• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cocuk sahibi olmadanda cok mutlu hayatini yasayan kadinlar :)))

oky sorun bu topik değil aslına.o hırs alıyor benden ama kendini küçülterek yapıyor bunu. kk bilir ki yıllarca çocuk istememiş ve yapmamış biriyim msjımda da bunu demek istedim.ama çiğdem eski tartışmamızı buraya taşımak için çabalarda.ancak arkadaşlarına da saygısızlık yapıyor farkanda değil.ben konuyu açan arkadaşın en eski topiğin de yazardım yeni değil yani.

kişiler kendisine yakışana yapar

tekrar kusura bakmayın arkadaşlar
Yillarca cocuk icin cabaladim dedin.simdi dondurme lafi
ya senin gibi olmak vardı şu hayatta
nasilda kiviriyorsun ..
muhattab olanda kabahat ama sevimliligini yemiyorum.baska konudada senle sıkıntım yok ne olabilir ki sen nesin benim hayatimda tanimam etmem..
ay hirslanmisim sana:KK70:
sana niye hirslanayim ne ozelligin var beni kiskandircak guldurme beni canim ...

Yillarca cocuk icin cabaladim dedin.simdi dondurme lafi
ya senin gibi olmak vardı şu hayatta
nasilda kiviriyorsun ..
muhattab olanda kabahat ama sevimliligini yemiyorum.baska konudada senle sıkıntım yok ne olabilir ki sen nesin benim hayatimda tanimam etmem..
ay hirslanmisim sana:KK70:
sana niye hirslanayim ne ozelligin var beni kiskandircak guldurme beni canim ...

ya sabır!

bak güzel arkadaşım yıllarca çocuk sitemedim yapmadım sonra da olmadı çabaladım.oldu mu?

olivia nın topiğinde senin gibi birisinin olduğunu bilseydim çünkü diğerleri hep seviyeli ve güzel insanlardır, gerçekten gelmezdim.

ya sabır!

bak güzel arkadaşım yıllarca çocuk sitemedim yapmadım sonra da olmadı çabaladım.oldu mu?

olivia nın topiğinde senin gibi birisinin olduğunu bilseydim çünkü diğerleri hep seviyeli ve güzel insanlardır, gerçekten gelmezdim.

konudaki nota bakalım.
Not: burasi cocuk sahibi olmayan ( tibbi yönden olamayanlar veya bilincli olmak istemeyen ) tüm kadinlarin sohbet alani !!! Anneler icin cok konular ve temalar var kadinlar kulübünde. Anne olmayanlar veya olamayanlarinda kendi aralarindada bir sohbet alani olsun !

bu durumda senin bu konuya yazman gayet doğal.
ama ben yazabilirmiyim. bilemedim.
müzmin bekarlar ve evlenmeyi hiç düşünmeyenler yazabilirmi olivia:)))
işin şakası bir yana,gerginliklere hiç gerek yok arkadaşlar. güzelim konuya yazık oluyor

Okypete benim yüzümden sende bugün cok yoruldun vallahi. Inan cok özür dilerim ama dünkü heyecandan dolayi bayagi bir popüler oldu burasi, herhalde bu ilk günün heyecani.
Oysa biz o arkadasin dedigi gibi dört arkadas gayet mutluyduk yaniiii.....saka saka tabiki her empati kuran bayanlarla sohbet etmek bir zevkdir ama gercekten kavga ve gürültüye alisik degiliz.
Insallah biterde devam edebiliriz sohbetlerimize...
Tesekkürler Okypete bütün yaptiklarin icin.:KK68:

konudaki nota bakalım.
Not: burasi cocuk sahibi olmayan ( tibbi yönden olamayanlar veya bilincli olmak istemeyen ) tüm kadinlarin sohbet alani !!! Anneler icin cok konular ve temalar var kadinlar kulübünde. Anne olmayanlar veya olamayanlarinda kendi aralarindada bir sohbet alani olsun !

bu durumda senin bu konuya yazman gayet doğal.
ama ben yazabilirmiyim. bilemedim.
müzmin bekarlar ve evlenmeyi hiç düşünmeyenler yazabilirmi olivia:)))
işin şakası bir yana,gerginliklere hiç gerek yok arkadaşlar. güzelim konuya yazık oluyor

oky teşekkürler..aslında geyik yapmak için falan gelmemiştim çünkü çocuk sahibi olmayanları rahatsız etmek gibi bir derdim yok.sevdiğim arkadaşları görünce dün gece ki gibi bir merhaba deyip kaçacaktım.saldırıya uğradım :KK53:

siz kendinizi ne saniyorsunuz ya KIMSINIZ18 yasinda onun bunun kucaqinda seken kizlari kinamiyorsunuzda beni mi kiniyorsunuZ kendinize gelin haddinizi bilin olur olmaz seylere burnunuzu sokmayin
sen ne diyorsun ben onu çözemedim ? haddini de aşma

Okypete benim yüzümden sende bugün cok yoruldun vallahi. Inan cok özür dilerim ama dünkü heyecandan dolayi bayagi bir popüler oldu burasi, herhalde bu ilk günün heyecani.
Oysa biz o arkadasin dedigi gibi dört arkadas gayet mutluyduk yaniiii.....saka saka tabiki her empati kuran bayanlarla sohbet etmek bir zevkdir ama gercekten kavga ve gürültüye alisik degiliz.

canım sen de kusura bakma sizi görünce geleyim selam vereyim demiştim 2 sayfanız talan oldu benim yüzümden.iyi günler.

rica ederim olivia..
özür dileyecek hiçbir şey yok.
konun keşfedidi ,açılan o konuyla.
zaten bir süre sonra yine eski hale dönecektir konunuz..
o zaman, o güzel sohbetlerinize kaldığınız yerden devam edersiniz yine...

Kadesa her zaman gel canim. Lütfen öyle düsünme. Biz eskidende tanisiyoruz, yorumlarini ve mesajlarini okumak isterim dogrusu, neler degisti, öncesi ve sonrasi neler oldu diye, belki senin gibi ilk baslarda cocuk istemeyip sonra isteyenler olabilir aramizda....:KK54:

Kadesa her zaman gel canim. Lütfen öyle düsünme. Biz eskidende tanisiyoruz, yorumlarini ve mesajlarini okumak isterim dogrusu, neler degisti, öncesi ve sonrasi neler oldu diye, belki senin gibi ilk baslarda cocuk istemeyip sonra isteyenler olabilir aramizda....:KK54:

tabii ki gelirim sizlerle sohbet etmek zevk verir bana.şimdilik kaçayım mesai başlıyor :)

hahahahhaha neyse ne yapalim ? Artik seni mecburen dislerimizi gicirtarak aramizda kabul edecegiz :KK17::KK17::KK17:. Hay Allah, hosgedin bu arada MissPoine, bize neler getirdin bakalim ???:confused:

Size sevgimi getirdim Olivia'cım, burada bir tek o oluyor ne yapayım :eek:

Burada ki kraliçelerden çok tuhaf insanlarmış gibi bahsetmişti, sanatı sadece kalitesiz müzikten ibaret sananlar opera, bale, felsefe sevenlere uzaylı gibi bakıyor, onları da öyle kabul etmek lazım... :KK51:
Kendimi zorla kabul ettirecek kadar da yüzsüzüm banane :21:

Severiz, Tatli, yüzsüz, kendisini zorla sevdirenleri, MissPoine.
Aklima kediler geldi, hani kafasiyla sana vurur ya sev beni diye...
Oysa ki iki elin doludur, vaktin yoktur, ama o habire sana tiklar kafasiyla...tamam anladim sen onlardansin galiba...:KK19:
Bu arada kizlar bu aksam Baba Zula konserine gidiyorum ve cok mutluyum, kesin cok güzel olacaktir.
Bu hafta sonu parcam sizlere Baba zula`dan gelsin, sarkinin adi : "Bir sana birde bana "
Muhakkak dinleyin, kesin seveceksinizdir, ben cok seviyorummmmm...:KK36:

ben de arada bir gelebilir miyim,aranıza alır mısınız :KK52:

gerçi üç çocuğum var ama analık en yüksek mertebe ille de anayım ille de üstünüm diyenlerden değilim.çünkü çocuk sahibi olmak istememenin ve yıllarca çabalayıp olamamanın ne oldğunu çok iyi bilenlerdenim
Kadesacım, kendi adıma söyleyeyim ben seni burada görmek isterim :KK68:

Size sevgimi getirdim Olivia'cım, burada bir tek o oluyor ne yapayım :eek:

Burada ki kraliçelerden çok tuhaf insanlarmış gibi bahsetmişti, sanatı sadece kalitesiz müzikten ibaret sananlar opera, bale, felsefe sevenlere uzaylı gibi bakıyor, onları da öyle kabul etmek lazım... :KK51:
Kendimi zorla kabul ettirecek kadar da yüzsüzüm banane :21:
We love u MissPoineeee, we love u MissPoineeee :KK31:

herkese merhaba,arkadaşlar bu çocuk konusu ile ilgili bır konum kazen tarafından kapanmıştı,biri çok ileri gitmişti ve kazen haklıydı,ama sanrıım böle bir konu ile devam ediyorsunuz,aranızda benı tanıyanlar var,özledim sizi veeeee
tekrar merhaba

sen ne diyorsun ben onu çözemedim ? haddini de aşma
Ne olur cevap verme Norveçli bacım :KK17: Bugüne kadar çok geldi laf attı böyle insanlar. Ya hiç cevap yazmadık ya da içimizden biri cevap yazdı bıraktı. Sabote etmeye çalışıyorlar. Bir de cevap vermeyince daha da hiddetleniyorlar:KK48: Ben de üzülüyorum bu arkadaslara. Kendi kendilerine dert ediniyorlar, huzursuz olunuyorlar, alınıyorlar:KK64:

herkese merhaba,arkadaşlar bu çocuk konusu ile ilgili bır konum kazen tarafından kapanmıştı,biri çok ileri gitmişti ve kazen haklıydı,ama sanrıım böle bir konu ile devam ediyorsunuz,aranızda benı tanıyanlar var,özledim sizi veeeee
tekrar merhaba

siz hatırlamazsınız ama ben sizi hatırladım,hoş geldiniz.o konunun müdavimi olan bir kaç arkadaş daha vardı biri doktordu hatta onlar tamamen gittiler sanırım.

Back