Hadi hayrilisi canim, dilerim hersey istedigin gibi yürür. Sakin pes etme, zorda olsa mücadele et. Gercekten bu zamanda iyi is yeri bulmak cok zor.h.buldm canm evt bu konuyu seviyorum...bi kaç aydır calısmıyorum ama görüşme arastırma derken kafamı buraya veremiyordum
hemde cok zor insanlar seni kullanmaya çalısıyor ama artk ağızlarını actıkları an amaclarını anlıyorum ve cevaplarımı esirgemiyorum..herkesin gönlüne göre versin rabbim..yaa birde evli oldugumu görünce cocuk konusunu acıyorlar..cocuklu calısanda istemiyor insanlar..zaten en az bi sene olmasın derken bi 3 yıl daha uzattım cocuk konusunu..Hadi hayrilisi canim, dilerim hersey istedigin gibi yürür. Sakin pes etme, zorda olsa mücadele et. Gercekten bu zamanda iyi is yeri bulmak cok zor.
canım benım gül geç dicem,kolay değil diceksin,çok haklısın,ama eşinin hatırı için diye düşün ve derin nefes al vee DÜŞÜNMEBelli olsa sayılı gün çabuk geçer deyip avunacağım
Daha düşünmemiştir eminim ne zaman döneceğini :)
Neden rahatsız olduğumu da söyleyeyim. Kendisi gündüzleri evde tek olacak ben ve eşim çalıştığımız için.
Gün boyunca fıldır fıldır evin içini gezer, iş yapayım, ıvır zıvır varsa atayım, çamaşır varsa katlayıp YATAK ODASINA götüreyim diye uğraşır. Kendince bana yaranmaya çalışıyor çünkü geçmişteki hatalarından dolayı ona kırgın olduğumu biliyor. Ben de bu davranışını hiç samimi bulmuyorum ve evimde benden çok onun iş görmesi hoşuma gitmiyor.
sanada selamlar,hoşgeldinHoşgeldiniz.
Nickiniz tanıdık geldi, yanılmamışım.Taaa bu konunun başlarında yazmışsınız.
Selamlar
sanırım havaya salınan polen hikayesi,birde şubat ve mart ayında hep başıma geçmişte kötü şeyler geldi ondan diyelim,ama daha iyi olacağım inş,bu arada ben sonbaharcıyımdırMerhabalar Endülüs.Neden depresifsiniz?
Mart ayı ne güzel, ilkbaharın ilk ayı.
iyi yapmişin,nasılsa olur ve geriye dönemezsinde,önce huzurunu sağlama al,sağlam limanda dur,ondan sonrahemde cok zor insanlar seni kullanmaya çalısıyor ama artk ağızlarını actıkları an amaclarını anlıyorum ve cevaplarımı esirgemiyorum..herkesin gönlüne göre versin rabbim..yaa birde evli oldugumu görünce cocuk konusunu acıyorlar..cocuklu calısanda istemiyor insanlar..zaten en az bi sene olmasın derken bi 3 yıl daha uzattım cocuk konusunu..
Merhaba bu topigin güzel kizlari,
Floresim, sana sonsuz güveniyorum canim, her olayin üstesinden geleceginden cok eminim.
Sağ olun. Düşünmemeye çalışıyorum tabii sınırlarımı zorlamadığı sürece eşim için idare ediyorum.canım benım gül geç dicem,kolay değil diceksin,çok haklısın,ama eşinin hatırı için diye düşün ve derin nefes al vee DÜŞÜNME
Hayırlısı olsun.Bol şans diliyorum.h.buldm canm evt bu konuyu seviyorum...bi kaç aydır calısmıyorum ama görüşme arastırma derken kafamı buraya veremiyordum
Merhaba bu topigin güzel kizlari,
Floresim, sarki harika, tesekkür ederim.
bana dinlediginiz sarkilari, Arialari, opera ne olursa olsun yeterki müzik olsun yollayin, cünkü sizlerin zevkinide cok merak ederim ben..
Kizilim bazen sen kayboluyorsun Ladym geliyor, bazen Ladym kayboluyor sen geliyorsun, aksatmadan yapisiniza hayranimiyiki varsiniz
Ya bendede bu ara bir melankoli var, size bugünki sarkimda öyle gelsin. Cok severim ...Madem Andrea Bocelli`den basladik....
Maşallah diyerek başlayayım :)Flores bende cicek manyagiyim, evimde mum cicegim vaaarrrrrrr, bilirmisin ???
Bir kac orkide, kilic cicegide var, sonra bahcemde daha acmadilar ama, güllerim, lalelerim, elma agacim, kiraz agacim ve erik agacim var.....cok seviyorum, bahce isini hafta sonu esimle hava yagmur yagmiyorsa eger bahce iside yapariz.
Vallahi ben de takmış durumdayım Kızıl, senin sayende :) Tekrar teşekkür etmiş olayımBu üçlü akşamlarınıza keyif ve neşe katsın Arkadaşlar.
Önce leziz bir türk kahvesi içelim;
Eki Görüntüle 1451379
Sonra tatlı bir şiir okuyalım;
Öyle sabah uyanır uyanmaz yataktan fırlama
Yarım saat erkene kurulsun saatin
Kedi gibi gerin, ohh ne güzel yine uyandım diye sevin..
Pencerini aç, yağmur da olsa, fırtına da olsa nefes al derin derin
Yüzüne su çarpma, adamakıllı yıka yüzünü serin serin
Geceden hazır olsun, yarın ne giyeceğin
Ona harcayacağın vakitte bir dilim ekmek kızart
Çek kızarmış ekmek kokusunu içine
Bak güzelim kahvaltının keyfine..
Ayakkabıların boyalı olsun, kokun mis,
Önce sana güzel gelsin aynadaki siluetin
Çık evinden neşeyle, karşına ilk çıkana gülümse, aydınlık bir gün dile
Sonra koş git işine, dünden, önceki günden,
Hatta daha da eskiden yarım ne kadar işin varsa hepsini tamamla,
Ohhh şöyle bir hafifle
Bir güzel kahve ısmarla kendine, seni mutlu eden sesi duymak için alo de
Hiç işin olmasada öğle üzeri dışarı çık
Yağmur varsa ıslan, güneş varsa ısın, hatta üşü hava soğuksa
Yürü, yürürken sağa sola bak, öylesine değil, görerek bak
Çiçek görürsen kokla, köpek görürsen okşa, çocuk görürsen yanağından makas al..
Sonra,şöyle bir düşün, kimler sana yol açtı, sen çok dar da iken kimler seni ferahlattı, hani kapını kimsenin çalmadığı günlerde kimler kapını tıklattı? Ne kadar uzun zamandır aramadın onları değil mi?
Hadi hemen uğrayabilirsen uğra, arayabilirsen ara
Hatırlarını sor, öyle laf olsun diye değil, kucaklar gibi sor..
Bu sadece onların değil, senin de yüreğini ısıtacak, yüzünde güller açtıracak..
Günün güzeldi değil mi? Akşamın da güzel olsun.. Yemeğin ne olursa olsun,masanda illaki kumaş örtü olsun..
Saklama tabakları, bardakları misafire
Sizden ala misafir mi var bu dünyada
Ailecek kurulun sofraya, öyle acele acele değil, vazife yapar gibi hiç değil,
Şöyle keyife keyif katar gibi, lezzete lezzet katar gibi, eksik bıraktıklarını tamamlar gibi tadına var akşamının..
Gece evinde, dostların olsun
Sohbet mezen, kahkahan içkin olsun..
Arkadaşım, hayat bu daha ne olsun?
Ama en önce ve illa ki sağlık olsun!
Can Yücel
En sonda da kıpır kıpır şarkılar dinleyelim;
(flores, bu parçaları sen dinlemiştin.İdare et, bugünlerde bu hatuna takmış durumdayım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?