• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cocuk sahibi olmadanda cok mutlu hayatini yasayan kadinlar :)))

Keman çalabiliyor musun sen bakalım? En çok istediğim şeydir keman çalmak. Sakinleşmek istediğimde hep keman solo parçalar dinlerim. Bugün de dinledim malum :KK53:
Bi de sen niye kitlendin ki, psikolojine ne oldu?
Bilsem :KK53:...

Entellik daralması na mı girdim nedir :KK45:...

Hiç sorma;

Aylardır doğru düzgün bir kitap okumadım. Burada bir entel varsa oda sizsiniz Hiçkimse hanım :KK66: ben çakma entelim.
Ben de okuyamayacağım bu sıralar, bugün bi sınava başvurdum. Martın sonunda onun sınavına gireceğim. Çalışırsam ilk aşamayı geçebilirim ama çalışmam lazım :KK17:

Bu kadınlar göbüşünde(!) bebiş(!) istemiyor işte ya kabullenmek neden bu kadar zor :KK53: Çok tuhaf bişey mi var ortada? Niye taktınız bu insanlara?. Girmeyin bu topiğe çok rahatsızsanız. Neden her zaman azınlıklar asimile olmak zorunda? Burası kadınlar kulübüyse özgürce burda yazışmak onların da hakkı.Yani şuraya girip 'ama anne olmak çok güzelll' dediğiniz zaman bişey ifade etmiyor, anlayışsızlık göstergesi oluyor sadece.
Ne zaman bebeğiniz olucak tatlım :KK45:? Neden anne olmak istemiyorsun :KK53:? Neden çocuklara düşmansın :KK70:?

Merhaba arkadaşlar yeni gördüm konuyu.kendimden bahsetmek istiyorum.ben 3 yıllık evliyim. Ben ki evlendikten 2 til sonra çocuk düşünen, ccanı tatlı, doğum korkusu olan kişiyken. Evlendikten sonra annemin çocuk çocuk baskısı sayesinde aklıma düşen çocuk sevdasiyla çocuk yapmak istedim.cocuklari çok sevdiğimi fark ettim.minik minik elleri.anne degisleri. Annelerine bagliliklari beni her geçen gün çocuk aşkıyla tutuştum. Evliligimin birinci yılından sonra bebek düşünmeye başladık. Bir ugrastik doktora gittim muayeneler oldum.sonra eşim doktora gitti ve tıbbın çaresiolmayan ssağlık sorunumuz çıktı ortaya.şuan hiçbir Tedavimiz tok. Eşim ben perişan.tamam diyorum zamanı vardır. Ama gün geliyor kötü oluyorum.napicam.nasil alişicam. Nasıl cocuksuz mutlu olacağım. Akıl verin arkadaşlar.korkuyorum ruh sagligimi kaybetmekten.cok dert ediyorum.nasil başa çıkılır bu durumla..başınızı şiirdir ama çocuksuz mutluluk olur mu.....

Merhaba arkadaşlar yeni gördüm konuyu.kendimden bahsetmek istiyorum.ben 3 yıllık evliyim. Ben ki evlendikten 2 til sonra çocuk düşünen, ccanı tatlı, doğum korkusu olan kişiyken. Evlendikten sonra annemin çocuk çocuk baskısı sayesinde aklıma düşen çocuk sevdasiyla çocuk yapmak istedim.cocuklari çok sevdiğimi fark ettim.minik minik elleri.anne degisleri. Annelerine bagliliklari beni her geçen gün çocuk aşkıyla tutuştum. Evliligimin birinci yılından sonra bebek düşünmeye başladık. Bir ugrastik doktora gittim muayeneler oldum.sonra eşim doktora gitti ve tıbbın çaresiolmayan ssağlık sorunumuz çıktı ortaya.şuan hiçbir Tedavimiz tok. Eşim ben perişan.tamam diyorum zamanı vardır. Ama gün geliyor kötü oluyorum.napicam.nasil alişicam. Nasıl cocuksuz mutlu olacağım. Akıl verin arkadaşlar.korkuyorum ruh sagligimi kaybetmekten.cok dert ediyorum.nasil başa çıkılır bu durumla..başınızı şiirdir ama çocuksuz mutluluk olur mu.....
Mutluluk çocukla ilgili değil. Çocuğu olup çok mutsuz olan insanlar var. Birbirinizi sevin, koruyun ,değer verin. Rabbim dilerse birgün çocukta olur inşallah. İstek ve beceri meselesinden çok kısmet meselesi olduğunu düşünüyorum. Her anınızı güzel yaşayın ki ;bir gün bebeğiniz olduğunda' eve kapandım vah vah ' durumu yaşamayın. Hayatımı yaşadım. Şimdi sıra bebek büyütmek te dersiniz.

Ne zaman bebeğiniz olucak tatlım :KK45:? Neden anne olmak istemiyorsun :KK53:? Neden çocuklara düşmansın :KK70:?
Bi ara da bi üye vajinusmus olan bayanlara 'siz numara yapıyorsunuz, aslında öyle bi hastalık yok, siz kocanızı sevmiyorsunuz aslında' gibi şeyler söylemişti. Bi o konu , bi bu konu beni aşırı gerdi :KK51:

Ne yazikki konu kapanmis gevezeyim arkadasin actigi, onun icin buradan yaziyorum.
Canim arkadasim belki reelde görüssek birbirimizi belkide cok sevecektik. Ne yazikki sanalda bir yazilimla insanlar kendisini tam ifade edemeyebiliyor. Eminim sende aslinda iyiligimiz icin yazdin ve tavsiyelerin icinde cok tesekkürler ama dilerim tüm anne olmak isteyen her kadin bu güzel duyguyu yasasin.
Hayatta gelemem böyle seylere ve cok üzülürüm bir insani üzmeye. Dilerim, sende fazla alinmamissindir ve üzülmemissindir. Senin adina gercekten cok sevindim, ne mutlu ikizlerin var, anali ve babali saglikli büyüsünler...
Önemli olan herkesin istedigi gibi özgür ve kendi secimleri icinde yasamasi....bir arkadas demiski özür dilemen lazim...ama biliyorumki sen benden daha fazla üzüldün ve benim kalbim buna hiiicc dayanamaz. Özür önemli degil ama sadece bilki, herkes senin gibi sansli degil belki veya benim gibi istemeyenlerde var, buna saygi duyman yeterli.
Önemli olan biz kadinlarin ayaklari üzerimizde durmasi. Cünkü bir ülke kadiniyla güclüdür. Biz burda birbirimize destek olmayacagizda kim olacak Allah askina ???
Bu arada bir arkadasin dedigi gibi kültür cok pahali degil veya bir müzeye gitmek, ve bizler burda gercekten entelde degiliz, ama evet seviyoruz, müzeler, kitaplar, sinema, opera, vs. vs. ama hic bir zaman ben kimseden üstün degilim olmakda istemem, öylede bir itibar biraktigima inanmiyorum. Gevezeyim arkadasim, yaslarimiz hemen hemen ayni, onun icin sadece empati istiyorum senden. Iyi geceler. Ben sana kirgin degilim haberin ola, sende sakin olma...sevgiler

Mutluluk çocukla ilgili değil. Çocuğu olup çok mutsuz olan insanlar var. Birbirinizi sevin, koruyun ,değer verin. Rabbim dilerse birgün çocukta olur inşallah. İstek ve beceri meselesinden çok kısmet meselesi olduğunu düşünüyorum. Her anınızı güzel yaşayın ki ;bir gün bebeğiniz olduğunda' eve kapandım vah vah ' durumu yaşamayın. Hayatımı yaşadım. Şimdi sıra bebek büyütmek te dersiniz.
Evet ama bir süre sonra olmaması sanırım üzerine daha çok düşmemek sebep oldu.bazen öyle bir Psikolojiye giriyorum ki.gunümü gecemi mahvediyorum.eşimle çok iyiyiz ve herseyimizi yapıyoruz. Ama bir türlü kendimi yipratmaktan uzak Tutamıyorum :(

Bi ara da bi üye vajinusmus olan bayanlara 'siz numara yapıyorsunuz, aslında öyle bi hastalık yok, siz kocanızı sevmiyorsunuz aslında' gibi şeyler söylemişti. Bi o konu , bi bu konu beni aşırı gerdi :KK51:
Evet. Hatırlıyorum o konuyu. Çok ayıp etmişlerdi o hanımlara ya...

gevezeyim isimli arkadaşın konusuna çok yazmak istedim ama yetişememişim.ama yazsam kesin banlanırdım kesin.

burası çeştli nedenlerle hayatında çocuk olmayan ya da istemeyen kadınların topiği neden gelip ayyy çocuk çok güzel ama anne olun ondan sonra görün off ne biçim başlık gibi saçma sapan akla mantığa sığmayan demeçler vermeyin. anayım ben deyip coşmayın.

milleti taciz etmeyin ulen :KK11:

gevezeyim isimli arkadaşın konusuna çok yazmak istedim ama yetişememişim.ama yazsam kesin banlanırdım kesin.

burası çeştli nedenlerle hayatında çocuk olmayan ya da istemeyen kadınların topiği neden gelip ayyy çocuk çok güzel ama anne olun ondan sonra görün off ne biçim başlık gibi saçma sapan akla mantığa sığmayan demeçler vermeyin. anayım ben deyip coşmayın.

milleti taciz etmeyin ulen :KK11:
Ahahahahaha cok tatlisin canim yaaaa :KK71:yaniiiiiii....

Evet ama bir süre sonra olmaması sanırım üzerine daha çok düşmemek sebep oldu.bazen öyle bir Psikolojiye giriyorum ki.gunümü gecemi mahvediyorum.eşimle çok iyiyiz ve herseyimizi yapıyoruz. Ama bir türlü kendimi yipratmaktan uzak Tutamıyorum :KK43:
Hayır sebep izin duyarsızlığınız değil. Kadın- erkek tüplerini bağlatıp hamile olan var. İnsan duyunca şaka zannediyor. Düşünün çift taraflı kalıcı önleme rağmen gebelik oluşabiliyor. İsyana kaçmadan hayatı iyi yaşamak gerekir. Kısmette varsa neler olmaz. Yoksa ne yapsanız boş. Bu demek değil ki bir şey yapmayın. Gereken ne varsa yapın ve çok az zarar görmeye çalışın. Psikolojinize sahip çıkın. Hayatın t

Evet ama bir süre sonra olmaması sanırım üzerine daha çok düşmemek sebep oldu.bazen öyle bir Psikolojiye giriyorum ki.gunümü gecemi mahvediyorum.eşimle çok iyiyiz ve herseyimizi yapıyoruz. Ama bir türlü kendimi yipratmaktan uzak Tutamıyorum :KK43:
Arkadaşım sana söyleyebileceğim tek şey sakın kendini yıpratma.
Allahtan tek dileğim ben çocuk düşündüğümde eğer bi nedenle olmazsa, inşallah bunu takıntı haline getirmem.
Bi zaman sonra o takıntı oluyor çünkü. Lütfen, hayat çok güzel, eşini seviyorsun. Çocuk da olursa olur olmazsa da dünyanın sonu değil. Evlatlık bile alabilirsin.
Üzülerek, kendini paralayarak hayatı zindan etme:KK68:

kişilerin seçimine,yaşam biçimine saygı göstermeyi,dayatmamayı öğrenemediğimiz müddetçe,bu tavırlar, devam edecek maalesef.
kendimizden farklı olanı kabul etmeyi öğrenmek zorundayız.
zorundayız ki, bir gün bu dayatmayı ,başka bir konuda bize yaptıklarında, söz söyleme hakkına sahip olalım.

Back