aynı fıkırde değilim,eğer öle olsa ve fikir değiştirip çocuk yapsak düzen düzelsin falan diye o zaman biz bozuluruz,düzene ayak uydururuz,işin bırde bu yanı var,yanı bız bız olmaktan çıkarız.farkındalığımız kalmaz,çocuk sahıbı olduktan sonra nasıl olacağımızı ongöremeyizAsıl sizin gibi kendisine özgüveni, özsaygısı olan, hayata karşı cesur durabilen, güçlü kadınların çocuk sahibi olması gerek...Bir bireyi yetiştirebilecek kapasiteye sahipsiniz fazlasıyla, sizin gibiler çocuk yetiştirmeli ki, düzen değişebilsin:)
Elbetteki sırf düzeni değiştirebilelim diye çocuk yapmanız doğru olmaz, hak veriyorum. Ama genede bilinçli, güçlü kadınların çocuk sahibi olmasını istiyorum...Herkes anne olmayı hak etmiyor. Bende bir eğitimciyim, inanın gün geçtikçe mesleğimden soğuyorum, Çocuklar o kadar bencilleşmiş, o kadar sorumsuzlaşmış ki, şiddete o kadar meğilliler ki, kural falan tanımıyorlar...Ailede gördükleri bi çok yanlışı o kadar kanıksamışlar ki; Okuldaki kurallara uymak , birbirlerine saygı duymak yawrulara zor geliyoraynı fıkırde değilim,eğer öle olsa ve fikir değiştirip çocuk yapsak düzen düzelsin falan diye o zaman biz bozuluruz,düzene ayak uydururuz,işin bırde bu yanı var,yanı bız bız olmaktan çıkarız.farkındalığımız kalmaz,çocuk sahıbı olduktan sonra nasıl olacağımızı ongöremeyiz
çocuk sahıbı olupta ne kadar değişen insanlar var,yargılamıyorum,ne olcağını bilemeyiz
zaten dünyada varlığımız düzen düzeltmek için çocuk yetıştşrmek değil,yaşamak sadece yaşamak
çok haklısın,şöle diyelim bizim gibi kadınlar değilde,öle kadınlara ALLAH çocuk vermesin dediğim oluyor,Elbetteki sırf düzeni değiştirebilelim diye çocuk yapmanız doğru olmaz, hak veriyorum. Ama genede bilinçli, güçlü kadınların çocuk sahibi olmasını istiyorum...Herkes anne olmayı hak etmiyor. Bende bir eğitimciyim, inanın gün geçtikçe mesleğimden soğuyorum, Çocuklar o kadar bencilleşmiş, o kadar sorumsuzlaşmış ki, şiddete o kadar meğilliler ki, kural falan tanımıyorlar...Ailede gördükleri bi çok yanlışı o kadar kanıksamışlar ki; Okuldaki kurallara uymak , birbirlerine saygı duymak yawrulara zor geliyor
Bnecede sussss,opuldun,evet yaa laleler,meyve ağaçları gelin gibi,off doğa uyanıuor,çok güzelEndulus acaba degisirmisiniz ?
Bence sizler öyle harika kadinlarsinizki, süper annelerde olurdunuz.... Tamam tamam sustummm.
Bu arada buradada günes aciyor artik kizlar ve ilk cicekler yavas yavas görünüyorlar. Mesela laleler bas göstermis, heyecanla bekliyorum her sene onlari. Lalelerde hosuma giden bir kere ekiyorsun, o kendisi toprakda tohumlara bölüyor ve uzun seneler ayni yerden cikiyor. Cok güzeller yyaaaaa....
Kizlar bu parcayla ilkbahar`a hosgeldin demek istiyorum...Johannes Brahms
Nasıl olayım endulus kayınvalidem geldi bize uzak yoldan. Bir dertten öteki derde savrulup duruyorumkızlar merhabalar,nasılsınız?ay ben biraz depsesif,mart ayı işte,
niye kız kaç gün kalacakNasıl olayım endulus kayınvalidem geldi bize uzak yoldan. Bir dertten öteki derde savrulup duruyorum
Çocuklar o kadar bencilleşmiş, o kadar sorumsuzlaşmış ki, şiddete o kadar meğilliler ki, kural falan tanımıyorlar...Ailede gördükleri bi çok yanlışı o kadar kanıksamışlar ki; Okuldaki kurallara uymak , birbirlerine saygı duymak yawrulara zor geliyor
Belli olsa sayılı gün çabuk geçer deyip avunacağımniye kız kaç gün kalacak
Bu arada cok calismaktan pek birsey yazamiyorum ve aslinda o kadar cok sey varki anlatacak...sadece sunu diyebilirim size kizlar, gencliginizin ve sagliginizin kiymetini bilin, gerisi o kadar boski. Inanin hic bir seyi kafaya takmaya degmezmis....neler takardim kafama neler...siz ayni hatayi yapmayin. Gülün, eglenin, gezin, ister erkek arkadasinizla, ister kiz arkadaslarinizla, ister esinizle...hem calisin ama hayati bir güzeeelllde yasayin. Hic birseyi ertelemeyin. Her sey yasinda güzel. Bir yere gelmek icin veya bir seyi elde etmek icin cabalayin tabiki, ama kendinizi hiiicc unutmayin....
Teşekkür.Kizlar bu parcayla ilkbahar`a hosgeldin demek istiyorum...Johannes Brahms
Hoşgeldiniz.selam herkeseeeee
Merhabalar Endülüs.Neden depresifsiniz?kızlar merhabalar,nasılsınız?ay ben biraz depsesif,mart ayı işte,
h.buldm canm evt bu konuyu seviyorum...bi kaç aydır calısmıyorum ama görüşme arastırma derken kafamı buraya veremiyordumHoşgeldiniz.
Nickiniz tanıdık geldi, yanılmamışım.Taaa bu konunun başlarında yazmışsınız.
Selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?