Guten Morgeeennnn kizlar, hepinize günaydinlarrrr
bende sabahcilardanim Lady`m , hafta sonda olsa, tatilde bile olsam ritim ayni ritim erken kalkanlardanim
Jupppiiiiiiiiii
ne güzel acmis öyle Lady`m
wwwooowwwww birde rengi harikaaaa, ay ben hemen acanlara bir öpücük kondururum, bak yap hem sen mutlu olacaksin hemde orkiden mutlu olacak. Bu arada Dusty`mide öp öp öp
Kizil`im ne zaman burada seninle konussak hep kafamin arkasinda, daha yogurt yapacaktin birde ekmek yapacaktin var. Yok daha yapamadim. Zaten oturdugum yerde inekler var, ve sabah sagildiginda, kadin gel al 1 litre süt demisti ama hala gitmedim.
Simdi Kizil`im o dediklerin cok dogru, Avrupa`da bisiklete cok önem veriyorlar. Özellikle o saydigin ülkeler, zaten inanilmaz. Herkes ama herkes bisikleti vardir ve her kesimde sürer, yani yasli ninesinden tutta, 3 yasinaki cocuguna, cocuklu kadindan tutta, hamile kadina kadar yani sürmeyen yok. Hosuma giden devletinde bunu sonuna kadar desteklemesi.
Bu arada ben pek Hint filmleri sevmem ama bu filmin konusu cok hosumuza gittide baktik. Konusu harika.
House of Cards izlerseniz eger, bu politika dünyasinda olaylarin nasil döndügünü cok iyi anlayacaksiniz, yani yalan, dolan, iftira ve herkes nasil cikarina ne isler cevirdigini görmek inanilmaz, bazen agzim acik peeessss bu kadarda olmaz diyorum ama oluyor....
Breaking bad`de bir kimyager ögretmen akciger kanseri oldugunu ögreniyor ve ölmeden karisina ve cocuklarina iyi para kazanip birakmak istiyor ve Crystal Meth olayina giriyor. Cok paralar kazaniyor ama oradaki yasadiklari olaylar cok ilginc. Cok kisa ikisininde özetini gectim