin.
http://www.chefkoch.de/rezepte/93411036682115/Mozzarella-Tomaten-Salat.html

Ay teşekkür ederim:KK23::KK19: Diğer civcivlerin kıskanmasın ama :KK70:

Şaka bir yana ilgi alanım çoktur Olivacım.Tabi bu her zaman güzel birşey mi değil dezavantajlarıda var.:KK51: Mutfak sanatlarına son yıllarda ilgim iyiyden iyiye arttı.
Zaten oldum olası yemek yapan biriydim,artık yemek yapmak benim için büyük bir keyfe dönüştü. Geçenlerde de workshop araştırdım İstanbulda MSA'da (mutfak sanatları akademisi) eğitimler veriliyormuş. Günübirlik eğitimlerde ilk gözüme çarpan İtalyan Mutfağı oldu.:rolleyes:Ona katılmayı düşünüyorum bakalım.

Aslında makarna kilo aldırmıyor bence.Makarnanın sosu önemli asıl.Yoksa küçük bir tabak domates soslu yağ açısındanda hafif bir makarnadan zarar gelmez.Tabi yanında ekmek falan yenmeyecek :) Mozarella salatasını biliyorum ama hiç denemedim. Enfes gözüküyor. :kk77:Domatesin mevsimi gelince deneyeceğim mutlaka.:KK73:

Bu arada jenerik müziği beğenmenize sevindim.:KK16::)
PowerXL'ı bilmiyordum, aradım buldum.Çok sağol Oliva.Bugün-yarın dinleyeceğim.
Lady'cim sabah sürprizine bayıldım.:nazar: Wall-E ise animasyon filmi değil miydi :KK64:
Animasyon filmleri, çizgi diziler hatta çizgi filmler ayrı bir sohbet konusu olur. Bu sefer daldan dala atlamıyorum bakın.:KK48:

Back