• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cocuk sahibi olmadanda cok mutlu hayatini yasayan kadinlar :)))

Lady o sahneyi hatirliyormusun, hani criminal cat Dusty sütyeni getiriyor gece gece, ve bazende getiriken zorlaniyor, bacaklari ayrik ayrik.:KK70::KK70::KK70:
Bizde bazen bakariz ve hala cok güleriz yani favorilerimden biridir o Video ve inan bana kedim olsaydi bende "Dusty" Ismini koyacaktim, iyiki sen almissin bari ailede kalmis oldu .hahahahaha... :KK70::KK70::KK70:
Hatırlamaz mıyım!!! :KK70: Deli işte :KK70: Bir de mesela ayakkabı çalıyorsa, bir tanesini eve taşıyor sonra da gidip diğer çiftini mutlaka alıyormuş ya :KK70:

Selamlar dusty çok tatlıymış :)
Dün akşam ilginç bir film izledim ismi Lucy. Beynimizin %100'ünü kullanabilirsek neler yapabiliriz temasını işlemişler. Biraz şiddet içeren sahneler var ama benim beğendiğim bir film oldu. İzlemediyseniz size de tavsiye ediyorum :)

Tesekkürler Zeytinim, tavsiyeni not ettim, bulursam bakarim. Hatirliyorum begenenler cok vardi, gecen sene sinemalardaydi.

Herkese iyi geceler :KK33:
Neler konuşmuşsunuz merakla okuyacağım.3 sayfa gerideyim.
Sonrada bir filmle günü kapatayım. :)

Teşekkür ederim Hoppa ben de seni okumayı seviyorum. Sanki karşımda konuşuyor gibisin :)
Ben de pek takılmam sadece şiddet-kan görüntüsü biraz kötü etkiliyor. Belki takılan vardır diye uyarı yapma gereği duydum :)

Rica ederim.Bende öyle bir his verebildiğime sevindim. =)) Yazarken bazen çok kaptırıyorum kendimi keyifliysem özellikle :) Sende iyi ki geldin aramıza.:KK39:

Tamda Dogtooth'u açmıştım.Şimdi anladım ne demek istediğini. :KK66: Film sanki biraz biraz Michael Haneke tarzında gibi, rahatsız edici türden.Oscar adayı filmleri izliyordum ama bu filmi araya sıkıştırayım.Az önce fragmanı izledim enteresan bir filme benziyor. :KK64:İzleyeyim bakiyim :KK64:

Son düzenleme:
Hergün düzenli olarak siteyi takip ediyorum hep sinema tiyatro gezi baleden ibaret yani daha farklı muhabbetlerde yapılmalı topiğe can gelmeli...mesela gittiğiniz yerlerde dini inançlar nasıl hayat standartları Türkiyeye göre nasıl..herşeyden konuşmak gerek..:) takipteyim...çocuksuz hayatın avantajlarınıda istiyorum :)

Merhaba farahnihal, bizden bu kadar iste, aynen senin okudugun gibi...sende ne var ne yok ?
Nasil geciyor günlerin ? Ne is yaparsin ? Dogurdunmu cocugunu, resimde hamilesin galiba ???
Birazda sen anlat, biz dinleyelim sekerim...sevgiler bu arada

Bugünki sarkim size gelsin kizlar Goran Bregovic`den " In The Deathcar " ....:KK6:

Merhaba farahnihal, bizden bu kadar iste, aynen senin okudugun gibi...sende ne var ne yok ?
Nasil geciyor günlerin ? Ne is yaparsin ? Dogurdunmu cocugunu, resimde hamilesin galiba ???
Birazda sen anlat, biz dinleyelim sekerim...sevgiler bu arada

Beni unutmuşsun sanırım bebeğim olmuyordu tedavide görmüyordum..isteyip istemediğimide bende bilmiyorum diye belirtmiştim hatta, ben işteyim elti kvalide ailevi sorunlarla boğuşuyorum maalesef..işlerim kah yoğun kah durgun ömür geçiyor...

Hergün düzenli olarak siteyi takip ediyorum hep sinema tiyatro gezi baleden ibaret yani daha farklı muhabbetlerde yapılmalı topiğe can gelmeli...mesela gittiğiniz yerlerde dini inançlar nasıl hayat standartları Türkiyeye göre nasıl..herşeyden konuşmak gerek..:) takipteyim...çocuksuz hayatın avantajlarınıda istiyorum :)
Farahnihal; Konuşulan konular tamamen spontane gelişiyor ki.
Bugün şundan konuşalım durumumuz yok yani.
Daldan dala atlıyoruz bundanda gayet memnunuz sanıyorum. :)
Ayrıca herşeyi paylaşmakta özgürüz burda.O an kişisel gündemimizde ne varsa paylaşmak istediğimiz kadarını paylaşıyoruz.
Türkiyedeki hayat şartlarını konuşmaya kalksak ve diğer ülkelerle kıyaslamaya girsek illa ki siyasete gireriz ve sayfalarca sürer...
Yine din üzerine konuşmak bu forumda pek mümkün değil bence...
Özel hayat, kişisel mevzular derseniz herkes özel hayatını kolayca deşifre etmek istemeyebilir.
Bahsettiğim bu üç unsura dair muhabbetlere ben girmeyi pek tercih etmem,diğer arkadaşlarımı bilemem.

Bu topiğin bir özelliği; sürekli çocuk üzerine konuşulmaması.Zaten öyle olsa sıkılırız,bunalırız gibime geliyor.Sonuçta hergün kendi hayatımızda bu konuyu düşünmüyoruz, kafaya takmıyoruz. Takıntılı olduğumuz bir konu değil diye düşünüyorum.
Oliva'nın dediği gibi bizden bu kadar.Sizde paylaşmak istediklerinizi paylaşabilirsiniz tabi, buyrun.

:KK39:

Farahnihal; Konuşulan konular tamamen spontane gelişiyor ki.
Bugün şundan konuşalım durumumuz yok yani.
Daldan dala atlıyoruz bundanda gayet memnunuz sanıyorum. :)
Ayrıca herşeyi paylaşmakta özgürüz burda.O an kişisel gündemimizde ne varsa paylaşmak istediğimiz kadarını paylaşıyoruz.
Türkiyedeki hayat şartlarını konuşmaya kalksak ve diğer ülkelerle kıyaslamaya girsek illa ki siyasete gireriz ve sayfalarca sürer...
Yine din üzerine konuşmak bu forumda pek mümkün değil bence...
Özel hayat, kişisel mevzular derseniz herkes özel hayatını kolayca deşifre etmek istemeyebilir.
Bahsettiğim bu üç unsura dair muhabbetlere ben girmeyi pek tercih etmem,diğer arkadaşlarımı bilemem.

Bu topiğin bir özelliği; sürekli çocuk üzerine konuşulmaması.Zaten öyle olsa sıkılırız,bunalırız gibime geliyor.Sonuçta hergün kendi hayatımızda bu konuyu düşünmüyoruz, kafaya takmıyoruz. Takıntılı olduğumuz bir konu değil diye düşünüyorum.
Oliva'nın dediği gibi bizden bu kadar.Sizde paylaşmak istediklerinizi paylaşabilirsiniz tabi, buyrun.

Ama siteye girdi mi insan arada çocuksuz olmanın avantajlarını görmek istiyor :) mesela bale ye gittik süperdi çocuklu olsak gitseydik çocuk durmazdı bir zevk alamazdık tarzı muhabbetlerde arada geçse güzel olur..diye düşünüyorum..ben bu siteye girince okudugum zaman amaan çocugum olmuyor diye boşuna üzülüyorum olmayan arkadaşlar meger neler neler yapıyormuş diye düşünmeliyim..mesela geçen zeytinağacı yazmış çokta begendim onun mesajını :))

Bugünki sarkim size gelsin kizlar Goran Bregovic`den " In The Deathcar " ....:KK6:

Bizlere hediye ettiğin bir öncekini ( parça Sting'e aitti ) çok sevmiştim, abartmıyorum 5 kere dinlemişimdir kesin.
Teşekkürler.Bunuda keyifle dinleyeceğim Olivacım :KK68:

Ama siteye girdi mi insan arada çocuksuz olmanın avantajlarını görmek istiyor :) mesela bale ye gittik süperdi çocuklu olsak gitseydik çocuk durmazdı bir zevk alamazdık tarzı muhabbetlerde arada geçse güzel olur..diye düşünüyorum..ben bu siteye girince okudugum zaman amaan çocugum olmuyor diye boşuna üzülüyorum olmayan arkadaşlar meger neler neler yapıyormuş diye düşünmeliyim..mesela geçen zeytinağacı yazmış çokta begendim onun mesajını :))
İyi de başkalarının ne yazıp ne yazmayacağını biz belirleyemeyiz ki.
O avantajları siz kendiniz muhabbetlerden çıkarmalısınız.
Kendiniz odaklı düşünüyorsunuz gibime geldi.
Zeytinağacının mesajı güzeldi evet, paylaşıp paylaşmamak onun elindeydi çünkü.
Canı istemiş yazmış bizde keyifli okuduk bu kadar.

İyi de başkalarının ne yazıp ne yazmayacağını biz belirleyemeyiz ki.
O avantajları siz kendiniz muhabbetlerden çıkarmalısınız.
Kendiniz odaklı düşünüyorsunuz gibime geldi.
Evet zeytinağacının mesajı güzeldi paylaşıp paylaşmamak onun elindeydi çünkü.Canı istemiş yazmış bizde keyifli okuduk bu kadar.

Benimki sadece öneriydi ;) paylaşım olur veya olmaz bilemem
Sevgilerimle...

Evet, evet Kizil`im, o sarki Sting`dendi... begendigine sevindim. Bazen aklima estikce atiyorum böyle parcalar. Sizlerinde varsa dinlemek isterim...

Evet, evet Kizil`im, o sarki Sting`dendi... begendigine sevindim. Bazen aklima estikce atiyorum böyle parcalar. Sizlerinde varsa dinlemek isterim...
Seçimlerini dinlemek güzel. :)
Tabi ki aklıma geldikçe bende seve seve paylaşırım.
-
Birde bu ara özellikle sana bahsetmek istediğim iki şey oldu.
Hele bir tanesine bayılacağını tahmin ediyorum. :)
Uygun zamanımda yazacağım.

Konuyu dün, bugün sinirlenen bir arkadaş sayesinde gördüm:)
Yeni evliyim ancak hiç bir zaman çocuk sevdam olmadı, eşimle bu konuda aynı fikirleri paylaşıyoruz neyse ki...
Bizim de 7 tane papağanımız var çok sevdiğimiz. Zamanımızın çoğunu onlarla geçiriyoruz.
Hayatlarımızın o kadar ayrılmaz birer parçası oldular ki düğün kartımızda bile onlara yer verdik:)

oliviaaa ne yaptın Goran Bregovic'in tüm şarkılarını dinleyeceğim şimdi yatana kadar. :rolleyes:
Bayılıyorum ona özellikle "Ederlezi" beni benden alıyor. :KK36:

Ben de bir şarkı önereyim öyleyse. Morcheeba - Enjoy The Ride
Mutlu bir akşam dilerim herkese :)

forumda dini yorum yasak.

Son düzenleme:
Back