- 9 Ocak 2015
- 1.214
- 781
- 163
- 39
Once okiyup adam olsaydin sonra yapardin cocuk be canim kocan kapiya koyarsa bi gun gidicek yerin var mi kizim .sen burdakilerin hayatini düşünme kendi hayatina bak.ewet tatlm 18 yasindayim ve dunya tatlisi bi kizim var ne oldu bi sorunmu var??
Once okiyup adam olsaydin sonra yapardin cocuk be canim kocan kapiya koyarsa bi gun gidicek yerin var mi kizim .sen burdakilerin hayatini düşünme kendi hayatina bak.
Cocuk yap hadi sen gezme buralarda ablasiO dediqini sen yap kendi hayatinla ilqilen sen kim oluyorsunda bunlari bana soyleyebiliyorsun densiz haddinizi bilin
Saolll canimmmmm tesekkur ederimBencede topigi mahvetmenin bi anlami yok eqer baska sorular kaldiysa aklinda ozelden mesaj at
Allahım topiğin ismi çocuksuz hayat kadar netken hala göbişlerinizle bebişlerinizle gelip burda ay sonra istersen ay olmasa olmazdım ay cocuklarım olmadan asla gibi laflar ederek tıbben anne olamayan ya da tercihen anne olmak istemeyen insanları taciz etmeseniz diyorum !
boşver ya insanlar kişiliğini henüz oluşturmadan cocuk oluşturuyor
Ona göre öyle değilse size ne? Bunda şaşıp kalacak ne var? İnsanların yaşam tarzına saygı duymayı öğrenin. Ya ne tür cinssiniz biri gidiyor, öbürü geliyor. Hayatın tadı tuzu size göre o olabilir, buradakilere göre değil demek ki. Niye boşa yaşasın ya, bu insanlar evde oturup asalak gibi mi yaşıyorlar boşa yaşasınlar? Daha çocuk yaşta anne olmuşsun, sen hayatı yaşamışsın ki gelmiş burada hayat dersi veriyorsun.
Keşke önce okusaydın hadi okuyamadın önce kendi ayaklarının üzerinde duymayı öğrenseydin hayatı tanısaydın.
İnsanlarla vakit geçirseydin, doya doya gezseydin. Boşa geçmiş yıllarına yanarsın diyen insana bak 18 yaşında!
İnsanı çocuktan soğutusunuz ya. Gelip burada annelik aşılaması yapmayın ARTIK.
Once okiyup adam olsaydin sonra yapardin cocuk be canim kocan kapiya koyarsa bi gun gidicek yerin var mi kizim .sen burdakilerin hayatini düşünme kendi hayatina bak.
Cocuk yap hadi sen gezme buralarda ablasi
Cocuk gelin olmussun.senin yasindakiler lise caginda hala.bide gelmis akil veriyor
densize densizimdir.adamina göre muamele ..
konuyu mahvetmek istemezdim ama arkadas kasindi cidden..
Flores canim, senin konu bu arada kaynayip gitti, bayagi bir heyecanli oldu dün aksam burasi...ama detayli yazacagim daha sana.
Tüm cocuksuz kadinlari buraya bekliyorum, birde anne olup bizimle empati kurabiliyorsa, sizleride bekliyorum.....
Cocuksuz nasilda mutlu yaasnilirmis duysun cümle alem.
Evet cocuksuzuz ama hala kadin gibi kadinlariz...Yasasin özgür iradesiyle yasayan her canliya...
ahahahahhahha cok komik oldu yazim ama anladiniz siz onu ...
Canımsın :) diyorum ki olivia, acaba ilk mesaja "Çocuk doğurun gibi bir öneri ile gelecekseniz, daha önce yazıldı teşekkür ederiz. Ama bizim fikirlerimize saygı duyuyorsanız, çocuğunuzun olup olmaması fark etmez. Sohbetimize katılabilirsiniz." yazsak kabalık etmiş olur muyuz? Çünkü artık bizi yordu "Su çok güzel gelsenize" tadındaki yorumlarFlores canim, senin konu bu arada kaynayip gitti, bayagi bir heyecanli oldu dün aksam burasi...ama detayli yazacagim daha sana.
Tüm cocuksuz kadinlari buraya bekliyorum, birde anne olup bizimle empati kurabiliyorsa, sizleride bekliyorum.....
Cocuksuz nasilda mutlu yaasnilirmis duysun cümle alem.
Evet cocuksuzuz ama hala kadin gibi kadinlariz...Yasasin özgür iradesiyle yasayan her canliya...
ahahahahhahha cok komik oldu yazim ama anladiniz siz onu ...
bu arada su kizcagizin ustune gitmeyin, zaten erken evliligi yanlis oldugunu bilseydi, evlenmezdi. Evlendikten sonra da, ne kadar yanlis birsey yaptigini dusunerek omur curutecek degil ya.. uyarilariniza sert cikmasi cok dogal, koruma icgudusu. Insallah cok guzel huzurlu bir omru olur.
Canim bankada veznedarim.ama isimden memnun degilim.subem istanbulun köhne bir semtinde.beni buraya attilar.Bravo Cigdem, pozitifligin bizede yansidi. Aaahhhh birde Istanbuldasinki...
Birdeeeeeeee cok gencsin, cikar anasini satayim tadini, ye ic, gez, dolas, ammaaaaa ilk önce is sonra eglence derim hep. Insallah bir meslek vs yapiyorsundur ?
ben neyin doqru neyin yanlis olacaqini bilecek kapasitede biriyim bos konusma isine bak ..senin dualarinada ihtiyacim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?