• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cocuk sahibi olmadanda cok mutlu hayatini yasayan kadinlar :)))

h.buldm canm evt bu konuyu seviyorum...bi kaç aydır calısmıyorum ama görüşme arastırma derken kafamı buraya veremiyordum :KK43:
Hadi hayrilisi canim, dilerim hersey istedigin gibi yürür. Sakin pes etme, zorda olsa mücadele et. Gercekten bu zamanda iyi is yeri bulmak cok zor.

Hadi hayrilisi canim, dilerim hersey istedigin gibi yürür. Sakin pes etme, zorda olsa mücadele et. Gercekten bu zamanda iyi is yeri bulmak cok zor.
hemde cok zor insanlar seni kullanmaya çalısıyor ama artk ağızlarını actıkları an amaclarını anlıyorum ve cevaplarımı esirgemiyorum..herkesin gönlüne göre versin rabbim..yaa birde evli oldugumu görünce cocuk konusunu acıyorlar..cocuklu calısanda istemiyor insanlar..zaten en az bi sene olmasın derken bi 3 yıl daha uzattım cocuk konusunu..

Uuufffffff yaaa hakkikaten zor canim biliyorum, hele o genc yaslarda ne yazikki patronlar bunu düsünüyor. Cok haklisin, aci ama gercek. Yinede ilk önce iyi bir isyeri olsun diye ugras, sonrada hersey yolunda giderse kimse icinde erteleme sakin cocuk istegini. Inan bana, eger gercekten cok iyi eleman olursan ve kendini gösterebilirsen, isi iyi kavradiktan sonra, cocuk bile yapsan patron arkanda olabiliyor.
Önemli olan isi kavramak, vazgecilmez bir eleman olmak. Hic bir akli basinda ve ticaretten anlayan vizyonu olan patron o sag eli gibi calisan elemanini terk etmez.

Belli olsa sayılı gün çabuk geçer deyip avunacağım :KK70:
Daha düşünmemiştir eminim ne zaman döneceğini :)
Neden rahatsız olduğumu da söyleyeyim. Kendisi gündüzleri evde tek olacak ben ve eşim çalıştığımız için.
Gün boyunca fıldır fıldır evin içini gezer, iş yapayım, ıvır zıvır varsa atayım, çamaşır varsa katlayıp YATAK ODASINA götüreyim diye uğraşır. Kendince bana yaranmaya çalışıyor çünkü geçmişteki hatalarından dolayı ona kırgın olduğumu biliyor. Ben de bu davranışını hiç samimi bulmuyorum ve evimde benden çok onun iş görmesi hoşuma gitmiyor. :KK51:
canım benım gül geç dicem,kolay değil diceksin,çok haklısın,ama eşinin hatırı için diye düşün ve derin nefes al vee DÜŞÜNME

hemde cok zor insanlar seni kullanmaya çalısıyor ama artk ağızlarını actıkları an amaclarını anlıyorum ve cevaplarımı esirgemiyorum..herkesin gönlüne göre versin rabbim..yaa birde evli oldugumu görünce cocuk konusunu acıyorlar..cocuklu calısanda istemiyor insanlar..zaten en az bi sene olmasın derken bi 3 yıl daha uzattım cocuk konusunu..
iyi yapmişin,nasılsa olur ve geriye dönemezsinde,önce huzurunu sağlama al,sağlam limanda dur,ondan sonra

Merhaba bu topigin güzel kizlari,

Floresim, sana sonsuz güveniyorum canim, her olayin üstesinden geleceginden cok eminim.

canım benım gül geç dicem,kolay değil diceksin,çok haklısın,ama eşinin hatırı için diye düşün ve derin nefes al vee DÜŞÜNME
Sağ olun. Düşünmemeye çalışıyorum tabii sınırlarımı zorlamadığı sürece eşim için idare ediyorum.
Ama annesiyle ilgili düşünce ve hislerimi eşimden hiç gizlemedim.
Allah'tan onunla konuşabiliyorum bu konuda. Yoksa çatlardım herhalde.

Bu arada evet bahar geldiiiii sümbül, lale mevsimi :)
Hayvanlar kadar bitkilere de aşık olduğumu söylemiş miydim :)
Bahar benim için çiçek demek. Ilık havanın montumu omzumdan kibarca alması demek. :KK68:
Böyle havalarda daha mutluyum :KK37:

Endulus`um polene karsi alerjinmi var ?
Subat ve mart ne olduki hep ? :KK43: ama sakin öyle düsünme, o zaman ne olduysa oldu, hep iyi düsün, pozitif düsünmekten baska caremiz yok bazen.
Vallahi dayanamadim, kendime kirmizi laleler aldim, Baktim bir deste ciliz Durdu iki deste aldim ve su an vazoya koydum, inanilmaz mutlu oldum.
Flores bende cicek manyagiyim, evimde mum cicegim vaaarrrrrrr, bilirmisin ??? :21:
Bir kac orkide, kilic cicegide var, sonra bahcemde daha acmadilar ama, güllerim, lalelerim, elma agacim, kiraz agacim ve erik agacim var.....cok seviyorum, bahce isini hafta sonu esimle hava yagmur yagmiyorsa eger bahce iside yapariz.

h.buldm canm evt bu konuyu seviyorum...bi kaç aydır calısmıyorum ama görüşme arastırma derken kafamı buraya veremiyordum :KK43:
Hayırlısı olsun.Bol şans diliyorum.:KK66:
Merhaba bu topigin güzel kizlari,
Floresim, sarki harika, tesekkür ederim. :KK68:
bana dinlediginiz sarkilari, Arialari, opera ne olursa olsun yeterki müzik olsun yollayin, cünkü sizlerin zevkinide cok merak ederim ben..
Kizilim bazen sen kayboluyorsun Ladym geliyor, bazen Ladym kayboluyor sen geliyorsun, aksatmadan yapisiniza hayranim :KK69:iyiki varsiniz :KK39:
Ya bendede bu ara bir melankoli var, size bugünki sarkimda öyle gelsin. Cok severim ...Madem Andrea Bocelli`den basladik....

Merhabalar.Rica ederim Olivacım.
Beğenmene sevindim.Andrea Bocelli dinlemek istediğimde Besame Mucho'yu hiç es geçmem.Bayılıyorum.
Bu arada tabi seve seve.. güzel parçaları aklıma geldikçe yollamaya çalışırım.
Lady ile farklı anlarda yazıyor olabiliriz ondandır. :) Buralardır uğrar o da :KK66:
Sende iyi ki varsın!
Pek melankolik olmazdın (ya da yansıtmazdın) şaşırdım okuyunca.
Şimdii senin melakolini dağıtacak birkaç şey paylaşacağım.:KK19:

Bu üçlü akşamlarınıza keyif ve neşe katsın Arkadaşlar.:KK24:

Önce leziz bir türk kahvesi içelim;

1409571246_033218700_1409571246.jpg
Sonra tatlı bir şiir okuyalım;
Öyle sabah uyanır uyanmaz yataktan fırlama
Yarım saat erkene kurulsun saatin
Kedi gibi gerin, ohh ne güzel yine uyandım diye sevin..
Pencerini aç, yağmur da olsa, fırtına da olsa nefes al derin derin
Yüzüne su çarpma, adamakıllı yıka yüzünü serin serin
Geceden hazır olsun, yarın ne giyeceğin
Ona harcayacağın vakitte bir dilim ekmek kızart
Çek kızarmış ekmek kokusunu içine
Bak güzelim kahvaltının keyfine..
Ayakkabıların boyalı olsun, kokun mis,
Önce sana güzel gelsin aynadaki siluetin
Çık evinden neşeyle, karşına ilk çıkana gülümse, aydınlık bir gün dile
Sonra koş git işine, dünden, önceki günden,
Hatta daha da eskiden yarım ne kadar işin varsa hepsini tamamla,
Ohhh şöyle bir hafifle
Bir güzel kahve ısmarla kendine, seni mutlu eden sesi duymak için alo de
Hiç işin olmasada öğle üzeri dışarı çık
Yağmur varsa ıslan, güneş varsa ısın, hatta üşü hava soğuksa
Yürü, yürürken sağa sola bak, öylesine değil, görerek bak
Çiçek görürsen kokla, köpek görürsen okşa, çocuk görürsen yanağından makas al..
Sonra,şöyle bir düşün, kimler sana yol açtı, sen çok dar da iken kimler seni ferahlattı, hani kapını kimsenin çalmadığı günlerde kimler kapını tıklattı? Ne kadar uzun zamandır aramadın onları değil mi?
Hadi hemen uğrayabilirsen uğra, arayabilirsen ara
Hatırlarını sor, öyle laf olsun diye değil, kucaklar gibi sor..
Bu sadece onların değil, senin de yüreğini ısıtacak, yüzünde güller açtıracak..
Günün güzeldi değil mi? Akşamın da güzel olsun.. Yemeğin ne olursa olsun,masanda illaki kumaş örtü olsun..
Saklama tabakları, bardakları misafire
Sizden ala misafir mi var bu dünyada
Ailecek kurulun sofraya, öyle acele acele değil, vazife yapar gibi hiç değil,
Şöyle keyife keyif katar gibi, lezzete lezzet katar gibi, eksik bıraktıklarını tamamlar gibi tadına var akşamının..
Gece evinde, dostların olsun
Sohbet mezen, kahkahan içkin olsun..
Arkadaşım, hayat bu daha ne olsun?

Ama en önce ve illa ki sağlık olsun!
Can Yücel

En sonda da kıpır kıpır şarkılar dinleyelim;

:KK75::KK28::KK49:
(flores, bu parçaları sen dinlemiştin.İdare et, bugünlerde bu hatuna takmış durumdayım:KK48:)

Son düzenleme:
mmmhhhh türk kahvesine bayilirimmmm. Kizil`im cok tesekkür ederim. Ne kadar güzel bir yazi böyle. Her cümlesini okuduktan sonra iyice bir sindirmek lazim. Böyle kalbimize dokunuyorsun ya, yazdiklarinla paylastiklarinla. :KK37:
hahahahaa sarkilarinda cok güzelmis dans edesi geliyor insanin :KK6::KK6::KK6::KK71::KK71::KK71:
Sagolsun herkes inanilmaz burada yaaaa...
Endulusda beni cok güldürenlerden. Tüm yorumlarinda bir muzurluk var :KK53:
Vallahi bu sarkilarda, ne melankoli nede dert kaliyor :KK19::KK19::KK19:
Favoritlere aldim :KK51:

günaydın günaydın günaydınnnn
daha iyi olacağım inş,siz bana aldırmayın,can yücelin dediği gibi yaparım hep,ama bu aralar değil,arada dibe vururum
ama bilirimki geçecek,
olivia demek muzurluk hımm ilginç geldi bana,öle bı yanımmı var acep,bilemedim,
pazar sınava gircem,

Flores bende cicek manyagiyim, evimde mum cicegim vaaarrrrrrr, bilirmisin ??? :21:
Bir kac orkide, kilic cicegide var, sonra bahcemde daha acmadilar ama, güllerim, lalelerim, elma agacim, kiraz agacim ve erik agacim var.....cok seviyorum, bahce isini hafta sonu esimle hava yagmur yagmiyorsa eger bahce iside yapariz.
Maşallah diyerek başlayayım :)
Mum çiçeğini çok severim. Ama yetiştirmeye cesaretim yok malesef :) Sarmaşık gibi oluyor ya, sonra zaptedemem üzülürüm gibi geliyor. Belki bir gün o minik çiçeklerinin zarafetine dayanamayıp alabilirim ama :) Orkide'ye bayılırım. Karakter sahibi bir bitki. Asil. "Alayım da dursun" diye yetiştirilecek bir çiçek değil. Özel ilgi istiyor.
Hepsi açtığında resimleriyle bizi şenlendirir misin acaba ?
Bu arada ne kadar şanslı olduğunun farkındasın değil mi olivia :) Bu sıkışık yaşamlar içinde bahçesi olan bir evin var. Harika olmalı !
Ben de sukulent delisiyim. Sıradışı yaprakları, gövdeleri beni benden alıyor :KK68:
Bu üçlü akşamlarınıza keyif ve neşe katsın Arkadaşlar.:KK24:

Önce leziz bir türk kahvesi içelim;

Eki Görüntüle 1451379
Sonra tatlı bir şiir okuyalım;
Öyle sabah uyanır uyanmaz yataktan fırlama
Yarım saat erkene kurulsun saatin
Kedi gibi gerin, ohh ne güzel yine uyandım diye sevin..
Pencerini aç, yağmur da olsa, fırtına da olsa nefes al derin derin
Yüzüne su çarpma, adamakıllı yıka yüzünü serin serin
Geceden hazır olsun, yarın ne giyeceğin
Ona harcayacağın vakitte bir dilim ekmek kızart
Çek kızarmış ekmek kokusunu içine
Bak güzelim kahvaltının keyfine..
Ayakkabıların boyalı olsun, kokun mis,
Önce sana güzel gelsin aynadaki siluetin
Çık evinden neşeyle, karşına ilk çıkana gülümse, aydınlık bir gün dile
Sonra koş git işine, dünden, önceki günden,
Hatta daha da eskiden yarım ne kadar işin varsa hepsini tamamla,
Ohhh şöyle bir hafifle
Bir güzel kahve ısmarla kendine, seni mutlu eden sesi duymak için alo de
Hiç işin olmasada öğle üzeri dışarı çık
Yağmur varsa ıslan, güneş varsa ısın, hatta üşü hava soğuksa
Yürü, yürürken sağa sola bak, öylesine değil, görerek bak
Çiçek görürsen kokla, köpek görürsen okşa, çocuk görürsen yanağından makas al..
Sonra,şöyle bir düşün, kimler sana yol açtı, sen çok dar da iken kimler seni ferahlattı, hani kapını kimsenin çalmadığı günlerde kimler kapını tıklattı? Ne kadar uzun zamandır aramadın onları değil mi?
Hadi hemen uğrayabilirsen uğra, arayabilirsen ara
Hatırlarını sor, öyle laf olsun diye değil, kucaklar gibi sor..
Bu sadece onların değil, senin de yüreğini ısıtacak, yüzünde güller açtıracak..
Günün güzeldi değil mi? Akşamın da güzel olsun.. Yemeğin ne olursa olsun,masanda illaki kumaş örtü olsun..
Saklama tabakları, bardakları misafire
Sizden ala misafir mi var bu dünyada
Ailecek kurulun sofraya, öyle acele acele değil, vazife yapar gibi hiç değil,
Şöyle keyife keyif katar gibi, lezzete lezzet katar gibi, eksik bıraktıklarını tamamlar gibi tadına var akşamının..
Gece evinde, dostların olsun
Sohbet mezen, kahkahan içkin olsun..
Arkadaşım, hayat bu daha ne olsun?

Ama en önce ve illa ki sağlık olsun!
Can Yücel

En sonda da kıpır kıpır şarkılar dinleyelim;

:KK75::KK28::KK49:
(flores, bu parçaları sen dinlemiştin.İdare et, bugünlerde bu hatuna takmış durumdayım:KK48:)

Vallahi ben de takmış durumdayım Kızıl, senin sayende :) Tekrar teşekkür etmiş olayım :KK25:
Bu arada paylaştığın şiiri de çok severim. Olivia'nın dediği gibi sindirmek lazım hayatımızın arka planı yapmak lazım bunları :)
Benim de var bir hareketli şarkım :)
Biraz eleştirel, biraz alaycı yaklaşımı ile karşınızda My Chemical Romance :)
Klip orijinal değil, sözlere uygun resimlerle döşenmiş ama ben bu klibi orijinal klipten daha çok seviyorum. O yüzden sizinle de bu klibi paylaşacağım:

Söylemeyi unutmuşum, şarkının en çok hoşuma giden kısmı: "Herkes dünyayı değiştirmek ister, ama kimse ölmek istemez. Denemek ister misin?" :KK75:

Hadi hayirlisi Endulus, sinavinda üstün basarilar diliyoruz ve bekliyoruz :KK66: ona göre, kalbimiz seninle.
Bu arada ne sinavi canim ?

Flores cok güzelmiiisss :KK71::KK49::KK73::KK9:ne enerjik bir sarki böyle :KK5:

Floresim söz fotograflarini cekip buraya koyarim.
Bu arada sayende sukulentleride ögrendim, yani görüyordum orda burda ama hic ilgimi cekmemisti, arastirdim, gercekten cok güzeller. Hatta bir arkadasim bana sukulent hediye etmisti böyle tasin icinde yasayan ve bahce icindi, senelerce acti, dur bakayim daha duruyorsa onunda fotografini cekerim.
Iste hayat böyle birsey, baktigin kadar var, aligaldigin kadar var...sen söyledigin icin, bundan sonra sukulenetlere baska bir gözle bakacagim. Gercekten cok modern ve uzayli gibi duruyorlar bazen. Cok halkisin sevmemek elde degil, simdi banada bulastirdin :)
Evet floresim, gercekten farkindayim ve cok degerini biliyorum inan. Burada yasamaktan cok mutluyum, iyiki babam o zamanlar Almanya`ya gelmis calismaya, bende en ince ayrintisina kadar tüm imkanlari kullandim Avrupa`nin canim.
Ama düsünsene Avrupa´da her imkanlar var ve hala bunlari görmeyen o kadar yabancilar varki...:KK43:

:KK34:
Ben bu konuya aboneyim, birileri mesaj yazınca uyarı gelirdi. Uzun zamandır gelmedi, bir bakayım dedim bir sürü mesaj yazılmııııış :KK34:
En kısa zamanda arayı kapatırım.

Back