Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadinligin en yüksek mertebesine ulasmis gevezeyim arkadasim, yaptigin yorumunla neyi amacliyorsun pek anlayamadim. Burasi ikizlerin konusuldugu bir topik degil. Polemik yaratmak istiyorsun, Burada seninle o istedigin polemige hic kimse girmeyecektir. Cünkü o güzelim sohbetlerin arasina yapilan uygunsuz yorumlari pek kaideye almiyoruz ne yazikki.
Biz, o senin yüksek mertebene ulasamadigimiz icin burada iste böyle kendimizi kandiriyoruz, onun icin senin gibi yüksek mertebeye ulasmis topiklerde kendi dengi arkadaslarini bulabilirsin. Buda sana ilk ve son mesajim. Sevgiler
Şaşıp kalmana gerek yok bu onun hayatıTatlimm hele bi cocuk yapta bak o zaman hayatin tadina ondan sonrada bunlari soyleyebilecekmisin sasip kaldim valla sana cocuk hayatin tadi tuzu sekeridir dusunsene bi evladin olduqunu anne diye pesinden kosusturduqunu inanki bu cektiqin butun eziyetlere uykusuz gecelere butun acilari unutturuyor..eqer birgun cocuqun olursa suan ki hayatina cokk cok pisman olacaksin bosa yasamisim diyceksin bundan adim gibi eminim ama tabi yapmamakta sana kalmis bisey ama inanki hayatta evlattan daha tatli bisey olamaz
Asıl ben size şaşıp kaldım profilinizde yaşınız 18 yazıyor ve çocuğunuz var yanlış mı anladımTatlimm hele bi cocuk yapta bak o zaman hayatin tadina ondan sonrada bunlari soyleyebilecekmisin sasip kaldim valla sana cocuk hayatin tadi tuzu sekeridir dusunsene bi evladin olduqunu anne diye pesinden kosusturduqunu inanki bu cektiqin butun eziyetlere uykusuz gecelere butun acilari unutturuyor..eqer birgun cocuqun olursa suan ki hayatina cokk cok pisman olacaksin bosa yasamisim diyceksin bundan adim gibi eminim ama tabi yapmamakta sana kalmis bisey ama inanki hayatta evlattan daha tatli bisey olamaz
Hani insanı dinden soğutanlar var ya tövbe tövbe, bi de çocuktan soğutanlar çıktı.[/QUOTE
Suan katliyorum sana
ewet tatlm 18 yasindayim ve dunya tatlisi bi kizim var ne oldu bi sorunmu var??Asıl ben size şaşıp kaldım profilinizde yaşınız 18 yazıyor ve çocuğunuz var yanlış mı anladım
Olivia'nın topicini mahvetmek istemiyorum ve susma hakkımı kullanıyorum size de mutluluklar ne diyeyim başkaewet tatlm 18 yasindayim ve dunya tatlisi bi kizim var ne oldu bi sorunmu var??
Keman çalabiliyor musun sen bakalım? En çok istediğim şeydir keman çalmak. Sakinleşmek istediğimde hep keman solo parçalar dinlerim. Bugün de dinledim malumVay vay...
Sanatçı ruhlu hanımlar toplanmış. Obi' de bir şeyler yazsın madem.
Bu günlerde son derece ruhsuzum maalesef. Hiçbir şey hissetmiyorum, neden bu kadar hissizim anlamadım. Psikolog bir arkadaşım kendimi kilitlediğimi söylemişti. Aslına bakarsanız bunu gerektirecek bir şeyler yaşamadım da, yada bana öyle geliyor bilemiyorum.
İşkence dolu lise yıllarımın en güzel anıları vardır eski okulumun müzik odasında. Ben kolejde okudum, bursluydum, inektim... Ama hayatımdan memnundum. Notlarımı öğrendiğimde aldığım haz ders çalışırken çektiğim eziyete değerdi ne yalan söyliyim. Bu ÖSS' ye hazırlandığım yıl sürmenaj olana kadar devam etti... Sonrasında bütün hayallerim yıkıldı tabii...
İnce ruhlu insanları severim ama alıngan insanları sevmem...
Klasik müzikle ortaokul yıllarında tanıştım. Kulakları çınlasın şahane bir müzik öğretmenimiz vardı. Kırk küsurluk sınıfta bize keman çalan, notadan flüt çaldıran kendini bu işe adamış bir sanat adamıydı. Bize müziği sevdirmişti.