Ne yazikki konu kapanmis gevezeyim arkadasin actigi, onun icin buradan yaziyorum.
Canim arkadasim belki reelde görüssek birbirimizi belkide cok sevecektik. Ne yazikki sanalda bir yazilimla insanlar kendisini tam ifade edemeyebiliyor. Eminim sende aslinda iyiligimiz icin yazdin ve tavsiyelerin icinde cok tesekkürler ama dilerim tüm anne olmak isteyen her kadin bu güzel duyguyu yasasin.
Hayatta gelemem böyle seylere ve cok üzülürüm bir insani üzmeye. Dilerim, sende fazla alinmamissindir ve üzülmemissindir. Senin adina gercekten cok sevindim, ne mutlu ikizlerin var, anali ve babali saglikli büyüsünler...
Önemli olan herkesin istedigi gibi özgür ve kendi secimleri icinde yasamasi....bir arkadas demiski özür dilemen lazim...ama biliyorumki sen benden daha fazla üzüldün ve benim kalbim buna hiiicc dayanamaz. Özür önemli degil ama sadece bilki, herkes senin gibi sansli degil belki veya benim gibi istemeyenlerde var, buna saygi duyman yeterli.
Önemli olan biz kadinlarin ayaklari üzerimizde durmasi. Cünkü bir ülke kadiniyla güclüdür. Biz burda birbirimize destek olmayacagizda kim olacak Allah askina ???
Bu arada bir arkadasin dedigi gibi kültür cok pahali degil veya bir müzeye gitmek, ve bizler burda gercekten entelde degiliz, ama evet seviyoruz, müzeler, kitaplar, sinema, opera, vs. vs. ama hic bir zaman ben kimseden üstün degilim olmakda istemem, öylede bir itibar biraktigima inanmiyorum. Gevezeyim arkadasim, yaslarimiz hemen hemen ayni, onun icin sadece empati istiyorum senden. Iyi geceler. Ben sana kirgin degilim haberin ola, sende sakin olma...sevgiler