Klavyenin "g" tuşu çalışmıyor sanırım. Ergen misin q kullanıyorsun diyeceğim ama yaşın 18 di dimi.
Bundan 5 yıl sonra göreceğim ben seni. Şimdi daha ilk yıllar.
Neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilecek kapasitede olsan şu an koca evinde değil üniversitede olurdun.
Şimdi otur evde bir çorap almak için bile kocanın para vermesini bekle.
Sen neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilsen insanlara saygın olurdu.
Kız senin için dua etmiş inşAllah demiş. Bak Allah'ın adı var. ona bile laf söylemişsin.
ya ben 17-18 yaşında beşiktaş sahilde paten kayıyordum ya.
Canım, hayatına müdahale edilmesinin, tercihlerin hakkında yorum yapılmasının nasıl bir şey olduğunu sanırım anlamışsındır.Sanane be sanane seni ne ilgilendiriyor senin cokmu Saygin var ki bu şekilde benim hayatimi sorguluyorsun benim ne yasadigim nasil yasadigim kimseyi ilgilendirmiyor
Canım, hayatına müdahale edilmesinin, tercihlerin hakkında yorum yapılmasının nasıl bir şey olduğunu sanırım anlamışsındır.
Lütfen ileride birilerinin hakkında yorum yaparken sen de dikkatli ol. (Bize yaptığın gibi yapma olur mu?)
hahahahhaha neyse ne yapalim ? Artik seni mecburen dislerimizi gicirtarak aramizda kabul edecegizDünden beri geleceğim geleceğim unutuyorum :) gerçi bayan geveze 4 kişi dışında kimseyi aranıza almadığınızı söylemişti :) selam herkese
Istemiyor canim da sabahtan beri bana ozel msj yolluyor ....ozel msj yollmasin cevap vermiyorum ...Arkadaslar ervaamm artik sizlerden mesaj almak istemiyor lütfen ervaamm hakkinda kimse birsey yazmasin, rica ediyorum.
Burda cocuk sahibi olmak isteyip cocuk sahibi olamayanlar yok.zaten cocuk istemeyenler var.ben de arada bir gelebilir miyim,aranıza alır mısınız
gerçi üç çocuğum var ama analık en yüksek mertebe ille de anayım ille de üstünüm diyenlerden değilim.çünkü çocuk sahibi olmak istememenin ve yıllarca çabalayıp olamamanın ne oldğunu çok iyi bilenlerdenim
Burda cocuk sahibi olmak isteyip cocuk sahibi olamayanlar yok.zaten cocuk istemeyenler var.
halden anlanilcak bir durum yok yani
bir kadin cocuk istemek zorunda degil
Ben konuya bakis acini elestirdimçiğdem seninle sorunumuzu buraya taşımazsan çok sevinirim.birbirimizi görmezden gelelim olur mu?msjımın almak istediğin kısmını alıtılama çünkü yanlış yerdesin. çünkü konyu yazan arkadaşlara baktım ve içlerinde yorumlarını çok beğenip değir verdiklerim var.arada bir onlara selam verip kaçacağım hepsi bu!
çigdem kadesanın mesajında tepki verecek ne buldun anlamış değilim..oda destek vermek için yazmış konuya
Bende halden anlarim vari bir msj atmisçigdem kadesanın mesajında tepki verecek ne buldun anlamış değilim..oda destek vermek için yazmış konuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?